L'Atelier du Sac Audrey torbica 9251
702 Kn

Posljednji komad!

Ženska jednobojna torbica Audrey marke L'Atelier du Sac s naramenicom od umjetne kože. Ženska torbica s ukrasnim privjeskom. Novčanik se savršeno kombinira sa šalom koji dolazi u paketu.

L'Atelier du Sac ženski ruksak Yasmine 9188
669 Kn

Jednobojni Ruksak Yasmine marke L'Atelier du Sac, s dvije kopče. Ruksak je ukrašen ukrasnim privjeskom i istaknutim logotipom marke. Odlično se uklapa uz šal sa uzorkom koji dolazi uz paket.

L'Atelier du Sac ženski ruksak Cannes 9206
627 Kn

Odlična cijena

Jednobojni Ruksak Cannes marke L'Atelier du Sac, s dvije kopče. ruksak je ukrašen ukrasnim privjeskom i kopčama. Ruksak se uklapa uz sjajni šal koji dolazi uz njega.

L'Atelier du Sac Cannes ruksak 9016
480 Kn

Odlična cijena

Elegantni ruksak Cannes, marke L'Atelier du Sac, će zajeno sa šalom Cuddly Dots oživjeti svaki outfit. Praktični ruksak je opremljen s uzdužnim džepom sa zatvaračem za male predmete.

L'Atelier du Sac Yvette ženska torbica 9072
534 Kn

Odlična cijena

Klasična univerzalna torbica Yvette od marke L'Atelier du Sac, udobno će pristajati uz vaše tijelo, zahvaljujući podesivom remenu. Torbica savšeno pristaje uz šal Dark Rose, koji dolazi uz torbicu.

L'Atelier du Sac 9106 Audrey ženska torbica
564 Kn

Svidjet će vam se torbica Audrey marke L'Atelier du Sac zahvaljujući njenoj savršenoj veličini i zanimljivom uzorku. Torbica je ukrašena slovima s bijelo-ružičastim detaljima. Torbica se uklapa sa sjajnom maramom u sličnom stilu koji dolazi uz to.

L'Atelier du Sac 9127 Brooke ženski ruksak
534 Kn

Odlična cijena

Praktičan sportsko-elegantni ruksak Brooke marke L'Atelier du Sac sa zatvaranjem na zatezanje. Ruksak možete koristiti za šetnju po mjestu, za susrete s prijateljima i mala okupljanja. Sa prednje strane je upečatljiv logo marke i dva ukrasna pompona. Uz ruksak odlično ide marama Nice Illusion kao što je priloženo.

L'Atelier du Sac Audrey torbica 9018
534 Kn

Odlična cijena

Torbica za nošenje u ruci Audrey, marke L'Atelier du Sac će moderno dopuniti svaki vaš outfit. Torbica od umjetne kože se može kombinirati s Cuddly Dots šalom od viskoze koji dolazi uz nju.

L'Atelier du Sac torbica Leila 9266
627 Kn

Odlična cijena

Ženska jednobojna torbica Leila marke L'Atelier du Sac s naramenicom od umjetne kože. Ženska torbica s ukrasnim privjeskom. Novčanik se savršeno kombinira sa šalom koji dolazi u paketu.

L'Atelier du Sac ženski novčanik Camille 9270
324 Kn

Odlična cijena

Ženski novčanik s uzorkom Camille autora L'Atelier du Sac. Novčanik je pravokutnog oblika sa zatvaranjem na gumbe. Novčanik odgovara šalu, koji je priložen u paketu.

L'Atelier du Sac 9096 Adeline ženska torbica
324 Kn

Odlična cijena

Moderna Adeline torbica s nježnim cvjetnim uzorkom L'Atelier du Sac udobna je za nošenje preko tijela, što omogućuju podesive naramenice. Torbica je ukrašena pomponom i privjeskom koji su točka na i. Torbicu možete kombinirati s maramom My Lovely u sličnom stilu kao što je priloženo.

L'Atelier du Sac 9123 Isabel ženska torbica
585 Kn

Odlična cijena

Suvremena torbica Isabel marke L'Atelier du Sac, s jednostavnim točkastim uzorkom na prednjem ravnom džepu. Torbica je ukrašena pomponom i privjeskom koji su točka na i. Torbicu možete kombinirati s maramom Nice Illusion u sličnom stilu kao što je priloženo.

L'Atelier du Sac 9137 Valerie ženska torbica, s pašminom
564 Kn

Odlična cijena

Elegantna torbica Valerie marke L'Atelier du Sac. Zaljubit ćete se u torbicu zbog njene idealne veličine i zanimljivog uzorka. Torbicu ukrašava ušiveni plosnati džep s drugačijim uzorkom Torbica se uklapa sa sjajnim šalom Beauty Beast u mdoernom stilu, koji je priložen.

L'Atelier du Sac Adeline ženska torbica 9039
324 Kn

Odlična cijena

Torbica za nošenje preko tijela Adeline, marke L'Atelier du Sac, se zahvaljujući podesivom remenu prilagodi vašim potrebama. Torbici odlično pristaje šal Vintage Thrill, koji je uključen u paket.

L'Atelier du Sac Audrey torbica 9141
585 Kn

Odlična cijena

Stilska torbica Audrey sa posebnim uzorkom marke L'Atelier du Sac. Ukrašena je suptilnim obrubom, koji stavlja točku na i. Zbog udobne ručke, transport je odličan. Torbicu možete kombinirati sa šalom Beauty Beast, koji je uključen u paket.

L'Atelier du Sac Camille 9073 ruksak
480 Kn

Odlična cijena

Privlačan ruksak Camille marke L'Atelier du Sac koristite za šetnje gradom i sastanke s prijateljima. Na prednjoj strani je ušiven džep na zatvarač, za pohranu manjih predmeta. Šal Dark Rose odlično ide uz ruksak i dolazi s njim.

L'Atelier du Sac Cannes 9092 ruksak
669 Kn

Privlačan ruksak Cannes marke L'Atelier du Sac koristite za šetnje gradom i sastanke s prijateljima. Na prednjoj strani je ušiven džep na zatvarač, za pohranu manjih predmeta. Uz ruksak odlično ide marama My Lovely kao što je priloženo.

L'Atelier du Sac crossbody torbica Lucille
324 Kn

Odlična cijena

Torbica Lucille iz blagovne znamke L'Atelier du Sac s praktičnim zatvaračem. Torbica je ukrašen ukrasnim privjeskom i kopčama. Torbica se uklapa uz sjajni šal koji dolazi uz nju.

L'Atelier du Sac Georgette 9150 torbica
534 Kn

Odlična cijena

Praktična sportsko-elegantna torbica Georgette marke L'Atelier du Sac, koja ima zatvaranje na vrpcu. Nećete moći odoljeti ovoj torbici. Možete ju koristiti u gradu, tijekom šetnje ili manjih šopinga. Na prednjoj strani se nalazi logo marke i 2 ukrasna obruba. Torbica se slaže sa šalom Casablanca, koji je također priložen.

L'Atelier du Sac Paris 9089 ženska torbica
669 Kn

Elegantna torbica Paris s nježnim cvjetnim uzorkom marke L'Atelier du Sac. Torbica je ukrašena pomponom i privjeskom koji su točka na i. Torbicu možete kombinirati s maramom My Lovely u sličnom stilu kao što je priloženo.

L'Atelier du Sac Paris 9126 torbica
627 Kn

Elegantna dvostrana torbica Paris marke L'Atelier du Sac. Na jednoj strani je skroz crna, a na drugoj ima točke. Torbicu možete kombinirati sa šalom Nice Illusion, koji je uključen u paket.

L'Atelier du Sac torbica Amalia 9248
702 Kn

Odlična cijena

Ženska jednobojna torbica Amalia marke L'Atelier du Sac s naramenicom od sintetičke kože. Ženska torbica s ukrasnim privjeskom. Novčanik se savršeno kombinira sa šalom koji dolazi u paketu.

L'Atelier du Sac torbica Annabelle 9203
702 Kn

Odlična cijena

Jednobojna torbica Annabelle marke L'Atelier du Sac, s dvije kopče. Torbica je ukrašen ukrasnim privjeskom i kopčama. Torbica se uklapa uz sjajni šal koji dolazi uz nju.

L'Atelier du Sac torbica Bruges
585 Kn

Odlična cijena

Torbica Bruges iz blagovne znamke L'Atelier du Sac s praktičnim zatvaračem. Torbica je ukrašen ukrasnim privjeskom i kopčama. Torbica se uklapa uz sjajni šal koji dolazi uz nju.

L'Atelier du Sac torbica Cristal 916
534 Kn

Odlična cijena

Bezvremenska torbica Cristal marke L'Atelier du Sac privući će je svojom idealnom veličinom i jednostavnim dizajnom. Torbica je ukrašena s dva lijepa ruba. Također joj pripada i ukrasni šal u sličnom stilu, a dolazi s torbom.

L'Atelier du Sac torbica Holi 9205
627 Kn

Odlična cijena

Crossbody torbica Holi iz blagovne znamke L'Atelier du Sac s praktičnim zatvaračem. Torbica je ukrašen ukrasnim privjeskom i kopčama. Torbica se uklapa uz sjajni šal koji dolazi uz nju.

L'Atelier du Sac torbica Marlene 9067
669 Kn

Uzorak s ružama Marlene marke L'Atelier du Sac. Predivna torbica koja je idealne veličine i ima dorađen uzorak. Torbica odlično pristaje uz šal Dark Rose, koji je priložen.

L'Atelier du Sac torbica Paris 9138
564 Kn

Odlična cijena

Elegantna torbica Paris, marke L'Atelier du Sac, koja se može nositi s obje strane. Torbica idealne veličine, ima lijep uzorak. Torbica je ukrašena s dva ruba koji joj daju sofisticirani dizajn. Također joj pripada i šal Beauty Beast u sličnom stilu, a dolazi s torbom.

L'Atelier du Sac ženski novčanik Brigitte 9246
375 Kn

Odlična cijena

Ženski novčanik s uzorkom Brigitte autora L'Atelier du Sac Novčanik je pravokutnog oblika sa zatvaračem. Novčanik se savršeno kombinira sa šalom koji dolazi u paketu.

L'Atelier du Sac ženski ruksak Aurore 9254
627 Kn

Odlična cijena

Aurore ženski ruksak marke L'Atelier du Sac praktičnog dizajna. Ruksak je ukrašen ukrasnim privjeskom i prepoznatljivim logotipom marke. U ruksak će se uklopiti i veliki šal koji dolazi uz njega.

L'Atelier du Sac ženski ruksak Helen 9237
753 Kn

Odlična cijena

Praktični Helen ženski ruksak marke L'Atelier du Sac. Ruksak je ukrašen ukrasnim privjeskom i prepoznatljivim logotipom marke. U ruksak će se uklopiti i veliki šal koji dolazi uz njega.

L'Atelier du Sac 9109 Michelle torbica
367 Kn

Moderna Michelle torbica s nježnim cvjetnim uzorkom L'Atelier du Sac udobna je za nošenje preko tijela, što omogućuju podesive naramenice. Ukrašena slovima s bijelo-rozim detaljima. Torbica je ukrašena pomponom i privjeskom koji su točka na i. Torbicu možete kombinirati s maramom My Lovely u sličnom stilu kao što je priloženo.

L'Atelier du Sac Nantes 9087 ženska torbica
511 Kn

Moderna Nantes torbica s nježnim cvjetnim uzorkom L'Atelier du Sac udobna je za nošenje preko tijela, što omogućuju podesive naramenice. Torbica je ukrašena pomponom i privjeskom koji su točka na i. Torbicu možete kombinirati s maramom My Lovely u sličnom stilu kao što je priloženo.