Hyle Uredska stolica Box, crno/crvena

Brand: Hyle Naš broj: 1355062

Hyle Uredska stolica Box, crno/crvena

Ergonomsko dizajnirana uredska stolica HY-7006C ima Relax mehanizam, koji mogućava naginjanje. Ima sjedalo koje se može prilagoditi po visini, naslon za glavu koji se može podesiti po visini i naslone za ruke koji se mogu podesiti po visini. Dostupan je u atraktivnoj kombinaciji boja. Cijeli opis

972

972 Kn Uključujući PDV

Naš broj: 1355062

Opis

Opis artikla

Uredska stolica HY-7006C

Uredska stolica HY-7006C suvremena je stolica dizajnirana za urede, a zahvaljujući svom dizajnu, moći ćete ne samo u uredu. Ima odličan omjer visoke kvalitete i relativno niske cijene

Opremljena je s ergonomsko oblikovanim naslonom, koji je izrađen od prozračnog mrežastog materijala i podesivim po visini. Sjedalo podesivo po visini je dobro obloženo i pruža dugotrajnu udobnost Da bi se osiguralo savršena udobnost, naslon za glavu i nasloni za ruku su također podesive po visini.

Podnožje uredske stolice u obliku zvijezde izrađeno je od čvrste plastike i pruža dobru stabilnost. Ima 5 kotača izrađenih od izdržljivog poliuretana, što stolicu čini pogodnom i za tvrde podove, poput parketa, jer ih ne oštećuje.

Podešavanje visine sjedala osigurava plinski mehanizam, a ima i Relax mehanizam koji omogućava naginjanje i zaključavanje u prednjem položaju.


Tehnički detalji:

Visina stolice bez naslona za glavu 94 – 104 cm
Visina stolice s naslonom za glavu 104 – 130 cm
Visina sjedala 48 – 58 cm
Dimenzije sjedala 48 × 48 cm
Boja Crna/crvena

Jamstvo: 1 godina


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Boja crno-crvena
Visina 130 cm
Visina sjedišta 58 cm
Promjer površine 48