Sava guma Intensa HP 205/65R15 94H

Sava guma Intensa HP 205/65R15 94H

Broj: 745017
Ljetna guma visokih performansi s izvrsnim učinkom na mokroj cesti osigurava iznimnu kilometražu i nisku potrošnju goriva. Cijeli opis
425 Kn
Uključujući PDV
Dostava MALL

Trenutno nedostupno

Broj: 745017

Opis

Sava Intensa HP je ljetna guma visokih performansi koja se odlično ponaša na mokroj podlozi. Idealna je za sve vozače koji traže više od svojih guma. Ne samo da je odlična na mokrom, već ćete ju voziti više kilometara s manjom potrošnjom goriva.

tekst

Za gume Intensa HP koristi se posebna silikonska guma koja osigurava izvrsno prianjanje, a time i učinkovito kočenje na vlažnim i suhim površinama. Dodatno prianjanje gumi daju rubovi zahvata u gaznoj površini.

tekst

Zahvaljujući sofisticiranom dezenu gaznoga sloja, koji osigurava veću potpornu površinu, gume pružaju izuzetno brzu vožnju – bez obzira na vremenske uvjete.

tekst

Intensa HP je guma kojoj je potrebno manje energije za okretaje, što pridonosi većoj iskoristivosti goriva. Time ćete uštedjeti na troškovima goriva i istovremeno smanjiti emisiju CO2.

tekst

Oduševit će vas dulji vijek trajanja gume, postignut s ravnomjernom raspodjelom tlaka i izdržljivom smjesom gaznoga sloja.

Tehnički detalji:

  • Nosivost: 94
  • Brzinski razred: H
  • Iskorištenje goriva (razred): E
  • Prianjanje na mokrim podlogama (razred): C
  • Razina buke [dB]: 69