Lässig komplet dječje posude sa slikom ljame Dish Set Bamboo Glama Lama, plava

Lässig komplet dječje posude sa slikom ljame Dish Set Bamboo Glama Lama, plava

Broj: 1318220002
Učinite korak u pravom smjeru i kupite lijepi set za jelo koji dolazi od njemačkog proizvođača Lässig. Ekološka je i stoga prijateljska prema prirodi, ima maštoviti dizajn, pa će se zasigurno svidjeti mališanima. Ne sadrži teške metale, bojila ili kemikalije. Zdrava i elegantna alternativa plastičnim posudama. Prikladno za djecu od 12 mjeseci starosti nadalje. Nije prikladna za korištenje u mikrovalnoj pećnici, a može se prati u perilici posuđa. Cijeli opis
133 Kn
Uključujući PDV
Dostava MALL

Trenutno nedostupno

Broj: 1318220002

Opis

Sirovi bambus i kukuruz

Bamboo posudu je moguće oprati u perilici posuđa kao i druge bambusove posude Lässig koji su izrađeni od kvalitetnog prirodnog materijala – sirovog bambusakukuruza, uključujući manju količinu veziva melamina. Ne sadrži teške metale, bojila ili kemikalije. Zdrava i pametna alternativa za plastične zdjelice. Prikladno za djecu od 12 mjeseci starosti nadalje. Nije prikladna za korištenje u mikrovalnoj pećnici.

Zdrava i elegantna alternativa plastičnim posudama.

Učinite korak u pravom smjeru i kupite lijepi set za jelo koji dolazi od njemačkog proizvođača Lässig. Ekološka je i stoga prijateljska prema prirodi, ima maštoviti dizajn, pa će se zasigurno svidjeti mališanima. Ne sadrži teške metale, bojila ili kemikalije. Zdrava i elegantna alternativa plastičnim posudama. Prikladno za djecu od 12 mjeseci starosti nadalje. Nije prikladna za korištenje u mikrovalnoj pećnici, a može se prati u perilici posuđa.

Svestrano iskorišten bambus

Bambus, biljka koja nudi širok raspon primjena. Zbog novih tehnologija znatno se povećala uporaba materijala od bambusa, odjeća, prehrana, građevinska industrija i drugdje. Bambus se nježno obrađuje te je ekološki materijal.


Ključne značajke:

  • posuda
  • zdrava i elegantna alternativa plastičnim posudama.
  • Može se prati u perilici posuđa.
  • materijal nije štetan za okoliš
  • nije štetan za zdravlje
  • glatka obrada
  • posuda nije primjerena za mikrovalnu pećnicu
  • tematsko zasnovan motiv
  • materijal: 45 % bambus, 35 % kukuruz, 20 % melamin

Sadržaj paketa:

1 komad