Puma Minicats Rebel Jogger komplet trenirke za djevojčice
351 Kn

Novo

Moderna trenirka za djevojčice je napravljena od kvalitetnog pamučnog materijala, koji osigurava prozračnost i udobnost. Trenirka s kapuljačom ukrašena je logotipom marke i kontrastnim rukavima koji odgovaraju hlačama. Usklađeni praktični set ima svestranu namjenu za vašu djecu.

Puma Minicats Rebel Jogger komplet trenirke za dječake
351 Kn

Moderna elegantna trenirka za dječake izrađena je od prvoklasnog mekog pamučnog materijala koji pruža osjećaj prozračnosti i udobnosti. Jakna s kapuljačom ukrašena je logotipom marke i kontrastnim rukavima koji odgovaraju hlačama. Praktični komplet je svestran za djecu.

Puma komplet za dječake Poly Suit cl B
382 Kn

Moderna elegantna trenirka za dječake je izrađena od kvalitetnog materijala koji osigurava osjećaj prozračnosti i udobnosti. Pulover s ovratnikom i džepovima ukrašen je modernim logotipom marke. Dobro dizajniran praktični komplet će vaša djeca moći svestrano koristiti.

Puma Minicats Amplified Jogger komplet trenirke za dječake
349 Kn

Komplet trenirke za dječake Minicats Amplified Jogger, od marke PUMA, izrađen je od veoma udobnog i prozračnog materijala. Sportski komplet uključuje tehnologiju dryCELL, koja odlično odvaja znoj i idealna je za sve sportove.

Puma Sweat Suit G trenirka za djevojčice
441 Kn

Novo

Moderna trenirka za djevojčice je napravljena od kvalitetnog materijala, kojeg većinom čini mekani pamučni materijal koji osigurava prozračnost i udobnost. Trenirku sa podignutim ovratnikom i džepom na sredini krasi i manji logo marke. Usklađeni praktični set ima svestranu namjenu za vašu djecu.

Nike sportska odjeća za djecu Sportswear
413 Kn

Najlonska trenirka Nike Sportswear sastoji se od hlača i jakne s kapuljačom s potpunim zatvaračem. Lagan i izdržljiv najlonski materijal odgovara i za sport i za slobodno vrijeme. Dekoracija logotipom Nike.

Nike Sportswear trenirka za dječake
409 Kn

Novo

Trenirka za dječake marke Nike osigurava udobnost pri nošenju zahvaljujući kvalitetnom pamučnom materijalu. Set uključuje trenirku s patentnim zatvaračem i hlače. Oba su komada izrađena od mekog udobnog flisa.