Jack Wolfskin dječja vesta MODESTO HOODY KIDS
306 Kn

Vesta od flisa MODESTO HOODY marke Jack Wolfskin je odličan izbor za avanture na otvorenom. Pulover je napravljen od flisa Nanuc Dynamic koji je vrlo udoban i vaša će ga djeca voljeti.

Jack Wolfskin dječja vesta MODESTO HOODY KIDS
306 Kn

Vesta od flisa MODESTO HOODY marke Jack Wolfskin je odličan izbor za avanture na otvorenom. Pulover je izrađen od flisa Nanuc Dynamic fleece, koji je vrlo udoban, pa će ovo definitivno biti trenirka koju će vaša djeca voljeti.

Jack Wolfskin dječja vesta SANDPIPER JACKET KIDS
289 Kn

Novo

Vesta od flisa SANDPIPER JACKET marke Jack Wolfskin je odličan izbor za avanture na otvorenom. S upotrebom sustava pričvršćivanja jednostavno se koristi kao srednji sloj u jakni. Napravljena je od ugodnog flisa.

Jack Wolfskin Sandpiper Jacket Kids dječja jakna od flisa
289 Kn

Novo

Dječja jakna izrađena od flis jakne Sandpiper Jack Wolfskin izvrstan je izbor za sve aktivnosti na otvorenom. Uz pomoć sustava za pričvršćivanje lako ga možete pričvrstiti kao srednji sloj u jakni. Napravljen je od ugodnog ljetnog runa.

Jack Wolfskin vesta za dječake SANDPIPER JACKET KIDS
289 Kn

Novo

Vesta od flisa MODESTO HOODY marke Jack Wolfskin je odličan izbor za avanture na otvorenom. S upotrebom sustava pričvršćivanja jednostavno se koristi kao srednji sloj u jakni. Napravljena je od ugodnog flisa.