BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama
26 Kn 22,11 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke kože, kopča se na klasičnu kopču. Na ogrlici je dizajnerska marama, BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama je vrlo udobna za nošenje pa će ju vaš pas obožavati

BAFPET EKG ogrlica, masna koža
124 Kn 104,90 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET ECG ogrlica EKG vrlo je udobna za nošenje, tako da će ju vaši psi obožavati.

BAFPET kožna brnjica, pletena, crna
42 Kn 34,29 Kn

Posljednji komad!

Brnjica je izrađena od kvalitetne i mekane kože. Prikladna je za svakodnevne šetnje, također za lekcije agilnosti.

BAFPET ogrlica za psa CARBON
87 Kn 73,14 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET ogrlica za stezanje 1. r., lanac
12 Kn 9,94 Kn

Ogrlica za pse ima kromiranu površinu. Izrađena je od čvrstih, zavarenih članaka. BAFPET ogrlica za stezanje, 1. r, lanac je prikladan za pse koji vuku.

BAFPET oprsnica za psa č.1
43 Kn 40 Kn

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET oprsnica br. 1 s dodatnom obradom je prikladna za svakog psa.

BAFPET Argus ovratnik, glatki
41 Kn 34,29 Kn

Ovratnik za pse ima zavarenu zakovicu za pričvršćivanje povodca. Izrađen od meke kože, pričvršćuje se na klasičnu kopču. BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET Bokser, kožna brnjica, pleteno crna
56 Kn 46,46 Kn

Brnjica za pse Bokser izrađena je od mekekvalitetne kože. Stoga je za vaše pseće prijatelje vrlo ugodna. Praktična za svakodnevne šetnje, putovanje javnim prijevozom i agility.

BAFPET Brnjica puna, najlon crna
27 Kn 22,11 Kn

Brnjica za psa idealno je pomagalo kada posjetite veterinara ili putujete vozilom. Pričvršćuje se čičkom preko pseće njuške. BAFPET Brnjica puna, najlon crna prikladna je za svaku pasminu.

BAFPET Dalmatiner, kožna brnjica, pleteno crna
65 Kn 54,09 Kn

Brnjica Dalmatiner za pse je izrađena je od kvalitetnemeke kože. Sprječava griženje i i žvakanje. S ovom brnjicom možete mirno uživati u svakodnevnim šetnjama sa psom, kao i u igranju različitih sportova, npr. agility.

BAFPET Dalmatiner, najlonska brnjica, pleteno crna
50 Kn 41,91 Kn

Najlonsku brnjicu za pse Dalmatiner možete koristiti za svakodnevne šetnje s vašim četveronožnim prijateljem. Odlično pristajeudobna je. Idealna je za putovanje javnim prijevozom i za agility.

BAFPET Dalmatiner special, brnjica, kožna
74 Kn 60,96 Kn

Brnjica s podesivom veličinom je idealna za dalmatinere. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Dalmatiner special brnjica je namijenjena prije svega za putovanja.

BAFPET Doberman, kožna brnjica, pleteno crna
74 Kn 60,96 Kn

Brnjica za pse Doberman izrađena je od kvalitetne kože. Sprječava griženje i i žvakanje. Pogodna je za dnevne šetnje s vašim psećim prijateljem, putovanja, kao i agility.

BAFPET Doberman, najlonska brnjica, pleteno crna
53 Kn 44,14 Kn

Najlonska brnjica Doberman za pse je praktična zaštita od neželjenog griženja. Cijenit ćete ju na svakodnevnim šetnjama, putovanju javnim prijevozom ili na treningu, npr. agility.

BAFPET EKG ogrlica za pse
17 Kn 14,50 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od čvrste trake, kopča se plastičnom kopčom. Možete prilagoditi promjer BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET Koker španijel, najlonska brnjica, pleteno crna
44 Kn 36,53 Kn

Najlonska brnjica Koker španijel za pse je praktična za svakodnevne šetnje s vašim četveronožnim ljubimcem. Odlično pristaje, sklopiva je i može se koristiti za javni prijevoz ili posjete veterinaru.

BAFPET Koker španijel special, brnjica, kožna
68 Kn 56,41 Kn

Brnjica je idealna za koker španijele, bull terijerje i akite. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Koker španijel brnjica, kožna, crne boje, svidjet će se vlasniku psa.

BAFPET Njemački ovčar, kožna brnjica, pleteno crna
83 Kn 68,59 Kn

Brnjica za pse Njemački ovčar izrađena je od kvalitetnemeke kože. Sprječava griženje i i žvakanje. Pogodna je za dnevne šetnje s vašim psećim prijateljem, putovanja javnim prijevozom, kao i agility.

BAFPET Njemački ovčar, najlonska brnjica, pleteno crna
56 Kn 46,46 Kn

Pseća najlonska brnjica Njemački ovčar je idealna za svakodnevne šetnje i odlazak veterinaru. Lijepo pristaje, udobna je i ne stišće. Može se koristiti i u raznim psećim sportovima, kao što je agility itd.

BAFPET Njemački ovčar special, brnjica, kožna
80 Kn 66,26 Kn

Brnjica s podesivom veličinom je idealna za njemačke ovčare i druge velike pasmine. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Njemački ovčar special brnjica je namijenjena prije svega za putovanja.

BAFPET ogrlica krugovi
24 Kn 19,80 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od čvrste trake, kopča se plastičnom kopčom. Možete prilagoditi promjer BAFPET ogrlica krugovi je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET ogrlica srebrni valovi
17 Kn 14,50 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke imitacije kože, kopča se na klasičnu kopču. BAFPET ogrlica srebrni valovi je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET ogrlica za psa SNAKE
41 Kn 34,29 Kn

Ogrlica za psa koristi se uglavnom na izložbama. Izrađena je od brončane legure te ima galvanski sloj. Ogrlica BAFPET SNAKE nije namijenjena običnoj uporabi.

BAFPET ogrlica za pse ZUBR, masna koža
29 Kn 24,35 Kn

Ogrlica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET ECG ogrlica ZUBR vrlo je udobna za nošenje, tako da će ju vaše štene brzo obožavati.

BAFPET oprsnica za psa H
48 Kn 43 Kn

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET H oprsnica je primjerna za svakog psa.

BAFPET pasji povodac
40 Kn 34,29 Kn

Pasji povodac ima karabin koji je moguće jednostavno pričvrstiti na ogrlicu. Izrađen od čvrstog materijala. BAFPET Tracer linija, pasji povodac je pravi dodatak za svakog psa i njegovog vlasnika. Možete ga koristiti i pri treningu.

BAFPET Pit bull, kožna brnjica, crna
74 Kn 60,96 Kn

Brnjica Pit bull za pse je izrađena je od kvalitetnemeke kože. Zato je udobna za nošenje i ne stišće. S ovom brnjicom možete biti mirni kada posjećujete veterinara, svakodnevno šetate ili tijekom različitih sportova poput agility-a.

BAFPET Pudl najlonska brnjica, pleteno crna
36 Kn 28,90 Kn

Najlonska brnjica Pudl je izrađena za svakodnevne šetnje s vašim psećim prijateljem. Odlično pristaje, a praktična je za putovanja javnim prijevozom, odlaske veterinaru i agility.

BAFPET Rotvajler brnjica, kožna
77 Kn 66,26 Kn

Brnjica je idealna za rotvajlerje, bull terijerje i akite. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Rotvajler brnjica, kožna, crne boje, svidjet će se vlasniku psa.