b.box set za jelo

b.box set za jelo

Ocjena: 4
83,51 Kn 73,90 Kn

Posljednji komad!

B.box set za jelo sastoji se od 2 odvojene posude, poklopcažlice. Set je odličan za putovanja.

b.box bočica za malu djecu, 12 m+
49 Kn

Bočica za malu djecu marke B.box odlična je pomoć za djecu koja tek uče piti iz boce. Prednost je što dijete vidi tekućinu dok pije zbog prozirnog poklopca, tako da može lako procijeniti kako treba naginjati bočicu dok pije.

b.box posuda sa slamkom, XL
100,84 Kn 91,96 Kn

B.box posuda sa slamkom ima jedinstveni patentirani dizajn – posuda XL i slamka u 1 pakiranju!

b.box Rezervne slamke - boca za piće
69 Kn 66,64 Kn

Dvije rezervne slamke za bocu od tritana, B.box. Slamke možete oprati u perilici posuđa i staviti ih u sterilizator. Vrh slame izrađen je od silikona, a materijal unutar boce izrađen je od polipropilena. Izrađeno bez upotrebe BPA, ftalata i PVC-a

b.box Rezervne slamke - boca za piće
69 Kn 66,64 Kn

Dvije rezervne slamke za bocu od tritana, B.box. Slamke možete oprati u perilici posuđa i staviti ih u sterilizator. Izrađeno bez upotrebe BPA, ftalata i PVC-a Vrh slame izrađen je od silikona, a materijal unutar boce izrađen je od polipropilena.

b.box Silikonska posuda sa žlicom
109 Kn 105,90 Kn

Silikonska posuda dolazi s praktičnom žlicom za hranjenje bebe. Može se koristiti za dječju hranu, juhe i razne zalogaje. Sadrži ljepljivu podlogu za sprečavanje prosipanja. b.box Svaka mama ili tata koristit će silikonsku posudu sa žlicom.

b.box termosica sa slamkom
142,06 Kn

Termosica sa slamkom od nehrđajućeg čelika s volumenom 350 ml je primjerna za djecu nakon godine dana. Ništa vas neće spriječiti u dugim šetnjama ljetni ni zimi. Termosica drži napitak hladnim do 7 sati i toplim do 5 sati. Jednostavno otvaranje pomoću gumba, a silikonska slamčica vam omogućuje da iz boce popijete i zadnju kap. Jednostavno nošenje ili vješanje na djetetova kolica zahvaljujući držaču na poklopcu.

b.box Univerzalni komplet za piće
159,90 Kn

Praktični komplet idealan je za bebe od prve godine života. Lako je rukovati i zamijeniti priloge ili poklopce čašom. b.box Univerzalni set za piće ne sadrži ftalate, PVC ili BPA.

b.box Univerzalni pojas
69 Kn 66,64 Kn

Praktični pojas ima mjesto za ime. Osigurajte igračku, bočicu ili dudu i možete ih pričvrstiti na kolica ili krevetić. b.box Univerzalna traka može se odvojiti na 3 dijela.