JJ Cole torba za previjanje Mode, siva

Ocjena: 3 1 ocjena Brand: JJ Cole Naš broj: 685033001

JJ Cole torba za previjanje Mode, siva

Suvremeno oblikovana i funkcionalna torba za previjane Mode omogućava nošenje na više načina. Opremljena je brojnim vanjskim i nutarnjim džepovima koji će se pobrinuti za dobru organiziranost. Njene dimenzije iznose 43×15×34 cm. Cijeli opis

484.4
3 1

484,40 Kn uključujući PDV
Rasprodano
Više informacija

Dostupnost nije poznata

Artikli s oznakom Rok nabave nije poznat nažalost trenutačno nisu dobavljivi. To znači da nema na zalihi ni u MALL.HR skladištu, ni kod dobavljača.

Predlažemo da pri takvom artiklu kliknete crveni gumb Zainteresiran/a sam, te ćemo vas odmah, kada artikl bude ponovo dobavljiv, o tome obavijestiti putem e-maila.

Opis

Opis artikla

JJ Cole proizvodi iznimno su popularni među suvremenim roditeljima, jer nude profinjen oblik kombiniran s funkcionalnošću. Njihove torbe imaju praktične pretince i omogućavaju jednostavan dostup do sadržaja. Neophodan dio opreme kad ste s bebom od kuće.

JJ Cole torba za previjanje Mode je suvremeno oblikovana i nudi brojne praktične džepove.

Ponosi se trima načinima nošenja – u ruci pomoću dviju ručki, preko ramena s remenom koji se može skinuti ili namještena na kolicima s ručkama koje nisu klizave.

Opremljena je brojnim vanjskim i nutarnjim džepovima koji će se pobrinuti za dobru organiziranost i brz dostup. Ponosi se i podstavljenim remenom koji je podesiv u visinu i možete ga skinuti. Prednost torbe je i priložena podloga za previjanje.

Od materijala je koji su jednostavni za čišćenje i ne sadrži štetnih tvari kao što su ftalati i PVC.

Detalji:

  • dimenzije: 43×15×34 cm

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Visina 34 cm
Duljina 43 cm
Strunjače za prematanje da
Termo džep/Izolacijski džep ne
Boja siva
Petlje za dječja kolica da
Termo pakiranje/Termo omot ne
Naramenica da
Elegantan da
Sport da