Vitapur zimski svileni pokrivač Victoria's Silk, 200 x 200 cm

Brand: Vitapur Naš broj: 1011009004

Odlična cijena

Vitapur zimski svileni pokrivač Victoria's Silk, 200 x 200 cm

Zimski svileni pokrivač Vitapur Victoria's Silk je napravljen od 100% prirodnih materijala, pamuka i najprestižnije svile mulberry. Primjeren je za sobe s temperaturom između 14 i 20 °C. Cijeli opis

2129

2.129 Kn Uključujući PDV

Naš broj: 1011009004

Opis

Opis artikla

Vitapur Victoria's Silk

Svileni pokrivač Vitapur Victoria's Silk je napravljen od najprestižnije svile mulberry koja ima karakterističan sjaj, odlično uravnotežuje temperaturu te je iznimno ugodna na dodir. Tanji slojevi fine svile van nude vrhunsku udobnost i prijatan san tokom hladnih zimskih noći. Primjeren je za sobe s temperaturom između 14 i 20 °C.

Pokrivač je napravljen od 100 % prirodnih materijala, vanjska tkanina je od pamuka, a punjenje od 100 % prirodne svile. Svila je poznata po svojoj sposobnosti regulacije temperature, zato će vas tokom zimi grijati, a tokom ljeta hladiti.

western-digital

Jacquard uzorak

Pokrivač je napravljen od visokokvalitetnog gusto tkanog pamuka koji ima puno bolju prozračnost od drugih materijala te je vrlo nježan prema koži, zbog čega je primjeren za osobe s osjetljivom kožom.

Prekrivač je ukrašen s čudesnim zlatnim rubom i elegantnim jacquard uzorkom koji ne sadrži dodatne boje.

western-digital

Tehnički detalji:

  • Održavanje: Prilikom stavljanja posteljine pokrivač podignite i protresite. Također savjetujemo povremeno provjetravanje, ali ne na direktnoj sunčevoj svjetlosti. Preporučamo uporabu navlaka i kemijsko čišćenje.
  • Materijal: 100 % pamuk
  • Punjenje: 100 % prirodna mulberry svila u slojevima, 2 × 280 g/m2

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Tip posteljine debeli pokrivač
Boja bež