Visokotlačni čistač

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Visokotlačni čistač na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Visokotlačni čistač dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Oprema za dom, Vrtna spremišta, Zaštitna oprema, Aku višenamjenski alat, PuhačI lišća.

DeWalt visokotlačni čistač DXPW002CE

DeWalt visokotlačni čistač DXPW002CE

4.100 Kn

DEWALT visokotlačni čistač DXPW002CE može se pohvaliti visokim tlakom od 180 bara i protokom vode od 510 litara na sat. Visokotlačni čistač DXPW002CE zasigurno će zadovoljiti i najzahtjevnijeg korisnika. Pogodan je za razne poslove kao što su pranje automobila, dvorišta, tepiha i slično.

Dostava MALL