Platinet PWT8MB grafički magnetni tablet, 21,6 cm (8.5'') + olovka

Ocjena: 1 1 ocjena Brand: Platinet Naš broj: 1425826

Akcija

Platinet PWT8MB grafički magnetni tablet, 21,6 cm (8.5'') + olovka

Odlično grafičko tablet računalo za kreativnu djecu ima dijagonalu od 21,6 cm i priloženu olovku, koja je pohranjena u kućištu uređaja. Cijeli opis

151
1 1

165 Kn S PDV-om
151 Kn
-8%

Naš broj: 1425826

Opis

Opis artikla

Umjetničke vještine i jednostavna upotreba

Magnetni tablet za crtanje Platinet sa LCD zaslonom izvrsno je rješenje za djecu koja vole crtati i pokazati svoje grafičke vještine i kreativnost, kao i za sve one koji život ne mogu zamisliti bez rukopisnih bilješki, skica, rezultata i željeli bi eliminirati potrebu za rasipnom i neekološkom uporabom papira Na stražnjoj strani nalaze se dva magneta koji vam omogućavaju da pričvrstite tablet na hladnjak i uvijek vam bude pri ruci kada vam zatreba. Tablet ima posebno prilagođeni zaslon s malom potrošnjom energije, koji vam, u kombinaciji s izuzetno preciznom olovkom, omogućuje ručno pisanje bilješki, crteža, posrednih rezultata u igrama jednako prirodno i ugodno kao na papiru. Tekst koji napišete odmah se pojavljuje na zaslonu i ostat će na zaslonu sve dok ne pritisnete gumb ispod zaslona, koji vam omogućuje da jednim klikom obrišete sav sadržaj zaslona i počnete ponovno stvarati. Uređaj je lagan i tanak, tako da ga možete lako ponijeti bilo gdje.

Grafički olovka može se pohraniti u kućište grafičkog tableta, a dug životni vijek baterije omogućuje vam snimanje otprilike 100 000 stranica. Zahvaljujući svom ergonomskom dizajnu, pogodan je za upotrebu i za dešnjake i ljevake.

Magnetni grafički tablet za crtanje Platinet PWT8MB

Tehničke pojedinosti

Zaslon 21,6 cm (8,5'')
Kućište ABS plastika
Baterija CR2016
Dimenzije 227 × 146 × 5 mm
Masa 112 g.
Ostalo priložena olovka, pohranjena u kućištu
tipka za brisanje zaslona
2 magneta na stražnjoj strani 

Jamstvo: 1 godina


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Napajanje baterija
Visina 227 mm
Širina 146 mm
Debljina 5 mm