Kuhinjske armature s tušem

Boja: crna

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Kuhinjske armature s tušem na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Kuhinjske armature s tušem dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje u Zagrebu.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Sudoperi, Oprema za dom, Slavine za umivaonik, Slavine, Kupaonske miješalice.

Deante kuhinjska slavina MILIN BEU B62M, crna
39x

Deante kuhinjska slavina MILIN BEU

449 Kn

Slavina Deante predstavlja idealnu harmoniju između upotrebljivosti, elegantnog izgleda i učinkovitosti, što ga čini nezamjenjivim dijelom vaše kuhinje.

Dostava MALL
Deante Gerbera BGB N72M slavina za kuhinju

Deante Gerbera BGB N72M slavina za kuhinju

1.649 Kn

Kuhinjska slavina BGB N72M iz linije Gerbera zadivit će vas svojim izgledom i uporabljivošću Zbog izvlačenja posebno je praktičan za pranje posuđa i čišćenje sudopera.

Dostava MALL
Alveus Zeos slavina za kuhinju, crna

Alveus Zeos slavina za kuhinju, crna

1.971 Kn

Alveus Zeos je visokokvalitetna visokotlačna slavina za kuhinju slovenskog proizvođača. Zahvaljujući modernom minimalističkom dizajnu može se koristiti u bilo kojoj modernoj kuhinji. Izvlačna armatura u crnoj boji ima dimenzije 228 × 307 cm.

Dostava MALL