Fare papuče barefoot za dječake 5101402/5201402-2
199 Kn

Novo

Udobne papuče za dječake marke Fare izvrstan su izbor ne samo za nošenje kod kuće, već i u vrtiću. Vašem će se dječačiću sigurno svidjeti motiv automobila. Jednostavna obuća pogodna je i za manje dječake. Podignuti potplat na vrhu prstiju, štiti ih od mogućih udaraca.

Fare papuče barefoot za djevojčice 5101451-5201451_P2
199 Kn

Novo

Udobne ženske papuče marke Fare izvrstan su izbor ne samo za nošenje kod kuće, već i u vrtiću. Mnogim će se djevojkama svidjeti prekrasan motiv sa srcima. Jednostavna obuća pogodna je i za manje djevojke. Podignuti potplat na vrhu prstiju, štiti ih od mogućih udaraca.

Fare 5164261 dječje barefoot sandale
229 Kn

Novo

Udobne sandale barefoot za djevojčice tvrtke Fare izvrstan su izbor ne samo kod kuće, već i u vrtiću. Vrlo fleksibilni bosi potplat uljepšat će vašoj bebi svaki korak. Čak će i djeca lako moći pričvrstiti čičak. Podignuti potplat na prstu štiti od udaraca.

Fare papuče za djevojčice 4111448
109 Kn

Novo

Udobne papuče za djevojčice, marke Fare, izvrstan su izbor ne samo kod kuće, već i u vrtiću. Prekrasan motiv sa srcima svidjet će se mnogim djevojčicama. Jednostavno obuvanje pogodno je i za manje djevojčice. Podignuti potplat na vrhu prstiju, štiti ih samo od mogućih udaraca.

Fare svjetleće tenisice za dječake 2615108
419 Kn

Novo

Udobne papuče za dječake, marke Fare, izvrstan su izbor ne samo kod kuće, već i u vrtiću. Membranske tenisice su vodootporne, pa čak ni kiša neće iznenaditi vašu djecu. I najmanji mogu početi nositi jednostavne cipele uz pomoć čičak trake. 

Fare 5164252 barefoot sandale za djevojčice
229 Kn

Novo

Udobne sandale barefoot za djevojčice tvrtke Fare izvrstan su izbor ne samo kod kuće, već i u vrtiću. Vrlo fleksibilni bosi potplat uljepšat će vašoj bebi svaki korak. Čak će i djeca lako moći pričvrstiti čičak. Podignuti potplat na prstu štiti od udaraca.

Fare papuče za djevojčice 4211449
129 Kn

Udobne ženske papuče marke Fare izvrstan su izbor ne samo za nošenje kod kuće, već i u vrtiću. Mnogim će se djevojkama svidjeti prekrasan motiv sa srcima. Jednostavna obuća pogodna je i za manje djevojke. Podignuti potplat na vrhu prstiju, štiti ih od mogućih udaraca.

Fare platnene sandale za djevojčice 4118454
189 Kn

Udobne ženske papuče marke Fare izvrstan su izbor ne samo za nošenje kod kuće, već i u vrtiću. Ružičaste sandale ukrašene cvjetnim motivom zasigurno će se svidjeti vašoj djevojčici. Čak i najmlađa djeca mogu početi nositi jednostavne cipele na čičak remen. Podignuti potplat na nožnom palcu štiti od neravnina.

Fare Sandale za dječake 868361
279 Kn

Udobne sandale za dječake marke Fare izvrstan su izbor ne samo kod kuće, već i u vrtiću. Svakako, papuče će se zbog gotovog oblika svidjeti svakom dječaku . I najmanji mogu početi nositi jednostavne cipele uz pomoć čičak trake. Podignuti potplat na nožnom palcu štiti od neravnina.

Fare svjetleće tenisice za dječake 814202
349 Kn

Udobne ženske papuče marke Fare izvrstan su izbor ne samo nošenje kod kuće, već i u vrtiću. Membranske tenisice su vodootporne, pa čak ni kiša neće iznenaditi vašu djecu. I najmanji mogu početi nositi jednostavne cipele uz pomoć čičak trake. 

Fare barefoot balerinke za djevojčice 5362281
429 Kn

Lijepe barefoot balerinke za djevojčice brenda Fare izvrstan su izbor ne samo za svečane prigode, već i za svakodnevno nošenje. Vrlo fleksibilan bosi potplat uljepšat će svaku djevojku. Udobnost u hodu pružit će više prostora u području prstiju. Podignuti potplat na prstu štiti cipele od oštećenja.

Fare barefoot tenisice za djevojčice 5113251
429 Kn

Novo

Udobne ženske papuče marke Fare izvrstan su izbor ne samo za nošenje kod kuće, već i u vrtiću. Vrlo fleksibilan bosi potplat pridonijet će visokoj udobnosti. Čak i najmlađa djeca mogu početi nositi jednostavne cipele na čičak remen. Podignuti potplat na nožnom palcu štiti od neravnina.

Fare barefoot tenisice za djevojčice 5212251
439 Kn

Elegantne barefoot tenisice za djevojčice marke Fare izvrstan su izbor ne samo za vani, već i za školu. Vrlo fleksibilan bosi potplat uljepšat će svako dijete. Udobnost u hodu pružit će više prostora u području prstiju. Podignuti potplat na prstu štiti stopalo od ozljeda.

Fare dječje barefoot tenisice 5311151/B5711151
469 Kn

Novo

Elegantne dječje tenisice marke Fare s dječjim dizajnom izvrstan su izbor ne samo za vani, već i za školu. Vrlo fleksibilan bosi potplat uljepšat će svako dijete. Udobnost u hodu pružit će više prostora u području prstiju. Podignuti potplat na području prstiju štiti od ozljeda.

Fare dječje barefoot tenisice 5311201
449 Kn

Elegantne dječje tenisice barefoot, marke Fare, izvrstan su izbor ne samo za vani, već i za školu. Vrlo fleksibilan bosi potplat uljepšat će svako dijete. Udobnost u hodu pružit će više prostora u području prstiju. Podignuti potplat na prstu štiti stopalo od ozljeda.

Fare dječje tenisice 4117432
229 Kn

Udobne ženske papuče marke Fare izvrstan su izbor ne samo za nošenje kod kuće, već i u vrtiću. Vašem će se dečku zasigurno svidjeti sive cipele. Podignuti potplat na prstu štiti cipele od oštećenja.

Fare dječje zimske gležnjače 2141202
319 Kn

Dječje zimske gležnjače Fare 2141202 grijat će vas u ugodnom krznu tijekom hladnije sezone. Cipele se lako oblače i pričvršćuju čičak trakama.

Fare dječje zimske gležnjače 2141251
319 Kn

Dječje zimske gležnjače Fare 2141251 grijat će vas u ugodnom krznu tijekom hladnije sezone. Cipele se lako oblače i pričvršćuju čičak trakama.

Fare gležnjače za dječake 2121201
309 Kn

Udobne papuče za dječake, marke Fare, izvrstan su izbor ne samo kod kuće, već i u vrtiću. Mnogi plavi dečki vole tamnoplave tenisice sa zelenim detaljima. Kvalitetna izrada osigurat će veću udobnost hodanja. 

Fare platnene sandale za djevojčice 4118453
189 Kn

Novo

Udobne ženske papuče marke Fare izvrstan su izbor ne samo za nošenje kod kuće, već i u vrtiću. Ružičaste sandale ukrašene cvjetnim motivom zasigurno će se svidjeti vašoj djevojčici. Čak i najmlađa djeca mogu početi nositi jednostavne cipele na čičak remen. Podignuti potplat na nožnom palcu štiti od neravnina.

Fare platnene sandale za djevojčice 4118462
189 Kn

Novo

Udobne ženske papuče marke Fare izvrstan su izbor ne samo za nošenje kod kuće, već i u vrtiću. Tamno sive sandale ukrašene cvjetnim motivom zasigurno će se svidjeti svim djevojkama. Čak i najmlađa djeca mogu početi nositi jednostavne cipele na čičak remen. Podignuti potplat na nožnom palcu štiti od neravnina.

Fare Sandale za djevojčice 868192
279 Kn

Udobne papuče za djevojčice, marke Fare, izvrstan su izbor ne samo kod kuće, već i u vrtiću. Ružičaste sandale ukrašene cvjetnim motivom zasigurno će se svidjeti vašoj djevojčici. Čak i najmlađa djeca mogu početi nositi jednostavne cipele na čičak remen. Podignuti potplat na nožnom palcu štiti od neravnina.

Fare tenisice barefoot za djevojčice 5311441
369 Kn

Elegantne barefoot tenisice za djevojčice marke Fare izvrstan su izbor ne samo za vani, već i za školu. Vrlo fleksibilna tenisica uljepšat će svaku djevojku. Udobnost u hodu pružit će vam više prostora na nožnim prstima. Podignuti potplat na prstu štiti cipele od zaglavljivanja.

Fare tenisice/gležnjače za djevojčice 2121252
309 Kn

Udobne papuče za djevojčice, marke Fare, izvrstan su izbor ne samo kod kuće, već i u vrtiću. Mnoge djevojke obožavaju tenisice sa srcima u sivoj boji. Kvalitetna izrada osigurat će veću udobnost hodanja. 

Fare tenisice/gležnjače za djevojčice 2151202
249 Kn

Novo

Udobne papuče za djevojčice, marke Fare, izvrstan su izbor ne samo kod kuće, već i u vrtiću. Sigurno će vaša djevojčica obožavati ružičaste tenisice sa srcima. Kvalitetna izrada osigurat će veću udobnost hodanja. 

Fare tenisice/gležnjače za djevojčice 2151400/3451402
209 Kn

Elegantne dječje gležnjače marke Fare izvrstan su izbor ne samo za van, već i za vrtić. Tamnoplave tenisice sa zvijezdama popularne su kod mnogih dječaka i djevojčica. Podignuti potplat na prstu štiti cipele od oštećenja.

Fare tenisice za dječake 812204
349 Kn

Udobne tenisice za dječake marke Fare izvrstan su izbor ne samo nošenje kod kuće, već i u vrtiću. Tamnoplave tenisice s čičkom popularne su kod mnogih dječačića. Podignuti potplat na području prstiju štiti od ozljeda.

Fare tenisice za dječake barefoot 5212201
439 Kn

Elegantne barefoot tenisice za dječake marke Fare izvrstan su izbor ne samo za vani, već i za školu. Vrlo fleksibilan bosi potplat uljepšat će svako dijete. Udobnost u hodu pružit će više prostora u području prstiju. Podignuti potplat na prstu štiti stopalo od ozljeda.

Fare tenisice za dječake barefoot 5311401
369 Kn

Novo

Elegantne barefoot tenisice za dječake marke Fare izvrstan su izbor ne samo za vani, već i za školu. Vrlo fleksibilan potplat bosih nogu olakšat će vam korak. Udobnost u hodu pružit će vam više prostora na nožnim prstima. Podignuti potplat na prstu štiti cipele od zaglavljivanja.

Fare tenisice za dječake/gležnjače 3454404
229 Kn

Udobne papuče za dječake, marke Fare, izvrstan su izbor ne samo kod kuće, već i u vrtiću. Vašem će se dječaku sigurno svidjeti tenisice u dizajnu trapera. Podignuti potplat na prstu štiti cipele od oštećenja.

Fare Tenisice za djevojčice 4117454
229 Kn

Udobne ženske papuče marke Fare izvrstan su izbor ne samo za nošenje kod kuće, već i u vrtiću. Sive tenisice s ružičastim detaljima zasigurno će se svidjeti i manjim i nešto starijim djevojkama. Podignuti potplat na prstu štiti cipele od zaglavljivanja.

Fare Tenisice za djevojčice 812291
349 Kn

Udobne ženske papuče marke Fare izvrstan su izbor ne samo za nošenje kod kuće, već i u vrtiću. Tamnoplave tenisice s čičkom popularne su kod mnogih djevojčica. Podignuti potplat na području prstiju štiti od ozljeda.

Fare vodonepropusne tenisice za djevojčice 2615193
419 Kn

Novo

Udobne papuče za djevojčice, marke Fare, izvrstan su izbor ne samo kod kuće, već i u vrtiću. Membranske tenisice su vodootporne, pa čak ni kiša neće iznenaditi vašu djecu. Čak i najmlađe djevojke mogu lako pričvrstiti cipelu s čičkom. 

Fare vodonepropusne tenisice za djevojčice 814291
349 Kn

Udobne ženske papuče marke Fare izvrstan su izbor ne samo za nošenje kod kuće, već i u vrtiću. Membranske tenisice su vodootporne, pa čak ni kiša neće iznenaditi vašu djecu. Čak i najmlađe djevojke mogu lako pričvrstiti cipelu s čičkom. 

Fare zimske cipele za dječake 5441201
499 Kn

Barefoot cipele, marke Fare, grijat će vaše dječake u ugodnom krznu iznutra, a barefoot fleksibilni potplat bit će ugodniji u svakom trenutku. Čak i manja djeca lako mogu obuti i skinuti cipele, zajedno s elastičnim vezicama.

Fare zimske cipele za djevojčice 5441291
499 Kn

Barefoot cipele, marke Fare, grijat će vaše djevojčice u ugodnom krznu iznutra, a barefoot fleksibilni potplat bit će ugodniji u svakom trenutku. Čak i manja djeca lako mogu obuti i skinuti cipele, zajedno s elastičnim vezicama.

Fare zimske cipele za djevojčice 5443241
499 Kn

Barefoot cipele, marke Fare, grijat će vaše djevojčice u ugodnom krznu iznutra, a barefoot fleksibilni potplat bit će ugodniji u svakom trenutku. Čak i manja djeca lako mogu obuti i skinuti cipele, zajedno s elastičnim vezicama.

Fare tenisice barefoot za djevojčice 5102492
179 Kn

Novo

Udobne papuče za djevojčice, marke Fare, izvrstan su izbor ne samo kod kuće, već i u vrtiću. Mnogim će se djevojkama svidjeti prekrasan motiv sa srcima. Jednostavna obuća pogodna je i za manje djevojke. Podignuti potplat na vrhu prstiju, štiti ih od mogućih udaraca.

Fare papuče za dječake 4111403
119 Kn

Novo

Udobne papuče za dječake, marke Fare, izvrstan su izbor ne samo kod kuće, već i u vrtiću. Dječaci će obožavati prekrasan motiv s igračkama. Jednostavno obuvanje pogodno je i za manje dječake. Podignuti potplat na vrhu prstiju, štiti ih samo od mogućih udaraca.

Fare papuče za dječake 4211409
129 Kn

Novo

Udobne papuče za dječake marke Fare izvrstan su izbor ne samo za nošenje kod kuće, već i u vrtiću. Moderni motiv sviđa se više dječaka. Jednostavna obuća pogodna je i za manje dječake. Podignuti potplat na vrhu prstiju, štiti ih od mogućih udaraca.

Fare Tenisice barefoot za dječake 5311441
289 Kn

Elegantne barefoot tenisice za dječake marke Fare izvrstan su izbor ne samo za van, već i za vrtić ili školu. Vrlo fleksibilan potplat bosih nogu olakšat će vam korak. Udobnost u hodu pružit će vam više prostora na nožnim prstima. Podignuti potplat na prstu štiti cipele od zaglavljivanja.