Landmann Grillchef Comfort Basic Wagon roštilj na ugljen + poklopac

Landmann Grillchef Comfort Basic Wagon roštilj na ugljen + poklopac

Broj: 3001053
Akcija
GrillChef Comfort Basic Wagon roštilj opremljen je modularnom rešetkom od lijevanog željeza i manjom kromiranom rešetkom. Za razliku od većine ostalih roštilja, intenzitet roštilja ne podešavate pomicanjem rešetke, već visinu možete pojedinačno prilagoditi okretanjem ručke. Cijeli opis
245,40 € (1.848,97 Kn)
S PDV-om
219,99 € (1.657,51 Kn)
-10%
Dostava MALL

Na zalihi 2 artikla

30.1. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
31.1. dostava za Zagreb i okolicu
 
31.1. dostava za ostale županije
Broj: 3001053

Opis

Grillchef Comfort Basic Wagon roštilj na ugljen + poklopac

 • Na bočnoj strani rešetke nalazi se ventilacijska rupa koja utječe na protok zraka, a time i na brzinu gorenja. Prednja strana roštilja opremljena je velikim vratima za lakši pristup i jednostavnu upotrebu. Vrata su osigurana bravom tako da nema opasnosti da se otvore. Ispod roštilja nalazi se velika ladica za pepeo na izvlačenje. 
 • Rešetkom Comfort Basic+ vrlo je jednostavno rukovati. Zahvaljujući dva kotača i kromiranoj ručki, roštilj se lako može prenijeti na terasu ili u vrt. Uz to, roštilj ima bočnu policu za odlaganje pripremljenih jela. Ova polica je sklopiva, što štedi prostor tijekom odlaganja. Zahvaljujući prostoru za odlaganje ispod roštilja, uvijek ćete imati na raspolaganju drveni ugljen za roštilj. 
 • Roštilj ima modularnu rešetku dimenzija 53 × 42 cm i pogodan je za grupe do približno 10 osoba. Isporučuje se sa zaštitnim PVC premazom, koji štiti roštilj od lošeg vremena. 
Grillchef Comfort Basic Wagon roštilj na ugljen + poklopac

  Glavne prednosti:

  • Velika površina za pečenje
  • Dodatna polica za spremanje pripremljenih jela
  • Mogućnost ugradnje rešetki na različite razine

  Tehničke značajke

  Vrsta Na ugljen
  Promjer rešetke 53 × 42 cm
  Rešetka Kromirani čelik
  Boja crna
  Dimenzije 100 × 115 × 71 cm
  Dodatno Rešetka podesiva po visini, dodatne police za odlaganje pripremljenih jela, 2 kotača za lako kretanje, PVC zaštitni poklopac
  Masa 35,6 kg

  Jamstvo: 1 godina