BAFPET ogrlica za psa CARBON
87 Kn

72 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.


BAFPET ogrlica za stezanje 1. r., lanac
12 Kn

9,89 Kn

Ogrlica za pse ima kromiranu površinu. Izrađena je od čvrstih, zavarenih članaka. BAFPET ogrlica za stezanje, 1. r, lanac je prikladan za pse koji vuku.


BAFPET oprsnica za psa č.1
43 Kn

40 Kn

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET oprsnica br. 1 s dodatnom obradom je prikladna za svakog psa.


BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama
26 Kn

22 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke kože, kopča se na klasičnu kopču. Na ogrlici je dizajnerska marama, BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama je vrlo udobna za nošenje pa će ju vaš pas obožavati


BAFPET EKG ogrlica, masna koža
124 Kn

102,90 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET ECG ogrlica EKG vrlo je udobna za nošenje, tako da će ju vaši psi obožavati.


BAFPET EKG ogrlica za pse
17 Kn

14,43 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od čvrste trake, kopča se plastičnom kopčom. Možete prilagoditi promjer BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.


BAFPET ogrlica krugovi
24 Kn

19,69 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od čvrste trake, kopča se plastičnom kopčom. Možete prilagoditi promjer BAFPET ogrlica krugovi je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.


BAFPET ogrlica srebrni valovi
17 Kn

14,43 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke imitacije kože, kopča se na klasičnu kopču. BAFPET ogrlica srebrni valovi je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.


BAFPET ogrlica za psa SNAKE
41 Kn

33,36 Kn

Ogrlica za psa koristi se uglavnom na izložbama. Izrađena je od brončane legure te ima galvanski sloj. Ogrlica BAFPET SNAKE nije namijenjena običnoj uporabi.


BAFPET ogrlica za pse ZUBR, masna koža
29 Kn

24,21 Kn

Ogrlica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET ECG ogrlica ZUBR vrlo je udobna za nošenje, tako da će ju vaše štene brzo obožavati.


BAFPET oprsnica za psa H
48 Kn

43 Kn

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET H oprsnica je primjerna za svakog psa.


BAFPET pasji povodac
55 Kn

45,48 Kn

Pasji povodac ima karabin koji je moguće jednostavno pričvrstiti na ogrlicu. Izrađen od čvrstog materijala. BAFPET Tracer linija, pasji povodac je pravi dodatak za svakog psa i njegovog vlasnika. Možete ga koristiti i pri treningu.


BAFPET povodac za pse ZUBR, masna koža, 2,4 cm
124 Kn

102,90 Kn

Pasji povodac ima karabin koji je moguće jednostavno pričvrstiti na ogrlicu. Izrađen je od kvalitetne kravlje kože. BAFPET povodec za psa. ZUBR od kože 2,4 m je pravi dodatak za svakog psa i njegovog vlasnika.