Vogels auto paket za iPad (2.,3.,4. generacija) TMS 302, držač + nosač

Rasprodaja

Vogels auto paket za iPad (2.,3.,4. generacija) TMS 302, držač + nosač

Paket Vogel's RingO TMS 302 za iPad (2.,3.,4. generacije) sadrži držač za tablet i auto nosač. Bilo koji tablet se može jednostavno pričvrstiti na auto nosač (Car Mount), gdje će sigurno visjeti na svojem mjestu spreman za gledanje slika, filmova, recepata ili korištenje aplikacija. Cijeli opis

587
Brand: Vogels Kat. broj: 698029

Redovna cijena: 637,87 Kn, Uštedjet ćete 50,87 Kn (7 %)

587 Kn s PDV-om

Posljednji komad!
Na zalihi – Predviđeni datum dostave 13.12.

Kada možete očekivati artikl?

Artikl je na zalihi u centralnom skladištu i možemo vam ga odmah poslati. Pod uvjetima poslovanja dostave možete provjeriti kojim danima dostavna služba isporučuje u vašem kraju.

Dostava za Zagreb i okolicu - predviđeno: sutra
Dostava za ostale županije - predviđeno: 13.12.2016

Podatak o dostavi važi za isporuku narudžbi potvrđenih do 16 sati. Pod uvjetima poslovanja dostave možete provjeriti kojim danima dostavna služba isporučuje u vašem kraju.

Opis

Opis artikla

Paket Vogel's RingO TMS 302 za iPad (2.,3.,4. generacije) sadrži držač za tablet i auto nosač. Bilo koji tablet se može jednostavno pričvrstiti na auto nosač (Car Mount), gdje će sigurno visjeti na svojem mjestu spreman za gledanje slika, filmova, recepata ili korištenje aplikacija.

Kada je nosač montiran može se rotirati oko svoje osi za 360°, dok sustav zaključavanja brine za sigurnu i nepomičnu potporu. Jednostavno je i skidanje tableta s nosača. Sve se može pomicati uz pomoć pokretne ruke. Omogućava nagib naprijed/nazad za 15°, što poboljšava vidni kut i kvalitetu korištenja.

Držač u potpunosti obuhvaća vaš tablet , jer je razvijen posebno za njega. Iznimno je tanak i praktički neprimjetan. Omogućava nesmetano korištenje svih funkcijskih tipki, otvora i priključaka. Bez problema možete koristi HD kameru, povezati uređaj s USB kablom itd.

Primjeren je za sve ljude koji puno putuju. To je najbolji i najsigurniji način da putnici koriste tablete. Za montažu ne trebate nikakav alat. Nosač jednostavno, čvrsto i sigurno pričvrstite na naslon za glavu na prednjem sjedalu (primjereno za razmak od 10–20 cm). Kada je nosač namješten, svatko može staviti i skinuti tablet.

Tehnički detalji

  • Najveća težina uređaja: 1 kg
  • Rotacija: 360°
  • Kut nagiba: 15°
  • Jednostavna montaža
  • Plus X award 2011 Best Product award
  • Materijal: mekana presvlaka od PC+ABS i aluminij
  • Kompatibilnost: iPad (druge, treće i četvrte generacije)

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Porijeklo artikla neoriginalan
Držač da
Primjereno za ipad