Sweet Dreamers Igračka Ewan Deluxe, siva

Sweet Dreamers Igračka Ewan Deluxe, siva

Broj: 1307424
Ewan je glazbena plišana igračka koja, u kombinaciji s nježnim dodirom i umirujućim zvukom, smiruje dijete da brzo i mirno spava. Igračka emitira četiri različita smirujuća zvuka poput zvuka kiše, harfe, sisavca i maternice, a osim toga ima i senzor koji je dizajniran za aktiviranje kada se vaše dijete budi. Cijeli opis
393 Kn
Uključujući PDV
Dostava MALL

Na zalihi kod dobavljača

30.7. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
2.8. dostava za Zagreb i okolicu
 
2.8. dostava za ostale županije

Broj: 1307424

Opis

Igračka Ewan – siva

Ewan je glazbena plišana igračka koja, u kombinaciji s nježnim dodirom i umirujućim zvukom, smiruje dijete da brzo i mirno spava. Igračka emitira četiri različita smirujuća zvuka poput zvuka kiše, harfe, sisavca i maternice, a osim toga ima i senzor koji je dizajniran za aktiviranje kada se vaše dijete budi. 

alt

Napravljeno je veliko istraživanje kako bi se osigurali uvjeti koji će imati smirujući učinak na dijete da mirno spava. Istraživanja su pokazala da djeca imaju veću vjerojatnost da zaspu s nježnim zvukovima i ružičastim svjetlom koje podsjeća na svjetlo u vrijeme kad su bili u utrobi.

Igračku možete lako postaviti na krevetić pomoću trake za držanje. Također ju možete uzeti u šetnju ili automobil. Traka za hvatanje također može poslužiti kao privitak dude, tako da se ne može izgubiti. 

Tehničke značajke

  • Napajanje: 3×AA baterije (nisu uključene)
  • Boja: Siva
  • 20-minutni timer s automatskim isključivanjem
  • Nježno ružičasto svjetlo
  • MoonMode smart senzor
  • Može se prati u perilici rublja