KitchenAid mikser KitchenAid, 6,9 l, onyx black

Odlična cijena

KitchenAid mikser KitchenAid, 6,9 l, onyx black

Mikser Artisan, poznatog proizvođača KitchenAid napravljen je za profesionalne potrebe u kuhinjama i slastičarnicama. Robustan je i jak, prije svega svestran i izdržljiv. Cijeli opis

7599
Brand: KitchenAid Kat. broj: 604043

7.599 Kn s PDV-om

Na zalihi – Predviđeni datum dostave 5.6.

Kada možete očekivati artikl?

Artikl je na zalihi u centralnom skladištu i možemo vam ga odmah poslati. Pod uvjetima poslovanja dostave možete provjeriti kojim danima dostavna služba isporučuje u vašem kraju.

Dostava za Zagreb i okolicu - predviđeno: 02.06.2017
Dostava za ostale županije - predviđeno: 05.06.2017

Podatak o dostavi važi za isporuku narudžbi potvrđenih do 16 sati. Pod uvjetima poslovanja dostave možete provjeriti kojim danima dostavna služba isporučuje u vašem kraju.

Opis

Opis artikla

KitchenAid piše povijest od 1919. godine, danas je ta marka jedna od vodećih u svijetu. Strasni kuhari će otkriti cijelu paletu osnovnih uređaja za kućanstvo i kuharskih pomagala. Sa inspiracijom profesionalnog svijeta, novi uređaji će ih pratiti u svakom koraku stvaranja kulinarske kreacije: pripremi, kuhanju, skladištenju i čišćenju. Uz to, Kitchenaid sa upotpunjenom tehnologijom i oblikom predstavlja pravu strast za kuhanje.

Mikser Artisan napravljen je za profesionalne potrebe u kuhinjama i slastičarnicama. Robustan je, stabilan i trajan, izrađen je od najboljih materijala koji mu osiguravaju dugi vijek trajanja. Idealan je za miješanje, tučenje, gnječenje, rezanje, ribanje… Način miješanja sa izravnim prijenosom omogućava brz i učinkovit rad. Konstrukcija je cijela metalna, a upotreba jednostavna.

Izgled je moderan, boje su žive, a linije dovoljno nježne da se uklopi u svaku kuhinju.

  • dimenzije: 37,1×33,8×41,7 cm
  • masa: 12,6 kg

Jamstvo 5 godina


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Ribanje da
Rezanje da
Modeliranje/Gnječenje da
Tučenje da
Volumen posude (multipraktika) 6.9 l
Regulacija brzine da
Boja crna
Ulazna snaga 500 W