BAFPET ogrlica za psa CARBON
87 Kn 73,54 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama
28 Kn 23,73 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke kože, kopča se na klasičnu kopču. Na ogrlici je dizajnerska marama, BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama je vrlo udobna za nošenje pa će ju vaš pas obožavati

BAFPET EKG ogrlica, masna koža
136 Kn 114,90 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET ECG ogrlica EKG vrlo je udobna za nošenje, tako da će ju vaši psi obožavati.

BAFPET kožna brnjica, pletena, crna
42 Kn 34,49 Kn

Posljednji komad!

Brnjica je izrađena od kvalitetne i mekane kože. Prikladna je za svakodnevne šetnje, također za lekcije agilnosti.

BAFPET ogrlica krugovi
24 Kn 19,90 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od čvrste trake, kopča se plastičnom kopčom. Možete prilagoditi promjer BAFPET ogrlica krugovi je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET oprsnica za psa EKG č.1
32 Kn 29 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET H oprsnica je primjerna za svakog psa.

BAFPET oprsnica za psa H
48 Kn 43 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET H oprsnica je primjerna za svakog psa.

BAFPET ogrlica za stezanje 1. r., lanac
12 Kn 10 Kn

Ogrlica za pse ima kromiranu površinu. Izrađena je od čvrstih, zavarenih članaka. BAFPET ogrlica za stezanje, 1. r, lanac je prikladan za pse koji vuku.

BAFPET oprsnica za psa č.1
43 Kn 40 Kn

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET oprsnica br. 1 s dodatnom obradom je prikladna za svakog psa.

BAFPET jelenov rog sa zviždaljkom Silent, visoki ton/podesiv
56,06 Kn 46,73 Kn

Zviždaljka s visokim frekvencijama marke BAFPET, je praktičan dodatak za dozivanje vašeg psa. Zviždaljka ima dug doseg, jer psi čuju zvukove vrlo visoke frekvencije na velikim daljinama. Na kraju je praktičan poklopac.

BAFPET Rotvajler brnjica, kožna
77 Kn 66,64 Kn

Brnjica je idealna za rotvajlerje, bull terijerje i akite. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Rotvajler brnjica, kožna, crne boje, svidjet će se vlasniku psa.

BAFPET Argus ovratnik, glatki
41 Kn 34,49 Kn

Ovratnik za pse ima zavarenu zakovicu za pričvršćivanje povodca. Izrađen od meke kože, pričvršćuje se na klasičnu kopču. BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET Brnjica puna, najlon crna
27 Kn 22,24 Kn

Brnjica za psa idealno je pomagalo kada posjetite veterinara ili putujete vozilom. Pričvršćuje se čičkom preko pseće njuške. BAFPET Brnjica puna, najlon crna prikladna je za svaku pasminu.

BAFPET Dalmatiner special, brnjica, kožna
74 Kn 61,29 Kn

Brnjica s podesivom veličinom je idealna za dalmatinere. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Dalmatiner special brnjica je namijenjena prije svega za putovanja.

BAFPET Doberman, najlonska brnjica, pleteno crna
53 Kn 44,39 Kn

Najlonska brnjica Doberman za pse je praktična zaštita od neželjenog griženja. Cijenit ćete ju na svakodnevnim šetnjama, putovanju javnim prijevozom ili na treningu, npr. agility.

BAFPET EKG ogrlica za pse
17 Kn 14,58 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od čvrste trake, kopča se plastičnom kopčom. Možete prilagoditi promjer BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET jelenov rog sa zviždaljkom
82,04 Kn 68,21 Kn

Zviždaljka podsjeća na jelenov rog, a dolazi od marke BAFPET, ima dobar zvuk koji je jedinstven. Primjeren je za treniranje dozivanja svih pasmina pasa. Zviždaljka također dolazi s vrpcom za praktično nošenje.

BAFPET Koker španijel special, brnjica, kožna
68 Kn 56,73 Kn

Brnjica je idealna za koker španijele, bull terijerje i akite. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Koker španijel brnjica, kožna, crne boje, svidjet će se vlasniku psa.

BAFPET Njemački ovčar special, brnjica, kožna
80 Kn 66,63 Kn

Brnjica s podesivom veličinom je idealna za njemačke ovčare i druge velike pasmine. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Njemački ovčar special brnjica je namijenjena prije svega za putovanja.

BAFPET ogrlica srebrni valovi
17 Kn 14,58 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke imitacije kože, kopča se na klasičnu kopču. BAFPET ogrlica srebrni valovi je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET ogrlica za psa SNAKE
41 Kn 34,49 Kn

Ogrlica za psa koristi se uglavnom na izložbama. Izrađena je od brončane legure te ima galvanski sloj. Ogrlica BAFPET SNAKE nije namijenjena običnoj uporabi.

BAFPET ogrlica za pse ZUBR, masna koža
29 Kn 24,49 Kn

Ogrlica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET ECG ogrlica ZUBR vrlo je udobna za nošenje, tako da će ju vaše štene brzo obožavati.

BAFPET ogrlica za stezanje, ovalni članci, lanac
19 Kn 16,06 Kn

Ogrlica za pse ima kromiranu površinu. Izrađena je od čvrstih, zavarenih članaka. BAFPET ogrlica za stezanje s ovalnim člancima, lanac je prikladan za pse koji vuku.

BAFPET pasji povodac
40 Kn 34,49 Kn

Pasji povodac ima karabin koji je moguće jednostavno pričvrstiti na ogrlicu. Izrađen od čvrstog materijala. BAFPET Tracer linija, pasji povodac je pravi dodatak za svakog psa i njegovog vlasnika. Možete ga koristiti i pri treningu.

BAFPET Pit bull, kožna brnjica, crna
74 Kn 61,30 Kn

Brnjica Pit bull za pse je izrađena je od kvalitetnemeke kože. Zato je udobna za nošenje i ne stišće. S ovom brnjicom možete biti mirni kada posjećujete veterinara, svakodnevno šetate ili tijekom različitih sportova poput agility-a.

BAFPET povodac HUGO

BAFPET povodac HUGO

Ocjena: 4,5
87 Kn 84 Kn

Odlična cijena

Povodac ima kuku za pričvršćivanje na ogrlicu. Izrađen je od ugodnog pletenog užeta. Možete ga koristiti u šetnjama i tijekom treninga. Povodac BAFPET HUGO je osmišljen za srednje i velike pasmine.

BAFPET povodac za pse ZUBR, masna koža, 2,4 cm
124 Kn 105,90 Kn

Pasji povodac ima karabin koji je moguće jednostavno pričvrstiti na ogrlicu. Izrađen je od kvalitetne kravlje kože. BAFPET povodec za psa. ZUBR od kože 2,4 m je pravi dodatak za svakog psa i njegovog vlasnika.

BAFPET Pudl najlonska brnjica, pleteno crna
36 Kn 29,06 Kn

Najlonska brnjica Pudl je izrađena za svakodnevne šetnje s vašim psećim prijateljem. Odlično pristaje, a praktična je za putovanja javnim prijevozom, odlaske veterinaru i agility.

BAFPET remen JUTA s ušima, XL, 10x60 cm
71 Kn 58,96 Kn

Prirodan remen od jute vrlo je snažan zbog valjanog materijala i ručnog šivanja. Igračka također dolazi s gumiranom trakom za uši za jednostavno držanje. BAFPET Foot JUTA s ručkama „XL“ 10×60 cm je pogodan za trening izvlačenja, povlačenja i griženja.

BAFPET remen za automobil, prijevoz psa, crni, 29-58 cm
27,15 Kn 22,99 Kn

Remen za automobil marke BAFPET je dizajniran tako da vašeg psa sigurno drži u automobilu. Na remenu je snažna kopča, koja je pričvršćena iza pojasa. To će ograničiti kretanje psa i povećati mu sigurnost. Remen je podesiv u dužinu od 29 do 58 cm.

BAFPET remen za automobil, prijevoz psa, narančasti, 49-78 cm
30,10 Kn 27,56 Kn

Remen za automobil marke BAFPET je dizajniran tako da vašeg psa sigurno drži u automobilu. Na remenu je snažna kopča, koja je pričvršćena iza pojasa. To će ograničiti kretanje psa i povećati mu sigurnost. Remen je podesiv u dužinu od 49 do 78 cm.

BAFPET svijetleći LED ovratnik
139 Kn 127 Kn

Svijetleći ovratnik se zatvara pomoću plastične kopče. Opremljen je LED lampicom koja se ugrađuje po cijeloj površini i može bljeskati 12 sati ili svijetliti 2 sata. Bafpet svijetleći LED ovratnik dolazi u pakiranju s USB kabelom za punjenje.

BAFPET Dalmatiner, kožna brnjica, pleteno crna
65 Kn 54,39 Kn

Brnjica Dalmatiner za pse je izrađena je od kvalitetnemeke kože. Sprječava griženje i i žvakanje. S ovom brnjicom možete mirno uživati u svakodnevnim šetnjama sa psom, kao i u igranju različitih sportova, npr. agility.