Woodwick mirisna svijeća Jelka, 609,5 g

Brand: Woodwick Naš broj: 1310081

Woodwick mirisna svijeća Jelka, 609,5 g

Svijeća s mirisom svježe rezane jelke. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak do 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš. Cijeli opis

211.74

211,74 Kn uključujući PDV

Artikl je na zalihi kod dobavljača

Kada možete očekivati artikl?

Predviđen datum otpreme preuzimanja artikla je naveden ispod. Pod uvjetima poslovanja dostave možete provjeriti kojim danima dostavna služba isporučuje u vašem kraju.

Dostava za Zagreb i okolicu - predviđeno :26.02.2019
Dostava za ostale županije - predviđeno :25.02.2019

Opis

Opis artikla

WoodWick mirisna svijeća Jelka, 609,5 g

Značajke

 • Dizajnerska svijeća sa svježom aromom jelke
 • U staklenoj čaši s drvenim poklopcem koji sprečava da se svijeća ugasi
 • Staklo od ručno puhanog stakla
 • Svijeća sadrži sojin vosak koji je topljiv do 50% više od parafina
 • Vosak je od trajnih materijala te posve biorazgradiv
 • – Izrađen od 100% prirodnih materijala
 • Fitilj oponaša pucketanje drva u kaminu

Tehnički detalji

Vrsta: svijeća
Vrijeme gorenja 130 h
Boja kaki
Masa 609,5 g
Vrsta svijeće u čaši

Klasifikacija rizika prema zakonu o kemikalijama

Oprez

POZOR

 • H317 Može izazvati alergijsku reakciju kože.
 • H412 Štetno za vodene organizme, s dugotrajnim učinkom.
 • P261 Izbjegavati udisanje praha/para/plina/magle/pare/isparenja raspršivača.
 • P272 Kontaminirana radna odjeća nije dopuštena izvan radnog mjesta.
 • P273 Izbjegavati ispuštanje u okoliš.
 • P280 Nosite zaštitne rukavice / zaštitnu odjeću / zaštitu za oči / zaštitu lica.
 • P302+P352 U KONTAKTU S KOŽOM: Isprati s puno vode.
 • P333 + P313 – Ako dođe do iritacije kože ili osipa: Tražite liječničku pomoć/njegu.
 • P362 Skinuti kontaminiranu odjeću i oprati prije ponovne upotrebe.
 • P501 Ukloni sadržaj / spremnik …

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Vrsta svijeća
Vrijeme gorenja 130 h
Težina 609.5 g
Boja kaki

Slični artikli

Woodwick mirisna svijeća Ambra i tamjan, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s mirisom ambre, sandalovine i egzotičnih začina. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak do 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.


Woodwick mirisna svijeća Čistoća i udobnost, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s mirisom čistog rublja, voća s dodirom mošusa. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.


Woodwick mirisna svijeća Zalazak sunca na obali, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s ugodnim mirisom cvijeća, kokosa uz notu slanih morskih vjetrova. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak do 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.


Woodwick mirisna svijeća Morska sol i pamuk, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća ** s mirisom morskog vjetra, cvijeta pamuka i drva. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog **voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.


Woodwick mirisna svijeća Košara jabuka, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s ugodnim mirisom jabuka, krušaka, bresaka s dodirom ljubičice i jasmina. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog **voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.


Woodwick mirisna svijeća Bijela tikovina, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s mirisom jelke u kombinaciji sa sandalovinom, cedrom i hrastovim drvetom. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak do 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.


Woodwick mirisna svijeća Večernji oniks, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća sa skrivenim mirisom jasmina, crne orhideje i sandalovine. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak do 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.


Woodwick mirisna svijeća Svježa kupina, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s mirisom zrelih kupina, cimeta i vanilije. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.