Oral-B električna zubna četkica Kids Cars 2

Oral-B električna zubna četkica Kids Cars 2

Broj: 1093928
Električna četkica za zube Oral-B Kids Cars 2 izvrsna je četka koja će vam pružiti izvrsnu dentalnu higijenu za zabavni uvod u samostalno čišćenje zubi. Cijeli opis
22,70 €
Dostava MALL

Rasprodano

Broj: 1093928

Opis

Bez kompromisa u čišćenju zuba

Električna četkica za zube Oral-B Kids Cars 2 izvrsna je četka koja će vam pružiti izvrsnu dentalnu higijenu za zabavni uvod u samostalno čišćenje zubi. Četka uklanja do 100% više zubnog plaka od uobičajenih četkica za zube, što značajno doprinosi poboljšanju zdravlja zuba i desni već za 30 dana. Ona također ima sposobnost povezivanja s mobilnim telefonom koji regulira vrijeme i područje četkanja, što potiče djecu da četkaju svoje zube sve dok se to preporuča.

Okrugla glava za čišćenje se okreće, čime se značajno uklanja više zubnih mrlja i nečistoća, dok meke čekinje ne oštećuju desni ili zube. S četkom za djecu Kids Cars 2, moći ćete se brinuti o lijepim i snažnim zubima vaših najbližih, a ona će im dati dobre navike za cijeli život.

Tehnički detalji:

  • Količina: 1 ručka, punjač, 1 glava
  • Postavke rada: 1 način (svakodnevno čišćenje)
  • Vrijeme rada: 5 – 12 dana
  • Vrijeme punjenja: 16 h
  • Broj okretaja na minutu: 7600
  • Kompatibilnost (nadomjesne glave): CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.

Jamstvo: 2 godine

Video prezentacija