GP ReCyko punjiva baterija, 5700mAh, HR20, D, 2 kom

GP ReCyko punjiva baterija, 5700mAh, HR20, D, 2 kom

Broj: 2751643
Odlična cijena
Punjive baterije GP ReCyko, 5700 mAh, HR20, D imaju izuzetno visoku trajnost. Oni su među baterijama s najvećim općenito dostupnim kapacitetom na tržištu. Količina: 2 komada. Cijeli opis
193,90 Kn
S PDV-om
96,95 Kn/Komad
Dostava MALL

Na zalihi 2 artikla

Već danas predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
Sutra dostava za Zagreb i okolicu
 
Sutra dostava za ostale županije
Broj: 2751643

Opis

GP ReCyko punjiva baterija, 5700 mAh, HR20, D, 2 kom

Raspakirajte ReCyko Pro baterije i odmah ih upotrijebite. Ne morate se brinuti hoćete li ih prvi put napuniti, ne morate brinuti zbog malog kapaciteta zbog dugotrajnog skladištenja u prodajnom lancu. GP baterije su unaprijed napunjene iz proizvodnje, među baterijama su s najvećim općenito dostupnim kapacitetom na tržištu, a opremljene su i sposobnošću da dugoročno čuvaju svoju energiju. Za razliku od ostalih baterija na tržištu, one imaju navedeni kapacitet u trenutku kupnje.

Zaštita prirode za punjače i baterije ReCyko igra jednu od glavnih uloga. Više od 10% materijala u proizvodnji baterija koristi se iz recikliranih izvora. Istodobno, više od 94% materijala od kojih su izrađene baterije mogu se reciklirati. Pakiranje baterija izrađeno je samo od papira. Dizajnirani su da udovolje visokim zahtjevima svojih korisnika u svestranoj upotrebi. Cijenit ćete njihovu dugotrajnost i činjenicu da su unaprijed napunjeni iz proizvodnje pri prvoj upotrebi. Oni postaju vaš pouzdan pomoćnik u svakodnevnoj upotrebi kod kuće, a podržavaju vas i u prirodi, gdje morate imati 100% sigurnost da će vam bilo koji drugi uređaj koji vam je uvijek potreban pri ruci dati energiju.


Nova generacija punjivih baterija

GP lansirao je ekološku generaciju punjivih baterija s oznakom ReCyko, koje koriste modernu tehnologiju proizvodnje i temelje se na uspjehu prethodnih linija punjivih baterija. Linija ReCyko nudi još bolje i snažnije baterije dugog trajanja. Nakon nekoliko primjena nude čak i malo veći kapacitet, a time i trajnost, kako je navedeno na pakiranju. Prikladne za svakodnevnu upotrebu.

GP ReCyko punjiva baterija, 5700 mAh, HR20, 2 kos

Baterije s minimalnim ugljičnim otiskom

Osim što su ReCyko baterije potpuno pouzdane, zadovoljni ste i njihovim minimalnim utjecajem na okoliš. GP ReCyko baterije proizvedene su na ekološki prihvatljiv način. U proizvodnji se koriste već reciklirani izvori. Većina materijala od kojih su izrađene baterije također se mogu reciklirati. GP je također uzeo u obzir ekološku ambalažu od papira.

GP ReCyko punjiva baterija, 5700 mAh, HR20

Tehničke značajke

Veličina baterije D
Kemijski sastav: NiMH
Mogućnost punjenja da
Kapacitet 5700 mAh
Broj ciklusa punjenja više od 1000
Napon 1,2 V
Oznaka tipa HR20 (veliki mono, D)
Radna temperatura -20 °C do +50 °C
Dimenzije 34,2 × 61,5 mm
Masa 155 g
Broj komada 2

Jamstvo: 2 godine