Vitapur ljetni svileni pokrivač Victoria's Silk Summer, 200 x 200cm

Vitapur ljetni svileni pokrivač Victoria's Silk Summer, 200 x 200cm

Broj: 1022229
Odlična cijena
Ljetni svileni pokrivač Vitapur Victoria's Silk je izrađen od 100 % prirodnih materijala, pamuka i najprestižnije svile mulberry. Primjeren je za sobe s temperaturom iznad 20° C. Cijeli opis
972 Kn
Uključujući PDV
Dostava MALL

Trenutno nedostupno

Broj: 1022229

Opis

Vitapur Victoria's Silk

Ljetni svileni pokrivač Vitapur Victoria's Silk je izrađen od najbolje priznate svile mulberry, koja ima značajan sjaj, odlično regulira temperaturu te je iznimno ugodna na dodir. Tanki slojevi najfinije svile vam donose vrhunsko udoban i ugodan san tijekom vručih ljetnih noći. Primjeren je za sobe s temperaturom iznad 20°C.

Pokrivač je napravljen od 100 % prirodnih materijala, vanjska tkanina je od pamuka, punjenje je od 100 % prirodne svile. Svila je značajna po svojoj sposobnosti reguliranja temperature, koja vas po zimi grije, a po ljeti hladi. Pokrivač osigurava potpunu svježinu i ugodan san.

western-digital

Valoviti uzorak

Pokrivač je izrađen od visoko kvalitetnog gusto tkanog pamuka, koji je bolje prozračan od drugih materijala, a s time i ugodan na dodir, te je primjeren za ljude s osjetljivom kožom.

Pokrivač je napravljen s lijepim zlatim rubom i elegantnim valovitim uzorkom, koji ne sadrži dodatne boje.

western-digital

Tehnički detalji:

  • Održavanje: Pokrivač pri prostriranju podignite i otpustite. Preporučujemo također i povremeno prozračivanje, ali ne na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Preporučavamo uporabu prevlake i kemijsko čiščenje.
  • Materijal: 100 % pamuk
  • Podstava: 100 % prirodna mulberry svila u slojevima, 200 g/m2