Brabantia pecivo Roll Top, mat
315 Kn

Posljednji komad!

Odličan kuhinjski pribor za spremanje kruha i drugih kolača. U kuhinji nema mnogo mjesta.

Brabantia ugradbena kanta za smeće, 15 l
493,89 Kn 485 Kn

Posljednji komad!

Ugradbena kanta za smeće, poznate marke Brabantia, je idealna za objesiti na vrata ormarića te će u vašem domu uštediti dragocijeni prostor. Primjeren je za instalaciju na lijevoj ili desnoj strani otvora. Opremljena je s uklonjivom plastičnom posudom i sadrži 15 l volumena.

Brabantia zaštita za odjeću, 2 kom, XL
105,90 Kn

Komplet od dvije zaštite za odjeću. Zaštite imaju patentni zatvarač po cijeloj duži te su prozirne za bolju preglednost. Idealne su za putovanja.

Brabantia koš za rublje, 40 l, sklopiv
262,90 Kn

Brabantia sklopivi koš za rublje kapaciteta 40 litara je kvalitetan i praktičan dodatak za spremanje rublja, ali možete ga koristiti i za druge stvari, kao što su igračke ili papir.

Brabantia koš za papir/smeće, 11 l, sjajni čelik
249,47 Kn 234,90 Kn

Suvremeno proizveden koš za papir ili smeće, poznate marke Brabantia, je zahvaljujući svojem dizajnu, primjeren za uporabu u svakoj sobi u vašem domu. Visok je 31 cm i pruža 11 l volumena.

Brabantia ugradbena kanta za smeće, 10 l
211,90 Kn

Ugradbena kanta za smeće poznate marke Brabantia, je u cjelosti izrađena od nehrđajućeg materijala i proizvedena u crnoj boji. Kanta s volumenom od 10 l je idealna za uporabu u vlažnim prostorijama.

Brabantia košara za rublje Rectangular, 55 l
284,24 Kn 253,80 Kn

Košara za rublje se zatvara na način da se prljavo rublje ne vidi. Uz to je i izuzetno praktična za prenošenje, što će vam olakšati posao u slučaju selidbe, a možete ju, zahvaljujući tome što je lagana, nositi i u praonicu rublja.

Brabantia košara za rublje, mat čelik, 60 l
849,58 Kn 744 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Košara za rublje od matiranog čelika koja će vas oduševiti svojom praktičnošću. Ima poseban poklopac s otvorom za umetanje manjih komada prljavog rublja. Sa strane ima rupice koje omogućuju učinkovitu ventilaciju. Zapremnina košare je 60 l.

Brabantia Touch Bin New koš za smeće, 30 L, crni-36%
937 Kn 599 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Moderan koš za smeće, marke Brabantia, osim lijepog izgleda, nudi i izvrstan rad mnogo godina. Tihi mehanizam na dodir, a nečujno zatvaranje poklopca samo pojačava osjećaj luksuza dok bacate otpad u kantu. Odvojivi spremnik olakšava naknadno uklanjanje otpada.

Brabantia koš za otpad Bo Touch Bin, 11 + 23 L
1.108,81 Kn 990 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Koš za otpad Brabantia Bo Touch Bin omogućava razvrstavanje s djeljivom posudom. Otpad možete razvrstati u dvije komore s volumenom od 23 i 11 l. Dodirnite poklopac na dodir laganim dodirom i otvorit će se na dodir. Noge su mogu vrlo lako montirati, samo ih pričvrstite na njihovo mjesto.