Richter natikače za djevojčice s motivom flaminga
229 Kn

Papuče za djevojčice od organskog materijala koji se može prilagoditi s tri podesive trake za držanje stopala na mjestu. Kožni umetak je blago podignut na rubovima za potpunu završnu obradu. Richter papuče za djevojčice s motivom flaminga imaju atraktivan print, stabilno se uklapaju u noge i prikladne su za korištenje u vrućim danima za školu i slobodno vrijeme.


Richter sandale za djevojčice s pomponom
459 Kn

Sandale za djevojčice s blistavim učinkom. Gornji dio je postavljen tako da odgovara stopalu. Zbog Velcro trake obuvanje je brzo i jednostavno. Remen na peti je na unutarnjoj strani prekriven kožom, pa se cipele stoga neće izgrebati. Richter sandale za djevojčice s pomponom izrađene su od mekog umetka, mogu se lako oprati i pogodne za šetnju gradom.


Richter sandale za djevojčice sa šljokicama
409 Kn

Sandale za djevojčice s trakom za zatvaranje na prednjoj strani. Gornji dio, kao i obloga oko potplata, dopunjen je svjetlucavim učinkom. Stražnji dio je obložen kožom i opremljen čičak trakom s ušivenim inicijalima. Richter sandale za djevojčice s blistavim, udobnim i mekanim potplatima.


Richter sportska obuća za djevojčice
527,46 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Prekrasne sportske cipele za djevojčice u svijetlo ružičastom dizajnu. Vanjska strana obuće ukrašena je srebrnom zvijezdom, tako da svaka djevojčica u sportskoj obući izgleda lijepo.


Richter sportske tenisice za djevojčice s kristalima
526,95 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Prekrasne sportske cipele za djevojčice u svijetlo ružičastom dizajnu. Vanjska strana obuće ukrašena je srebrnim kristalima, tako da svaka djevojčica u sportskoj obući izgleda lijepo.