Britax Römer auto sjedalica Dualfix 2 R Moonlight Blue

Britax Römer auto sjedalica Dualfix 2 R Moonlight Blue

Broj: 1378578004
Britax Römer Dualfix 2 R nudi bazu za okretanje za 360°, koja vam omogućuje da regulirate položaj djeteta prema potrebi. Pogodna je za djecu mase do 18 kg. Sjedalo je osigurano pomoću isofixa. Cijeli opis

default
default
2.822 Kn
Uključujući PDV
Dostava MALL

Na zalihi posljednji komad

23.6. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
23.6. dostava za Zagreb i okolicu
 
23.6. dostava za ostale županije

Broj: 1378578004

Opis

Britax Römer Dualfix 2 R

Bez obzira je li okrenuta u vašem smjeru ili u suprotnom smjeru, DUALFIX 2 R nudi svestranu fleksibilnost. Rotacija 360° omogućuje vam da postavite i pričvrstite svoje dijete na jednostavan način. Baš kao što mijenjate položaj iz orijentacije u suprotnom smjeru od smjera kazaljke na satu u smjeru kretanja.

Pritiskom na tipku, DUALFIX 2 R možete okrenuti prema otvorenim vratima vozila, što vam **pomaže da smjestite dijete u sjedalo i osigurajte pojaseve. Zatim ga okrenite u željeni položaj dok ne sjedne na svoje mjesto, lako se može otvoriti.

DUALFIX 2 R uvijek se okreće u pravom smjeru. Sjedalo se može koristiti do 18 kg u suprotnom smjeru, a zaštita od kratke rotacije daje više prostora za noge. Alternativno, možete okretati sjedalo pritiskom na tipku u smjeru kretanja kada je vaše dijete dovoljno veliko.

Bez obzira na to želi li vaše dijete znatiželjno pogledati okolni svijet ili mirno spavati, možete postaviti automobilsko sjedalo DUALFIX 2 R s više nagibnih položaja na položaj koji je najudobniji za vaše dijete. Također tijekom vožnje.

Dimenzije (V x Š x D) 70 × 45 × 53 cm

  • Masa tricikla: 14 kg

Jamstvo: 2 godine