Grundfos cirkulacijska pumpa za cirkuliranje sanitarne vode UP 15-14 BA PM (97916757)

Grundfos cirkulacijska pumpa za cirkuliranje sanitarne vode UP 15-14 BA PM (97916757)

Broj: 669673
Grundfos pumpa 15–14 B PM osigurava stalnu dostupnost vode na idealnoj temperaturi, gdje god je to potrebno. S tim se staje na kraj čekanju tople vode. Može uštedjeti i do 15 litara tople vode po osobi dnevno. Funkcija AUTOADAPT omogućuje potpuno automatski rad crpke. Cijeli opis
351,73 €
Dostava MALL

Rasprodano

Broj: 669673

Opis

Grundfos UP 15–14 BA PM

Grundfos UP 15–14 B PM je pumpa sa sferičnim rotorom, koji je dizajniran za protok tople sanitarne vode iz sistema za distribuciju tople vode. Namjenjen je za ugradnju u sisteme s povratnom cijevi. Omogućuje brzi dotok tople vode cijelom objektu. Pogon osigurava tih, učinkovit, jednofazni, 12-polni, permanentno magnetiziran motor, koji je u skladu s direktivom EMC-a. Potrošnja pumpe je sada još manja, a iznosi od 5–8 W.

Kućište je izrađeno od mesinga, koji je otporan na koroziju i prikladan za upotrebu s pitkom vodom. Pumpa je je opremljena s priključkom Comfort PM, s kojim je montaža brza i jednostavna. Izolacijski plašt smanjuje rasipanje topline u okolinu.

Ima AUTOADAPT funkciju koja omogućuje potpuno automatski rad pumpe. To je elektronski kalendar, koji pohranjuje podatke o potrošnji. Pumpa svakih 15 minuta provjerava da li postoji vjerojatnost da će se dogoditi potrošnja u idućih 20 minuta, kao što se dogodilo u prethodnim danima. Ako ta vjerojatnost postoji, pumpa će se aktivirati i osigurati da je voda dostupna unutar optimalnog temperaturnog raspona. U slučaju kada u dana nije bilo potrošnje tople vode, pumpa će se prebaciti u mod za odmor. U ovom načinu rada, kalendar se neće promijeniti, pumpa će biti u mirovanju. Kontrola pumpe će se ponovno aktivirati u slučaju dvostruke potrošnje tople vode u razdoblju od jednog sata s razmakom većim od 20 minuta.

Tehnički detalji:

  • Tlačna visina: 1,2 m
  • Radni tlak: 10 bar
  • Cijevni priključak: unutarnji navoj 1/2"
  • Ugradbena duljina: 80 mm
  • Raspon temperature tekućine: 2–95°C
  • Transportni volumen: 0,5 m3/h
  • Napon: 230 V
  • Težina [kg]: 1 kg

Jamstvo: 2 godine