Campingaz vrtni roštilj Adelaide 3 Woody L
2.836 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Vrtni roštilj na plin s 3 ploče od lijevanog željeza koje se mogu koristiti neovisno. Campingaz Adelaide 3 Woody L je opremljen s toplinskim odvodnikom, posudom za masti, termometrom u poklopcu i praktičnim stolom za spremanje. Drvo korišteno za izradu ima certifikat FSC.


Campingaz stolni plinski roštilj Plancha Master LX (3000004806)
2.706,81 Kn

2.582,71 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Visoko kvalitetni stolni roštilj na plin s emajliranom pločom od lijevanog željeza, koji se brzo i ravnomjerno grije, s elektronskim paljenjem i poklopcem od nehrđajućeg čelika. Idealan je izbor za pripremu ukusnih mediteranskih jela.


Campingaz kamenje lava, 3 kg
82,51 Kn

74,26 Kn

Nadogradite žar s kamenjem lave. Campingaz paket kamenja lave, koji teži 3 kg pogodan je za volumen do do 1500 cm².


Campingaz sprej za čišćenje BIO
105,22 Kn

94,70 Kn

Ovaj sprej za čišćenje marke Campingaz je ekološki prihvatljiv. Koristeći ga nećete naštetiti prirodi, i učinkovito će očistiti roštilj nakon pečenja i ukloniti masnoću. Volumen 500 ml


Campingaz cijev za plin s regulatorom, 80cm
107,81 Kn

92,30 Kn

Nema boljeg načina povezivanja uređaja s PB bocom nego s ovim kompletom marke Campingaz, koji sadrži upravljač, 2 isječaka i cijev dužine 0,8 m. Uređaj se može pričvrstiti na bocu od 5 kg i 10 kg.


Campingaz mreža za roštilj, 35 x 25 cm
84,54 Kn

76,78 Kn

Želite li peći hrskavo i istovremeno nježno meso ili rebra? Ova mreža za roštilj marke Campingaz bit će vaš najbolji pomagač. Izrađena je od nehrđajućeg čelika, otpornog na toplinu s prekrasnom drvenom ručkom. Dimenzije su 25 × 35 cm.


Campingaz mreža za roštilj za 3 ribe
105,22 Kn

94,70 Kn

Ova kromirana mreža za roštilj branda Campingaz omogućuje pečenje do 3 ribe, mesa ili povrća. Ne samo funkcionalan nego i elegantan pomoćnik, zahvaljujući drvenoj dršci s logotipom. Dimenzije: 28 × 28 cm


Campingaz pladanj za pečenje peradi Culinary Modular Poultry Roaster
236 Kn

Pladanj za pečenje peradi, koja čini kokoš dobrom i hrskavom. Pladanj Stone je kompatibilan sa svim rešetkama koje imaju rešetku Culinary Modular. Tijekom procesa pečenja, iz unutarnjeg cilindra se oslobađa tekućina (pivo, vino, marinada) koja hrani daje ugodan začin.


Campingaz plinski roštilj Party Grill 400 Stove
1.000,51 Kn

774,81 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Plinski roštilj Campingaz Party Grill 400 stove a 2 kW snage, piezo paljenjem i širokim raspon primjena. Njegov poklopac se može koristiti kao vok.


Campingaz špatula za roštilj Premium Barbecue-31%
169,85 Kn

116,90 Kn

Posljednji komad!

Elegantna pomoć za roštilj, špatula Premium Barbecue marke Campingaz. Ima gumenu dršku, stoga je stabilna za držanjeotporna je na visoke temperature. Konstrukcija je napravljena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.


Campingaz vilica za roštilj sa 4 igle
154,34 Kn

131,07 Kn

Posljednji komad!

Vilica za roštilj marke Campingaz prikladna je za korištenje s alatom za roštilj Master Series, 4 serije, 3 serije, 2 serije RBS i Xpert. Jednostavan za postavljanje i korištenje


Campingaz zaštita za roštilj XL
332,26 Kn

309,46 Kn

Posljednji komad!

Zaštitite svoj roštilj od prašine i vremenskih prilika koristeći zaštitnu prevlaku koja dolazi iz tvrtke Campingaz. Veličina XL pogodna je za roštilje 2 Series RBS, 2 Series Classic i 3 Series Woody. Izrađeno je od poliestera u klasičnoj crnoj boji s logotipom marke.


Campingaz zaštita za roštilj XXL
392,76 Kn

363,75 Kn

Zaštitite svoj roštilj od prašine i vremenskih prilika koristeći zaštitnu prevlaku koja dolazi iz tvrtke Campingaz. Veličina XXL pogodna je za 3 Series Classic LS Plus i 4 Series Woody. Izrađeno je od poliestera u klasičnoj crnoj boji s logotipom marke.


Campingaz prijenosni plinski roštilj 2 Series Compact LX
1.938,20 Kn

1.705,52 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Prijenosni plinski roštilj Campingaz 2 Series Compact LX s 2 kotača i bočnim površinama. Ima 2 Heat Core plamenika, koji uvelike poboljšaju pečenje i snize potrošnju plina.


Campingaz hvataljke za roštilj Premium Barbecue
200,88 Kn

177,61 Kn

Elegantna pomoć za roštilj, hvataljke Premium Barbecue marke Campingaz. Imaju gumenu dršku, stoga su stabilne za držanjeotporne su na visoke temperature. Konstrukcija je napravljena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.


Campingaz plinski roštilj RBS C-LINE 2 Classic
3.151 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Campingaz plinski roštilj s dva keramička plamenika postavljena sa bočne strane. Roštilj nudi 2100 cm² površine za kuhanje, prema kojem je toplina ravnomjerno raspoređena, omogućujući optimalno pečenje na temperaturama između 250 i 300 ° C.


Campingaz plinski roštilj RBS C-LINE 2 Deluxe
3.466 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Campingaz plinski roštilj s dva keramička plamenika postavljena sa strane. Roštilj nudi 2100 cm² površine za kuhanje, prema kojem je toplina ravnomjerno raspoređena, omogućujući optimalno pečenje na temperaturama između 250 i 300 °C.


Campingaz tava Culinary Modular Paella
299 Kn

Tava od nehrđajućeg čelika, koja se može koristiti na svim površinama plinskih roštilja Culinary Modular. Tavu Paella možete koristiti za pripremu španjolskih špageta, kao i drugih jela. Opremljena je s dvije ručke od nehrđajućeg čelika.


Campingaz vilice za roštilj Premium Barbecue
169,85 Kn

146,59 Kn

Elegantna pomoć za roštilj, vilice Premium Barbecue marke Campingaz. Ima gumenu dršku, stoga je stabilna za držanjeotporna je na visoke temperature. Konstrukcija je napravljena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.


Campingaz plinski roštilj 4 Series Classic LS Plus D
4.187,41 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Visokoučinkoviti plinski roštilj serije 4 Campingaz nudi vrhunsku kvalitetu i izvrsno iskustvo za savršene izlete s prijateljima i obitelji. Kvalitetna rešetka, jednakomjerno pečenje i puno mjesta za odlaganje, osigurat će da je ovaj roštilj pravi izbor.


Campingaz plinski roštilj 2 Series Classic EXS
2.269 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Plinski roštilj s 2 ploče izrađene od nehrđajućeg čelika koje se mogu koristiti samostalno. Campingaz 2 Series Classic EXS ima bočni plamenik za pripremu umaka, visokokvalitetnu emajliranu rešetku od lijevanog željezanagibnu rešetku za postupno zagrijavanje i pečenje. Kao izvor energije služi 5 kg ili 10 kg PB boca.


Campingaz oprema za roštilj u kovčegu
332,73 Kn

286,19 Kn

Držite svu opremu za roštilj uvijek pri ruci u ovom zgodnom kovčegu. Campingaz alat izrađen je od nehrđajućeg čelika vrhunske kvalitete. Kovčeg je plastičan i sadrži vilicu, špatulu, kandžu, nož i 6 komada ražnja.


Campingaz mreža za roštilj, 29 x 23 cm
103,15 Kn

Ova mreža za roštilj marke Campingaz bit će vaš najbolji pomagač. Drvena ručka je podesiva po visini u 4 položaja. Dimenzije su 29 × 23 cm.


Campingaz okretaljka za ražanj premium Plancha
157 Kn

Praktična lopatica za roštilj od tvrdog, nehrđajućeg čelika. Campingaz je idealan za korištenje **s rešetkama tipa Plancha. Može se koristiti i za rukovanje hranom i za čišćenje površine ploče. Udobna je za držanje i ima dug životni vijek.


Campingaz plinski roštilj 3 Series Woody LD
3.151 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Elegantni plinski roštilj s konstrukcijom od bagremovog drva. Campingaz 3 Series Woody LD ima 3 cijevi plamenika izrađene od nehrđajućeg čelika i 2 poklopca plamenika koji služe kao odvodnici topline. Dijelove možete prati u perilici. Sve što vam je potrebno možete odložiti na prednji donji prostor ili sa strane.


Campingaz prijenosni toalet 20L-32%
743,79 Kn

499 Kn

Odlična cijena

Prijenosni kemijski toalet kapaciteta 20 L, koji se sastoji od dva brza i lako odvajajuća dijela. Nosivost je 130 kg.


Campingaz rešetka s dodatkom BBQ ACCY, 3 Series grid & 1 burner tent
299 Kn

Dovršen proizvod seta rešetki od lijevanog željeza i zaštitni emajl krov, koji štiti cijev plamenika radi zaštite plamenika. Nadstrešnica također može djelovati kao izmjenjivač topline. Campingaz BBQ ACCY 3 Series grid & 1 burner tent pogodan je za vrstu roštilja 3 Series.


Campingaz rešetka za roštilj Culinary Modular
363,75 Kn

309,46 Kn

Rešetka za roštilj Culinary Modular poznate marke Campingaz je idealna za peći na roštilju. Izrađena je od litijevog željeza s porculanskim emajlom, pored toga kompatibilna je s Culinary Modular proizvodima.


Campingaz rešetka za roštilj Culinary Modular
394 Kn

Zamjenska rešetka od lijevanog željeza za plinske rešetke serije 3 i serije 4. Rešetka za roštilj ima uklonjiv unutarnji obruč, na koji se lako namjeste dodatci Culinary Modular (Pizza, Wok, Paella, Poultry Roaster).


Campingaz vrtni roštilj 4 Series Classic WLD
3.775 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Vrtni plinski roštilj s četiri plamenika od nehrđajućeg čelika i 2 poklopca koji rade kao ispusti topline. Campingaz gril 4 Series Classic WLD ima metalno kućište s dva sklopiva, bočna, drvena stola. Jednostavno prenošenje je osigurano s dva praktična kotača. Pojedine dijelove roštilja možete prati u perilici posuđa. Ima metodu paljenja na ugrađenu tipku.


Campingaz zaštita za roštilj Plancha
268 Kn

Zaštitite svoj roštilj od prašine i vremenskih prilika koristeći zaštitnu prevlaku koja dolazi iz tvrtke Campingaz. Ova zaštitna prevlaka namijenjena je za stolni roštilj Plancha. Izrađena je od poliestera u sivoj boji s logotipom marke.


Campingaz keramički briketi
119,57 Kn

Zamjenski keramički briketi, pogodni za roštilj, serije RBS Ardento. Paket Campingaz Keramických briketa teži 2,5 kg i pogodan je za pečenje na površinama do 2000 cm².