Status rezač s držačem, narančasti

Status rezač s držačem, narančasti

Broj: 786232002
Rezač s držačem, slovenske poznate marke Status, je nepogrješivo kuhinjsko pomagalo, koje će se pobrinuti za brzo i jednostavno rezanje različitih vrsta hrane. Primjeren je kako za voće i povrće, tako također i za rezanje suhomesnatih proizvoda, sira i kruha. Ima uključeni držač. Cijeli opis

default
default
default
155 Kn
Uključujući PDV
Dostava MALL

Na zalihi kod dobavljača

27.8. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
30.8. dostava za Zagreb i okolicu
 
30.8. dostava za ostale županije

Broj: 786232002

Opis

Režač s držačem, slovenske poznate marke Status, je visoko kvalitetno kuhinjsko pomagalo, koje će vam biti od velike pomoći pri rezanju različitih vrsta sastojaka. Osigurava brzo i jednostavno rezanje svih vrsta voća i povrća, suhomesnatih proizvoda, sira i kruha.

Opremljen je s vrlo oštrom oštricom V oblika, koji skupa s paralelnim pomicanjem gornjega dijela osigurava jednake debljine rezanja. Omogućava točne postavke debljine reže – od debljine papira, do debljine 6 mm.

Zahvaljujući njegovom praktičnom obliku, rezač možete lako namjestiti na posudu u koju će se hrana sakupljati. Funkcija, koja je posebno praktična kada na primjer, režete povrće za salatu.

Za jednostavno i sigurno rezanje manjih i okruglih komada hrane, rezaču je priloženi zaštitni držač. On omogućava, da hranu narežete i upotrijebite skroz do kraja, jer se neće pomicati tijekom rezanja.

Tijelo rezača je izrađeno od visoko kvalitetne ABS plastike, koja je otporna na udarce. Oštrica noža je od nehrđajućeg čelika, nogice su od mekanog evoprena, koji sprječava klizanje.

Pohvaljuje se s funkcijom rastavljanja, koja će se pobrinuti za sigurno čišćenje i spremanje rezača. Savjetujemo, da prije prve upotrebe rezač očistite i osušite.

Dostupan je u tri boje.

Status: Rezač s držačem