Vogels multi paket za iPad (2.,3.,4. gen.) TMS 304, držač+zidni nosač+auto nosač+stolni stalak

Brand: Vogels Naš broj: 698027

Vogels multi paket za iPad (2.,3.,4. gen.) TMS 304, držač+zidni nosač+auto nosač+stolni stalak

Paket Vogel's RingO TMS 304 za iPad (2.,3.,4. generacije) sadrži držač za tablet, zidni nosač, auto nosač i stolni stalak. Paket omogućava da tablet koristite na svakom koraku. Cijeli opis

713

713 Kn s PDV-om Redovna cijena: 780,55 Kn, Uštedjet ćete 67,55 Kn (8 %)
Trenutno nedostupno
Više informacija

Dostupnost nije poznata

Artikli s oznakom Rok nabave nije poznat nažalost trenutačno nisu dobavljivi. To znači da nema na zalihi ni u MALL.HR skladištu, ni kod dobavljača.

Predlažemo da pri takvom artiklu kliknete crveni gumb Zainteresiran/a sam, te ćemo vas odmah, kada artikl bude ponovo dobavljiv, o tome obavijestiti putem e-maila.

Opis

Opis artikla

Paket Vogel's RingO TMS 304 Multi Pack za iPad (2.,3.,4. generacije) sadrži držač za tablet, zidni nosač, auto nosač i stolni stalak. Paket omogućava da tablet koristite na svakom koraku.

Zidni nosač je diskretan i moderan priključak koji možete učvrstiti na gotovo sve površine. Bilo koji tablet se može jednostavno pričvrstiti na zidni nosač (Wall Mount) s Vogel držačem (Holder), gdje će sigurno visjeti na svojem mjestu spreman za gledanje slika, filmova, recepata ili korištenje aplikacija. Nosač je diskretan i neprimjetan, te omogućava okretanje uređaja u željeni položaj.

Kada je nosač montiran može se rotirati oko svoje osi za 360°, dok sustav zaključavanja brine za sigurnu i nepomičnu potporu. Jednostavno je i skidanje tableta s nosača. Auto nosač omogućava nagib naprijed/nazad za 15°, što popravlja vidni kut i kvalitetu korištenja.

Držač u potpunosti obuhvaća vaš tablet , jer je razvijen posebno za njega. Iznimno je tanak i praktički neprimjetan. Omogućava nesmetano korištenje svih funkcijskih tipki, otvora i priključaka. Bez problema možete koristi HD kameru, povezati uređaj s USB kablom itd.

Primjeren je za sve ljude koji puno putuju. To je najbolji i najsigurniji način da putnici koriste tablete. Za montažu ne trebate nikakav alat. Nosač jednostavno, čvrsto i sigurno pričvrstite na naslon za glavu na prednjem sjedalu (primjereno za razmak od 10–20 cm). Kada je nosač namješten, svatko može staviti i skinuti tablet.

Priložen je i stolni stalak koji omogućava dvije pozicije korištenja tableta.

Tehnički detalji

  • Najveća težina uređaja: 1 kg
  • Rotacija: 360°
  • Kut nagiba: 15°
  • Jednostavna montaža
  • Plus X award 2011 Best Product award
  • Materijal: mekana presvlaka od PC+ABS i aluminij
  • Kompatibilnost: iPad (druge, treće i četvrte generacije)

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Porijeklo artikla neoriginalan
Držač da
Primjereno za ipad