Square Enix Oninaki igra, PS4

Square Enix Oninaki igra, PS4

Broj: 1652541
Videoigra Oninaki za igraću konzolu PlayStation 4. Zaputite se na novu pustolovinu fantazije, koju su inspirirale igre iz zlatnog japanskog doba igara, programera Tokyo RPG Factory, koji su kreirali igru I Am Setsuna. U pustolovini koja je bazirana na klasičnim igrama igranja uloga, preuzmite ulogu misterioznog čuvara (Watcher). Cijeli opis
50,04 € (377,03 Kn)
Dostava MALL

Trenutno nedostupno

Broj: 1652541

Opis

Oninaki

Zaputite se na prekrasnu novu pustolovinu igranja uloga, koju su za Vas pripremili kreatori igre I Am Setsuna i Lost Sphear.

Preuzmite ulogu Kagachija, misterioznog mladića, poznatog kao „Watcher“. Njegova časna zadaća je pratnja izgubljenih duša u novi svijet. Kad upozna neobičnu Linneovu mladenku koja tvrdi da nema sjećanja na svoju prošlost, njihove se sudbine isprepliću.

Iskoristite snagu demona, koji predstavljaju svaki svoju vrstu oružja, što će vam pomoći u borbi. Upravljajte njihovim sposobnostima i prebacujte se između njih, kako biste protivnike dovršili razornim udarcima.

Istražite svijet i otkrijte druge živopisne likove dok putujete, uključujući Kushija, izuzetnog čuvara i pouzdanog vođu; Mayuro, dobrodušni čuvar; i zločesti Night Devil, mačevalac iz zaboravljenog svijeta koji je u lovu na Linne.

Oninaki

Tehnički detalji

Platforma PlayStation 4 (PS4)
Preporučena dob od 12. godine nadalje
Vrsta Akcijska igra igranja uloga (action RPG)
Oninaki