Vogels auto paket za iPad (2.,3.,4. generacija) TMS 302, držač + nosač

Rasprodaja

Vogels auto paket za iPad (2.,3.,4. generacija) TMS 302, držač + nosač

Paket Vogel's RingO TMS 302 za iPad (2.,3.,4. generacije) sadrži držač za tablet i auto nosač. Bilo koji tablet se može jednostavno pričvrstiti na auto nosač (Car Mount), gdje će sigurno visjeti na svojem mjestu spreman za gledanje slika, filmova, recepata ili korištenje aplikacija. Cijeli opis

587
Brand: Vogels Kat. broj: 698029

587 Kn s PDV-om Redovna cijena: 637,87 Kn, Uštedjet ćete 50,87 Kn (7 %)

Rasprodano
Dodatne informacije

Dostupnost nije poznata

Artikli s oznakom Rok nabave nije poznat nažalost trenutačno nisu dobavljivi. To znači da nema na zalihi ni u MALL.HR skladištu, ni kod dobavljača.

Predlažemo da pri takvom artiklu kliknete crveni gumb Zainteresiran/a sam, te ćemo vas odmah, kada artikl bude ponovo dobavljiv, o tome obavijestiti putem e-maila.

Opis

Opis artikla

Paket Vogel's RingO TMS 302 za iPad (2.,3.,4. generacije) sadrži držač za tablet i auto nosač. Bilo koji tablet se može jednostavno pričvrstiti na auto nosač (Car Mount), gdje će sigurno visjeti na svojem mjestu spreman za gledanje slika, filmova, recepata ili korištenje aplikacija.

Kada je nosač montiran može se rotirati oko svoje osi za 360°, dok sustav zaključavanja brine za sigurnu i nepomičnu potporu. Jednostavno je i skidanje tableta s nosača. Sve se može pomicati uz pomoć pokretne ruke. Omogućava nagib naprijed/nazad za 15°, što poboljšava vidni kut i kvalitetu korištenja.

Držač u potpunosti obuhvaća vaš tablet , jer je razvijen posebno za njega. Iznimno je tanak i praktički neprimjetan. Omogućava nesmetano korištenje svih funkcijskih tipki, otvora i priključaka. Bez problema možete koristi HD kameru, povezati uređaj s USB kablom itd.

Primjeren je za sve ljude koji puno putuju. To je najbolji i najsigurniji način da putnici koriste tablete. Za montažu ne trebate nikakav alat. Nosač jednostavno, čvrsto i sigurno pričvrstite na naslon za glavu na prednjem sjedalu (primjereno za razmak od 10–20 cm). Kada je nosač namješten, svatko može staviti i skinuti tablet.

Tehnički detalji

  • Najveća težina uređaja: 1 kg
  • Rotacija: 360°
  • Kut nagiba: 15°
  • Jednostavna montaža
  • Plus X award 2011 Best Product award
  • Materijal: mekana presvlaka od PC+ABS i aluminij
  • Kompatibilnost: iPad (druge, treće i četvrte generacije)

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Porijeklo artikla neoriginalan
Držač da
Primjereno za ipad