Pure2Improve Neopren uteg s pijeskom, 4 kg
149 Kn

Posljednji komad!

Neopren uteg s pijeskom crno-crvene boje mase 4 kg primjeren za sve vrste vježbi, kao što je na primjer čučanj. Promjer utega je 25 cm.

Pure2Improve Polukružni luk
371 Kn

Set šest polukružnih lukova Pure2Improve možete upotrijebiti za razvijanje tehnike koordinacije te povećanje mišićne snage. Napravljeni su od metala, presvučeni s PVC-om. Setu je priložena torba za nošenje.

Pure2Improve Klizni jastučići
106 Kn

Set od dva jastučića Pure2Improve je pristupačna gimnastička pripomoć, s kojom ćete učinkovito aktivirali sve skupine mišića. Možete ih namjestiti na ruke ili noge.

Pure2Improve Koordinacijske palice
74 Kn

Koordinacijske palice Pure2Improve se mogu upotrijebiti za različite vrste vježbi, kao što su razni skokovi, te u unutarnjim ali i vanjskim prostorima. Set posjeduje tri koordinacijske palice.

Pure2Improve Lateral resistor
148 Kn

S lateral resistorom Pure2Improve jačate mišiće koji su odgovorni za učinkovito kretanje donjeg dijela tijela.

Pure2Improve stožci, 150 mm
163 Kn

Stožci Pure2Improve crvene boje su napravljeni od kvalitetne plastike Empilon® odlučni suza razvijanje vještine, povezane s proigravanjem. Primjereni su za unutarnju i vanjsku uporabu. U kompletu se dobije šest stožaca.

Pure2Improve vaga
345 Kn

Pametna digitalna vaga Pure2Improve je elegantan i prikladan izbor za svaki dom.

Pure2Improve Mreža za nogomet
775 Kn

Mreža za nogomet Pure2Improve je gol s različito obojenim predjelima mreže, koja ima podesiv kut, te omogućuje učinkovito treniranje različitih sportova s loptom, pri čemu se lopta može vratit vama. Napravljena je iz tvrde i stabilne čelične konstrukcije.