Bosch kuhinjski robot MUM58020

Bosch kuhinjski robot MUM58020

Broj: 899306
Boschev kuhinjski robot MUM58020 radi snagom 1000 W, ima 7 postavki brzine i posudu za miješanje volumena 3,9 L. Cijeli opis
272,91 €
Dostava MALL

Rasprodano

Broj: 899306

Opis

Brzo do savršenih rezultata

Kuhinjski robot MUM58020 u kombinaciji tirkizne i srebrne boje je svestrani kuhinjski dodatak. S 1000 W motorom brine za brzo pripremanje većih količina, kao i za zahtjevno tijesto. Osigurava maksimalnu učinkovitost djelovanja. Ima napredan i jedinstven 3D sustav za miješanje koji brine da su svi sastojci uvijek temeljito pomiješani – rezultat su uvijek savršeni. Na raspolaganju vam je 7 radnih brzina te elektronska regulacija brzine okretanja. Od pomoći će vam biti i velika posuda za miješanje volumena 3,9 L u kojoj možete pripremiti do najviše 2,7 kg tijesta za biskvit ili 1,9 kg dizanog tijesta. Meki start motora sprječava raspršivanje brašna.

western-digital

Svestranost

Boschev kuhinjski robot uključuje metlicu za gnječenje, miješanje i tučenje, 3× nož od nehrđajućeg čelika, torbicu, proziran pokrov s otvorom za dodavanje sastojaka i interaktivan DVD s receptima. Praktična vrećica vam omogućava sigurno spremanje manjega pribora te potpuno pristaje u posudu za miješanje – dodaci će od sada zauvijek biti pri ruci. Aparat i dodatni pribor su primjereni za pranje u perilici posuđa. Za lakše spremanje ima dodatni predio za namatanje kabla.

western-digital

Sigurno korištenje

Za sigurno korištenje brinu gumene nožicezaštiti pokrovi za pogone koji se ne koriste. Kuhinjski robot MUM58020 ima mehanizam za sigurnosno zaključavanje posude za miješanje, dodatan klin za pokrov na priboruzaštitu od ponovnog pokretanja. Easy ArmLift funkcija korištenje čini lakšim – radi pritiskom na gumb, a služi kao potpora za dizanje višefunkcijske ručice. Nastavke za tijesto možete mijenjati brzo, jednostavno i sigurno.

western-digital

Tehnički detalji:

  • Snaga: 1000 W
  • Broj brzina: 7
  • Volumen posude: 3,9 L
  • Dodatci: metlica za gnječenje, miješanje i tučenje, 3× nož od nehrđajućeg čelika, torbica, proziran pokrov s otvorom za dodavanje sastojaka, DVD s receptima
  • Prostor za namatanje kabla

Jamstvo: 2 godine