Sava guma Intensa HP 195/55R15 85V

Brand: Sava Naš broj: 745000

Besplatna isporuka

Sava guma Intensa HP 195/55R15 85V

Ljetna guma visokih performansi s izvrsnim učinkom na mokroj cesti osigurava iznimnu kilometražu i nisku potrošnju goriva. Cijeli opis

383

383 Kn Uključujući PDV

Naš broj: 745000

Opis

Opis artikla

Sava Intensa HP je ljetna guma visokih performansi koja se odlično ponaša na mokroj podlozi. Idealna je za sve vozače koji traže više od svojih guma. Ne samo da je odlična na mokrom, već ćete ju voziti više kilometara s manjom potrošnjom goriva.

tekst

Za gume Intensa HP koristi se posebna silikonska guma koja osigurava izvrsno prianjanje, a time i učinkovito kočenje na vlažnim i suhim površinama. Dodatno prianjanje gumi daju rubovi zahvata u gaznoj površini.

tekst

Zahvaljujući sofisticiranom dezenu gaznoga sloja, koji osigurava veću potpornu površinu, gume pružaju izuzetno brzu vožnju – bez obzira na vremenske uvjete.

tekst

Intensa HP je guma kojoj je potrebno manje energije za okretaje, što pridonosi većoj iskoristivosti goriva. Time ćete uštedjeti na troškovima goriva i istovremeno smanjiti emisiju CO2.

tekst

Oduševit će vas dulji vijek trajanja gume, postignut s ravnomjernom raspodjelom tlaka i izdržljivom smjesom gaznoga sloja.

Tehnički detalji:

  • Nosivost: 85
  • Brzinski razred: V
  • Iskorištenje goriva (razred): F
  • Prianjanje na mokrim podlogama (razred): C
  • Razina buke [dB]: 69

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Širina 195 mm
Profil 55
Obruči/Naplaci 15 Inči
Indeks nosivosti 85
Indeks brzine V
Sezona ljetni