Lindam zaštitna ograda Sure Shut Axis

Ocjena: 4,5 52 ocjena Brand: Lindam Naš broj: 541388
Još samo 1 komad

Lindam zaštitna ograda Sure Shut Axis

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda Lindam Sure Shut Axis štiti vašeg mališana od različitih opasnosti, kao što su peči, vrata, stepenice i drugo. Odlikuje je jednostavno jednoručno otvaranje. Primjerena je za prolaze širine između 75 i 82 cm. Cijeli opis

357
4.5 52

357 Kn uključujući PDVRedovna cijena: 499,99 Kn, Uštedjet ćete 142,99 Kn (28 %)
Posljednji komad!

Naš broj: 541388

Opis

Opis artikla

Poduzeće Lindam je ustanovljeno 1988. godine. U više od 20 godina rada su postali vodeći u izradi sigurnosnih proizvoda i proizvoda za njegu djece u Velikoj Britaniji. Proizvodi s oznakom Lindam možete naći suvda po svijetu i ne samo u Velikoj Britaniji. Njihovi proizvodi su veoma kvalitetni i inovativni te ispunjavaju zahtjeve kupaca. Svi njihovi proizvodi su u skladu s engleskim, europskim i američkim standardima, a osim toga su i testirani na izdržljivost. U godinama djelovanja su dobili više od 50 različitih nagrada za kvalitetu i dizajn svojih proizvoda.

Zaštitna ograda Lindam Sure Shut Axis štiti vašeg mališana od različitih opasnosti, kao što su peči, vrata, stepenice i drugo. Odlikuje je jednostavno jednoručno otvaranje Primjerena je za prolaze širine između 75 i 82 cm.

Osim toga, veoma je jednostavna za namještanje bez i jednog vijka samo uz pomoć podtlaka.


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Vrsta prepreke za vrata i u otvoreni prostor
Širina rupe od 75 cm
Širina rupe 82 cm
Mogućnost proširenja da
Način montaže bez bušenja
Visina 77.5 cm
Materijal metal
Boja bijela