Corohook ručka, S/M

Ocjena: 5 3 ocjena Brand: Naš broj: 2428024

Corohook ručka, S/M

Corohook je inovativni alat koji pomaže da se nosite sa svakodnevnim zadacima bez izravnog kontakta. Odličan je za sigurnije kupovanje, plaćanje, obilazak javnih ustanova, otvaranje vrata, upotrebu javnih zahoda, itd. Pogodan za ljude s mamnjim dlanovima. Cijeli opis

52
5 3

52 Kn Uključujući PDV
Posljednji komad!

Naš broj: 2428024

Opis

Opis artikla


Bolja prohodnost je u vašim rukama.

Corohook je inovativan proizvod koji je dizajniran posebno za izvanredne situacije. Njegova namjena je olakšati život u gradu. Nepogrešiv alat pri obavljanju svakodnevnih zadataka, koji uključuju obilazak javnih ustanova, banaka, javnih zahoda, kupovine, itd. Corohook nije samo alat koji vam omogućuje da ne dodirujete razne površine, već služi i kao podsjetnik da pri svakodnevnim zadacima izbjegavate nepotrebne dodire.


Rješenje za sigurno otvaranje vrata

U prosjeku čovjek dnevno otvori više od 30 vrata. S Corohook možete otvoriti vrata bez da dodirujete kvake.

Corohook

Bankomat – bez neposrednog dodira

Izbjegavajte zastoj u bankama i podižite gotovinu ili plaćajte račune bez dodirivanja zaslona i tipkovnice bankomata.

Corohook

Neograničene mogućnosti

Corohook je iznimno praktičan u dizalima i javnim zahodima: pri pranju ruku, upotrebi automata za sapun, otvaranju slavine, itd. pri plaćanju parkinga, upotrebi samoposlužnih automata i još mnogo toga…

Corohook

Odgovorna kupovina

Upotrijebite Corohook za košare i kolica za kupovinu Upotrijebite ga za unos PIN koda na POS uređajima – za sigurno plaćanje bez direktnog dodira.

Corohook

PROIZVODNJA I ODRŽAVANJE

Izrađeno u Sloveniji (EU) s upotrebom napredne tehnologije i postupcima rezanja te poliranja konačnog proizvoda, Corohook je izrađen od najkvalitetnijih materijala za povećanje izdržljivosti pri upotrebi. Jednostavan za čišćenje i otporan na različita sredstva za čišćenje Sa svakom kupovinom Corohooka doprinjeti će te još jedan osobi koja ga ne može sama priuštiti, a nužno ga treba. Zajedno smo jači!


Tehnički detalji

Boja bijela
Veličina S/M:
Duljina 150 mm

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Visina 15 cm
Boja bijela