Abena BIO papirnate slamke, 25 cm, tanje, crne, 250 komada

Abena BIO papirnate slamke, 25 cm, tanje, crne, 250 komada

Broj: 1395983
Odlična cijena
Dodatnih 5 % popusta na odabrane artikle s promo kodom 5POPUST.Ponuda vrijedi do 29. 5. 2022 oz. ili do isteka zaliha.
Abena BIO slamke od papira izvrsna su zelena alternativa uobičajenim plastičnim slamkama. Oni su biorazgradivi i ne omekšavaju se u piću.
Cijeli opis
Dostava MALL
48 Kn
Uključujući PDV

Na zalihi 5+ artikala

Već danas predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
Sutra dostava za Zagreb i okolicu
 
Sutra dostava za ostale županije
Broj: 1395983

Opis

Abena BIO papirnate slamke

Abena BIO papirnate slamke u tanjoj izvedbi izvrsna su ekološka alternativa plastičnim slamkama, jer su izrađene od papirane omekšavaju se u piću. One su FSC certificirane i slijede najviše standarde kvalitete u pogledu sigurnosti hrane, označavanja, sljedivosti proizvoda itd. One su biorazgradive i prikladni za čuvanje u komposteru. Posebno su prikladne za priredbe na otvorenom poput festivala, koncerata i piknika, jer za to trebaju ekološki prihvatljiva rješenja.

* FSC certifikat ili Forest Stewardship Council jamče potrošačima drvnih proizvoda da je u procesu proizvodnje praćen cijeli kontrolni lanac, od gospodarenja šumama do prodavatelja. Potrošačima se osigurava da njihovom kupnjom nije isječena zaštićena šuma, da nije bilo gole šume, da su poštovana radnička prava šumara i da je prirodni okoliš očuvan u najširem mogućem obliku. Shema ima za cilj očuvanje šuma ili se temelji na odgovornom gospodarenju šumama i na principu sljedivosti drva od certificiranih šuma, od stabla do konačnog proizvoda.

 Abena BIO papirnate slamke

Tehničke značajke

Broj slamki u paketu 250
Duljina 25 cm
Promjer 6 mm
Materijal papir
Boja crna