Vitapur klasičan jastuk Andorra, s bambusovim vlaknima, 60 x 80 cm

Brand: Vitapur Naš broj: 1011014002

Vitapur klasičan jastuk Andorra, s bambusovim vlaknima, 60 x 80 cm

Jastuk Vitapur Andorra je iznimno prozračan zahvaljujući tome što je napravljen od prirodnog pamuka i bambusovih vlakana. Tvrdoća i visina se mogu namjestiti. Cijeli opis

196

196 Kn

Naš broj: 1011014002

Opis

Opis artikla

Vitapur Andorra

Jastuk Vitapur Andorra je klasičan jastuk koji je primjeren za sve one koji ne znaju kakav jastuk im najbolje odgovara. Ovaj će se pobrinuti za udoban san u svakom položaju. Odlikuje ga iznimna prozračnost, zato je primjeren i za vruće ljetne dane.

Sami si namjestite visinu i tvrdoću koja vam najbolje odgovara te si osigurajte kvalitetan san. Jastuk je punjen finim silikonskim kuglicama koje nude mek, svjež i udoban san. Punjenje možete jednostavno ukloniti te tako prilagoditi visinu i tvrdoću jastuka.

western-digital

100 % prirodni pamuk

Odlikuje ga prevlaka od 100 % nebijeljenog prirodnog pamuka koja je dodatno obložena bambusovim vlaknima. Bambus ima nevjerojatnu sposobnost upijanja vlage, čime osigurava svježu i suhu okolinu za spavanje.

Primjeren je za ljude koji pate od alergija i astme te se može prati na 60 °C. Tako možete održavati higijenu i čistoću na najvišoj razini.

western-digital

Tehnički detalji:

  • Pranje: 60 °C
  • Materijal: 100 % pamuk
  • Punjenje prevlake: 70 % bambusova vlakna (viskoza), 30 % mikrovlakna
  • Punjenje jastuka: 100 % mikrovlakna

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Tip posteljine naslon za glavu
Dimenzija 60 x 70 cm
Boja bijela