Richter zimska obuća za djevojčice 2921-641-6301
579 Kn

Zimske cipele za djevojčice Richter s metalnim elementima i svjetlucavom zvijezdom. Posebna tehnologija zahvaljujući RiCHTEX membrani, koja čuva dječje stopalo na toplom i suhom. Obuća je vodootporna, prozračna i otporna na vjetar zahvaljujući membrani. Vezanje vezicama. Unutra je topla obloga od flisa izrađena za hladne dane. Bočno pričvršćivanje zatvaračem. Lako se obuvaju i izuvaju. Uklonjivi ulošci.

Richter zimske cipele za djevojčice 2941-641-7201
549 Kn

Zimske cipele za djevojčice Richter sa svjetlucavim detaljima ugodit će svakoj djevojčici. Cipela je vrlo udobna zahvaljujući povišenoj platformi. Jednostavno se obuvaju i izuvaju bilo vezanjem ili zatvarača. Unutra je topla obloga od flisa izrađena za hladne dane. Uklonjivi ulošci.

Richter zimske čizme za djevojke
549 Kn

Zimske čizme za djevojčice Richterizrezanom zvijezdom od vune. Obuća je izrađena od kvalitetnog velura. Mekana, plišana podloga idealna za hladne dane. Bočni patent olakšava obuvanje. Odvojivi potplati omogućuju djetetu da odabere pravu veličinu. Čizma ima okrugli vrh i nišu platformu, pa je ugodna. Zahvaljujući RICHTEX membrani, cipela je vodootporna, otporna na vjetar i prozračna.