Thule planinarski ruksak, 70L

Thule planinarski ruksak, 70L

Broj: 904617001
Ruksak marke Thule trake za lakše nošenje i volumena 70 L, gdje možete dobiti sve što je potrebno. Cijeli opis
197,22 €
Dostava MALL

Rasprodano

Broj: 904617001

Opis

Ruksak sadrži podesive pojaseve, džepove lako dostupne i poklopac koji se može pretvoriti u torbu za ramena. Ruksak je idealan za one koji odlaze na dugačka putovanja i treba im puno prostora u torbi. Ruksak se savršeno prilagođava vama i vašem tijelu, s podesivim pojasom od 12 cm i pojasom od 10 cm podesivim pojasom. Cijenit ćete uklonjivi VersaClick vodootporni džep za izmjenu koji štiti vašu opremu od nepovoljnih vremenskih prilika.

Podesivi pojas oko struka kompatibilan je s uklonjivim Versaclick priborom (nije uključen). Sustav StormGuard kombinira djelomičnu oblogu od kiše i vodootpornu donju oblogu kako bi vaše stvari bile savršeno sigurne u ovoj vodootpornoj vrećici.

Zaštita od kiše (StormGuard) olakšava pristup i štiti vašu opremu od vlage, ali prije svega, mnogo je trajnija od redovite zaštite od kiše. Pristup bočnim džepovima jednostavan je čak i kada se držite iznad pokrova od kiše i vlage. Veliki predio s patentnim zatvaračem u obliku slova U pruža vam dovoljno prostora za vaše stvari, ali nužne predmete možete spremiti u džep s utorom za lak i brz pristup.

Zahvaljujući petlji za pričvršćivanje, lako možete ukloniti planinarske stupove.

Značajke:

  • Materijal: 420D Cordura / 100D najlon
  • Volumen: 70 l
  • Dimenzije [VxŠxD]: 73 × 40 × 34 cm
  • Masa: 1,9 kg

Thule

Jamstvo: 25 godine