SENCOR električni mlin za kavu SCG 6050SS

SENCOR električni mlin za kavu SCG 6050SS

Broj: 1316786
Električni mlin za kavu sa snagom od 150 W i inovativnom konstrukcijom, zahvaljujući kojoj ima nisku razinu buke. Sencor SCG 6050SS s čeličnim brušenim kamenom omogućava 15 postavki mljevenja, od finog do grubog mljevenja. Prozirni valjak melje do 350 g zrna kave. Cijeli opis
664,99 Kn
S PDV-om
Dostava MALL

Na zalihi kod dobavljača

28.10. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
29.10. dostava za Zagreb i okolicu
 
29.10. dostava za ostale županije

Broj: 1316786

Mišljenje korisnika (0)

Zvonimir B.
16.8.
Potvrđena kupnja
Nevjerojatno dobar mlinac za plaćenih 426 kn – bio je na omanjoj akciji, no dodatnih –20% je presudilo da definitivno odustanem od GRAEF CM702 mlinca ;) Na sam mlinac nemam nekih zamjerki, odnosno imam ih nekoliko, ali se radi više o estetici i/ili picajzliranju. Jedna od zamjerki je iznimno važna: mlinac nema mogućnost podešavanja dovoljne finoće mljevenja espresso kave (zbog ovoga sam mu i dao zvjezdicu manje)! Kod mene je trenutno na najfinijoj, posljednjoj oznaci – i sve je oke. Ali što ako mi zatreba zub-dva finije mljevena kava? Kod gore spomenutog GRAEF-a stvar je lako rješiva - skidanjem matice s donjeg žrvnja i njegovim izvlačenjem ... te dodavanjem podložne pločice. Dočim kod ovoga mlinca nisam uspio skužiti sistem skidanja donjeg žrvnja (jer gornji, kao i kod GRAEF-a, ide lako – zakretanjem prstena). Ako netko ima (sa)znanja, molio bih da ih negdje objavi ... jer ovo je iznimno važno (možda nazovem servis pa dodam kao napomenu!). > > > I najvažnije - za razliku od KRUPS GVX ili WMF Stelio ili DeLONGHI KG89 ... i sličnih mlinaca (dostupni kod nas, pa i na Mall.hr) – kvaliteta okusa espresso kave, dobivene ovim mlincem, je NEMJERLJIVA u odnosu na sprijeda navedene polu-proizvode (što me navodi na pomisao: a što li je tek s još boljim mlincima?!?)! Ovaj mlinac definitivno vrijedi svake kune!
Nemjerljiva kvaliteta okusa (ovim mlincem) dobivene espresso kave u odnosu na jeftinije (pa i poneke skuplje) polu-proizvode.
Solidna izrada
Tihi rad (zaista niska razina buke)
Čelični brusni žrvanj u klasi višestruko skupljih mlinaca – te je zbog toga ...
Ujednačena finoća samljevene kave (i opet u odnosu na polu-proizvode)
Nedovoljno koraka za podešavanje finoće mljevenja espresso kave
Začudna kombinacija boja (mlinac je srebrno/siv, umjesto srebrno/crn - kako izgleda na svim fotografijama)
Prekratak (da, naravo, sivi!) kabel – dužina 90 cm (ako vam je utičnica pored ili iznad – biti će oke)
Okretni gumb za podešavanje od 2 do 10 šalica nema podešavanje za JEDNU šalicu
Prozirna uklonjiva posuda za kavu NEMA čep (pa samljevenu kavu morate negdje pretresti)
Slavica V.
7.6.
Potvrđena kupnja
Odlican
Karlo M.
19.2.
Potvrđena kupnja
Brz i ne preglasan, lagan za čišćenje.