Rubik rubikova kocka Magic 40th CS.50035

Ocjena: 3 1 ocjena Brand: Rubik Naš broj: 916047

Rubik rubikova kocka Magic 40th CS.50035

Rubikova kocka Magic 40th sastavljena je od 8 kvadratnih dijelova s nacrtanim krugovima koje treba složiti tako da se sastave 3 isprepletena kruga. Cijeli opis

99.39
3 1

99,39 Kn uključujući PDVRedovna cijena: 120,40 Kn, Uštedjet ćete 21,01 Kn (17 %)
Rasprodano
Više informacija

Dostupnost nije poznata

Artikli s oznakom Rok nabave nije poznat nažalost trenutačno nisu dobavljivi. To znači da nema na zalihi ni u MALL.HR skladištu, ni kod dobavljača.

Predlažemo da pri takvom artiklu kliknete crveni gumb Zainteresiran/a sam, te ćemo vas odmah, kada artikl bude ponovo dobavljiv, o tome obavijestiti putem e-maila.

Opis

Opis artikla

Rubikova kocka Magic 40th je sastavljena od 8 kvadratnih dijelova veličine 2×4 koji su međusobno povezani plastičnom niti. Na jednoj strani osnovne pločice su 3 odvojena šarena kruga, a na suprotnoj strani nesređeno složeni krugovi istih boja koji se međusobno dodiruju. Cilj igre je razvrstati pločice tako da se na suprotnoj pločici spoje 3 kruga.

Igračka se preporučuje djeci starijoj od 8 godina.

Upozorenje: Igračka nije primjerena za djecu mlađu od 3 godine. Maleni dijelovi. Opasnost od gušenja. Boje i sadržaj se mogu razlikovati od onog prikazanog na ambalaži. Prije nego date djetetu igračku, uklonite sve dijelove ambalaže. Pohranite upute i upozorenja ako ih ponovno zatrebate.

Sigurnosna upozorenja


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Preporučena dob od 8 godina
Broj sudionika 1