Buddy Toys kućica Fun

Brand: Buddy Toys Naš broj: 879111

Buddy Toys kućica Fun

Plastična čarobna kućica BuddyToys Fun je idealan dječji dodatak za vaš vrt. Djeca će se u njoj zabavljati i koristiti ju u svakom trenutku koji će provesti na otvorenom. Ima UV zaštitu koja osigurava dugi životni vijek, zvono i poštanski sandučić na vratima. Primjerno za djecu stariju od 2 godine. Cijeli opis

776

776 Kn uključujući PDV

Naš broj: 879111

Opis

Opis artikla

BuddyToys Fun

BuddyToys kućica Fun idealna je za igru na otvorenom i djetetu će pružiti dugu zabavu. Vrata i prozori kuće se otvaraju, a na vratima je postavljen poštanski sandučić. Također se odlikuje zvonom i naljepnicama za uljepšavanje izgleda.

Izdržljiva i čvrsto dizajnirana kuća izrađena je od visokokvalitetne plastike koja se hvali UV zaštitom. To osigurava dulju stabilnost boje i kućici pruža dulji vijek trajanja.

Postavljanje kućice bit će potpuno jednostavno i brzo, bez alata.


Tehnički detalji:

Prikladno za djecu od 2. godine pa nadalje
Dimenzije sastavljene kućice 118 × 106 × 127 cm

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Materijal plastika
Preporučena dob od 2 godine
Primjereno za za oba spola
Visina 118 cm
Površina 1.34 m2
Širina 127 cm
Dubina 106 cm

Slični artikli

KETER dječja vrtna kućica RANCHO PLAYHOUSE, zelena
798,62 Kn

Prostor za igranje napravljen je od trajne plastike. Dječja vrtna kućica dostupna je u ugodnim živim bojama, koje neće izblijedjeti zbog UV zaštite. Također se može koristiti u zatvorenom i na otvorenom prostoru, ali vam neće biti potreban alat za montažu. Prikladna za djecu od 2. do 6. godina.


Let's play drvena kuća za igru
943 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Šarena, drvena kućica za igru odlično je mjesto za vašu djecu i njihove prijatelje, gdje mogu uživati u zabavi. Djeca također mogu koristiti kuću kao kazalište i izvoditi kazališne predstave.