Wrangler Tucson muške gležnjače WM92030A
609 Kn

Odlična cijena

Muške gležnjače marke Wrangler dizajnirani su tako da budu udobne i sposobne podnijeti i hladnoću i snijeg, kao i neravan teren i neasfaltirane ceste, također zahvaljujući grubom uzorku potplata. Gornji dio cipele izrađen je od kožnog reza nazvanog Nubuk u mat boji.

Wrangler Alaska ženske gležnjače
609 Kn

Odlična cijena

Ženske gležnjače Alaska marke Wrangler odlično će vam pristajati tokom hladnih dana. Gornji dio cipele izrađen je od izdržljive kože zvane nubuk. Gležnjače imaju umjetno krzno, koja će vas grijati, a istovremeno će spriječiti da snijeg dospije u cipelu. Gležnjače marke Wrangler osiguravaju preciznu izradu.

Wrangler Denver Boot ženske gležnjače
669 Kn

Odlična cijena

Ženske gležnjače marke Wrangler imaju kvalitetnu izradu i idealne su za hladne zimske dane. Gornji dio je od prave kože sa sjajnim završetkom. Grubi uzorak protiv klizanja na potplatu osigrava stabilnost na skliskim i neravnim terenima. Gležnjače imaju umjetno krzno, koje će vas grijati, a istovremeno će spriječiti da snijeg dospije u cipelu.

Wrangler Dakota Boot gležnjače za djevojčice
449 Kn

Odlična cijena

Gležnjače za djevojčice poznate marke Wrangler pružaju vam udobnost u hladnim zimskim danima zahvaljujući toploj oblozi od krzna. Zatvaranje je na bočni zatvarač s petljom za lako otvaranje. Snažan ravni potplat s neklizajućim uzorkom osigurava stabilnost čak i na skliskim površinama.

Wrangler Yuma muške gležnjače
559 Kn

Odlična cijena

Muške gležnjače marke Wrangler ističu se kvalitetnom izradom, čvrstim šavovima i pogodne su za vlažne dane i neravne terene. Gornji dio cipele je od prave kože mat površine. Grubi uzorak protiv klizanja na potplatima, niska peta, vezanje vezicama.

Wrangler ženske gležnjače WL92643A
469 Kn

Odlična cijena

Ženske gležnjače originalnog i novog izgleda renomiranog branda Wrangler pogodne su za jesensko i zimsko hladno vrijeme. Na prvi pogled zadivit će vas maštoviti dizajn. Zatvaranje na bočni patentni zatvarač, trendi višeslojna platforma.