Fare sandale za dječake
260,56 Kn

Posljednji komad!

Najmekše i najudobnije sandale sa zatvaranjem na čičak su savršen izbor za toplo ljeto. Sandale su udobne i, zahvaljujući visini do gležnja, pomažu u razvoju dječjeg stopala.

Fare dječje zimske cipele-24%
470 Kn 352,81 Kn

Odlična cijena

Dječje gležnjače marke Fare s vodootpornim slojem od kože i tekstila. Za optimalnu cirkulaciju zraka i održavanje stopala suhim, obuća je opremljena klima-membranom. Prst je zaštićen podignutim potplatom, peta fiksnom petom.

Fare dječje zimske cipele 2646218-22%
529 Kn 411,66 Kn

Odlična cijena

Dječje nepropusne zimske cipele Fare izrađene od kravljeg nubuka u kombinaciji s tekstilom. Obuća je izolirana plišanom oblogom, a zahvaljujući klima-membrani, ugrađenoj između obloga i vanjskog materijala, dječje stopalo ostaje suho i dobro klimatizirano.

Fare zimske cipele za djevojčice 2646194-22%
529 Kn 411,66 Kn

Odlična cijena

Gležnjače za djevojčice marke Fare s vodonepropusnom kožom i tekstilom. Za optimalnu cirkulaciju zraka i održavanje stopala suhim, obuća je opremljena klima-membranom. Prst je zaštićen podignutim potplatom, peta fiksnom petom.

Fare dječje papuče Fare Bare-18%
216,81 Kn 176,26 Kn

Odlična cijena

Dječje papuče niskog profila idealne su za proljetne i ljetne mjesece. Zatvaranje na čičak savršeno stabilizira nogu djeteta i ne ometa hod. Podignuti potplat štiti prste tijekom brzog hodanja. Fare papuče u rozoj boji izrađene su od materijala koji se može prati.

Fare dječje papuče Fare Bare-18%
216,81 Kn 176,26 Kn

Odlična cijena

Dječje papuče niskog profila idealne su za proljetne i ljetne mjesece. Zatvaranje na čičak savršeno stabilizira nogu djeteta i ne ometa hod. Podignuti potplat štiti prste tijekom brzog hodanja. Fare papuče u plavoj boji izrađene su od materijala koji se može prati.

Fare sandale za dječake Fare Bare
259,24 Kn 235,11 Kn

Odlična cijena

Novi model sandala serije FARE BARE razlikuje se od konvencionalne klasične proizvodnje po mnogo većem području na prstima. Imaju ambiciju da ne ograniče razvoj stopala, osobito na fronti, gdje pružaju mnogo više prostora.

Fare dječje papuče s gumenom trakom 4211408
125 Kn

Dječje papuče marke Fare su vrlo udobne i zabavit ćete se s otiskom. Ove kućne papuče su jednostavne i ne klize – napravljene su tako da udovoljavaju ortopedskim zahtjevima i zdrave su. Potplat ima debelu podlogu – tako malci neće oštetiti stopalo čak ni nakon cjelodnevne uporabe.

Fare papuče za dječake s trakom 4114409-24%
116 Kn 87,99 Kn

Odlična cijena

Papuče za djecuvezanjem na kopče marke Fare oduševit će vašu djecu s priloženim otiskom i lijepom kombinacijom boja. Ove kućne papuče su jednostavne i ne klize – napravljene su tako da udovoljavaju ortopedskim zahtjevima i zdrave su. Lagani potplat napravljen od specijalnog materijala sprječava klizanje.

Fare - dječje cipele
303,87 Kn

Dječje gležnjače s zatvaranjem na dva čička Prednost je odstranjiva podloga. Tenisice su pogodne za sva godišnja doba i izvrsne su za šetnje gradom.

Fare dječje cjelogodišnje gležnjače-26%
441 Kn 323,39 Kn

Odlična cijena

Dječje cjelogodišnje cipele marke Fare pruža puno prostora u dijelu prstiju. Imaju ambiciju da ne ograniče razvoj stopala, posebno u prednjem dijelu stopala. Također su izvrsne sa svojom lakoćom i fleksibilnošću. Gornji dio cipele izrađen je od prirodne kravlje kože. Materijal podstave je tekstilni materijal s izvrsnim apsorpcijskim svojstvima.

Fare sandale za dječake-23%
173,61 Kn 132,12 Kn

Odlična cijena

Udobne tekstilne sandale s dvije čičak trake učinit će da će se vaš dječak veselo kretati na svakom koraku. Sandale imaju potplat koji ne klizi i pogodan je za sve uobičajene podne obloge.

Fare sandale za djevojčice-21%
260,56 Kn 205,68 Kn

Odlična cijena

Najmekše i najudobnije sandale sa zatvaranjem na čičak su savršen izbor za toplo ljeto. Sandale su udobne i, zahvaljujući visini do gležnja, pomažu u razvoju dječjeg stopala.

Fare sandale za djevojčice-23%
173,61 Kn 132,12 Kn

Odlična cijena

Udobne tekstilne sandale s dvije čičak trake učinit će se da vaša djevojčica veselo kretati na svakom koraku. Sandale imaju potplat koji ne klizi i pogodan je za sve uobičajene podne obloge.