Campingaz četka za čišćenje Triangle
88,19 Kn

Posljednji komad!

Tento četka za čišćenje marke Campingaz je izrađena od nehrđajućeg čelika te ima izdržljive čekinje. Uklanja i najtvrdokornije ostatke. Dimenzije su 17 × 32 cm.

Campingaz kamenje lava, 3 kg
85,90 Kn

Posljednji komad!

Nadogradite žar s kamenjem lave. Campingaz paket kamenja lave, koji teži 3 kg pogodan je za volumen do do 1500 cm².

Campingaz keramički briketi
119,57 Kn 116,90 Kn

Posljednji komad!

Zamjenski keramički briketi, pogodni za roštilj, serije RBS Ardento. Paket Campingaz Keramických briketa teži 2,5 kg i pogodan je za pečenje na površinama do 2000 cm².

Campingaz sprej za čišćenje BIO-18%
105,22 Kn 85,90 Kn

Odlična cijena

Ovaj sprej za čišćenje marke Campingaz je ekološki prihvatljiv. Koristeći ga nećete naštetiti prirodi, i učinkovito će očistiti roštilj nakon pečenja i ukloniti masnoću. Volumen 500 ml

Campingaz oprema za roštilj u kovčegu
332,73 Kn 286,19 Kn

Posljednji komad!

Držite svu opremu za roštilj uvijek pri ruci u ovom zgodnom kovčegu. Campingaz alat izrađen je od nehrđajućeg čelika vrhunske kvalitete. Kovčeg je plastičan i sadrži vilicu, špatulu, kandžu, nož i 6 komada ražnja.

Campingaz cijev za plin s regulatorom, 80cm
107,81 Kn 92,30 Kn

Nema boljeg načina povezivanja uređaja s PB bocom nego s ovim kompletom marke Campingaz, koji sadrži upravljač, 2 isječaka i cijev dužine 0,8 m. Uređaj se može pričvrstiti na bocu od 5 kg i 10 kg.

Campingaz četka za čišćenje 2u1
32,15 Kn

Četka za čišćenje marke Campingaz s izdržljivim čekinjama će osigurati da vaš roštilj izgleda kao nov. Čvrste čekinje i posebno obrađeno metalno strugač uklanja ostatke izgorenog mesa. Ručka je izrađena od plastike.

Campingaz komplet za pečenje na roštilju s drvenom ručkom, 3 dijela
176,67 Kn

Komplet za pečenje na roštilju koji će svaki kuhar cijeniti na vrtnoj zabavi. Komplet za pečenje na roštilju od nehrđajućeg čelika s produženim ručkama od bambusa koje štite od vrućine s roštilja. Komplet sadrži kliješta, lopatice i vilicu.

Campingaz komplet za roštilj u tekstilnoj torbi
193,12 Kn 169,85 Kn

Svaki kuhar treba kvalitetan set za roštilj. Brend Campingaz ima sve što je potrebno za pečenje na roštilju – vilicu za hamburger, vilice za meso, nož, kliješta i dodatnih 6 komada ražnjeva za izvrsnu pripremu jela. Ovo dobivate u praktičnoj tekstilnoj torbi s džepovima.

Campingaz mreža za roštilj, 35 x 25 cm
84,54 Kn 77,90 Kn

Odlična cijena

Želite li peći hrskavo i istovremeno nježno meso ili rebra? Ova mreža za roštilj marke Campingaz bit će vaš najbolji pomagač. Izrađena je od nehrđajućeg čelika, otpornog na toplinu s prekrasnom drvenom ručkom. Dimenzije su 25 × 35 cm.

Campingaz mreža za roštilj za 3 ribe-25%
105,22 Kn 77,90 Kn

Posljednji komad!

Ova kromirana mreža za roštilj branda Campingaz omogućuje pečenje do 3 ribe, mesa ili povrća. Ne samo funkcionalan nego i elegantan pomoćnik, zahvaljujući drvenoj dršci s logotipom. Dimenzije: 28 × 28 cm

Campingaz pladanj Gourmet Barbecue Reversible Cast Iron Griddle
299 Kn

Posljednji komad!

Dvostrani pladanj od lijevanog željeza, koji omogućuje pripremanje jela na roštilju ili kaminu. Campingaz Reversible Cast Iron Griddle s jedne strane djeluje kao ploča za roštilj za pripremu mesa, as druge strane kao ravna ploča za roštilj za pečenje ribe ili povrća. Dimenzije daske su 44 × 24 cm.

Campingaz prijenosni toalet 20L
743,79 Kn 642,96 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Prijenosni kemijski toalet kapaciteta 20 L, koji se sastoji od dva brza i lako odvajajuća dijela. Nosivost je 130 kg.

Campingaz wok Culinary Modular Wok
346 Kn

Posljednji komad!

Wok posuda s površinom na koju se hrana ne lijepi prikladna je za pripremu tradicionalnih azijskih jela. Možete ga koristiti na svim toplinskim površinama s rešetkom Culinary Modular. Posuda je izrađena od visokokvalitetnog čelika i ima dugu ručku od bambusa. 2 kuhače su uključene u pakiranje.

Campingaz zaštita za roštilj XL
332,26 Kn 287,90 Kn

Odlična cijena

Zaštitite svoj roštilj od prašine i vremenskih prilika koristeći zaštitnu prevlaku koja dolazi iz tvrtke Campingaz. Veličina XL pogodna je za roštilje 2 Series RBS, 2 Series Classic i 3 Series Woody. Izrađeno je od poliestera u klasičnoj crnoj boji s logotipom marke.

Campingaz zaštita za roštilj XXL
392,76 Kn 341,90 Kn

Odlična cijena

Zaštitite svoj roštilj od prašine i vremenskih prilika koristeći zaštitnu prevlaku koja dolazi iz tvrtke Campingaz. Veličina XXL pogodna je za 3 Series Classic LS Plus i 4 Series Woody. Izrađeno je od poliestera u klasičnoj crnoj boji s logotipom marke.

Campingaz zaštita za spremanje 4 stolca
117,68 Kn

Posljednji komad!

Ovalna zaštita za spremanje stolaca koja je snažnija od prijašnje Campingaz verzije. Ima ušice i vezicu za pričvršćivanje svake veličine. Izrađena je od PVC zaštite debljine 0,13 mm.

Campingaz zaštita za spremanje vrtnog namještaja XL
353,63 Kn

Posljednji komad!

Ovalna zaštita za spremanje vanjskog vrtnog namještaja koja je snažnija od prijašnje Campingaz verzije. Štiti vaš namještaj od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Ima ušice i vezicu za pričvršćivanje svake veličine. Izrađena je od PVC zaštite debljine 0,13 mm.

Campingaz plinski roštilj RBS C-LINE 2 Classic
3.151 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Campingaz plinski roštilj s dva keramička plamenika postavljena sa bočne strane. Roštilj nudi 2100 cm² površine za kuhanje, prema kojem je toplina ravnomjerno raspoređena, omogućujući optimalno pečenje na temperaturama između 250 i 300 ° C.

Campingaz hvataljke za roštilj Premium Barbecue
200,88 Kn 177,61 Kn

Elegantna pomoć za roštilj, hvataljke Premium Barbecue marke Campingaz. Imaju gumenu dršku, stoga su stabilne za držanjeotporne su na visoke temperature. Konstrukcija je napravljena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Campingaz pladanj za pečenje peradi Culinary Modular Poultry Roaster-17%
236 Kn 193,90 Kn

Odlična cijena

Pladanj za pečenje peradi, koja čini kokoš dobrom i hrskavom. Pladanj Stone je kompatibilan sa svim rešetkama koje imaju rešetku Culinary Modular. Tijekom procesa pečenja, iz unutarnjeg cilindra se oslobađa tekućina (pivo, vino, marinada) koja hrani daje ugodan začin.

Campingaz vilice za roštilj Premium Barbecue
169,85 Kn 146,59 Kn

Elegantna pomoć za roštilj, vilice Premium Barbecue marke Campingaz. Ima gumenu dršku, stoga je stabilna za držanjeotporna je na visoke temperature. Konstrukcija je napravljena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Campingaz roštilj Class 3 RBS LD-19%
5.042 Kn 4.034,90 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Roštilj s velikim prostorom za pečenje 2.800 cm² služi za pripremu hrane za 10 do 12 osoba istovremeno. Dimenzije roštilja su 70 cm x 40 cm.

Campingaz plinski roštilj 2 Series Classic EXS
2.269 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Plinski roštilj s 2 ploče izrađene od nehrđajućeg čelika koje se mogu koristiti samostalno. Campingaz 2 Series Classic EXS ima bočni plamenik za pripremu umaka, visokokvalitetnu emajliranu rešetku od lijevanog željezanagibnu rešetku za postupno zagrijavanje i pečenje. Kao izvor energije služi 5 kg ili 10 kg PB boca.

Campingaz prijenosni roštilj Plancha Blue Flame LX
2.064,28 Kn 1.862,90 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Prijenosni roštilj nove generacije s patentiranom tehnologijom Blue Flame koji osigurava ravnomjerni raspored temperature po cijeloj površini.

Campingaz motor za roštilj na baterije
185,37 Kn 154,34 Kn

Motor za pečenje na roštilju marke Campingaz. Primjeren je za roštilje serije Master Series, 4 Series, 3 Series, 2 Series RBS i Xpert. Radi na dvije R20 baterije koje nisu uključene u paket.

Campingaz mreža za roštilj, 29 x 23 cm
103,15 Kn

Ova mreža za roštilj marke Campingaz bit će vaš najbolji pomagač. Drvena ručka je podesiva po visini u 4 položaja. Dimenzije su 29 × 23 cm.

Campingaz okretaljka za ražanj premium Plancha
157 Kn

Praktična lopatica za roštilj od tvrdog, nehrđajućeg čelika. Campingaz je idealan za korištenje **s rešetkama tipa Plancha. Može se koristiti i za rukovanje hranom i za čišćenje površine ploče. Udobna je za držanje i ima dug životni vijek.

Campingaz plinski roštilj 4 Series RBS LXS (2000015658)
6.654 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Plinski roštilj Campingaz 4 Series RBS® LXS ima 4 plamenika i površinu za pečenje, izrađenu iz emajliranog lijevanog željeza. Ima termometar, bočnu policu, jednu sklopivu bočnu policu i bočno kuhalo.

Campingaz rešetka s dodatkom BBQ ACCY, 3 Series grid & 1 burner tent
299 Kn

Dovršen proizvod seta rešetki od lijevanog željeza i zaštitni emajl krov, koji štiti cijev plamenika radi zaštite plamenika. Nadstrešnica također može djelovati kao izmjenjivač topline. Campingaz BBQ ACCY 3 Series grid & 1 burner tent pogodan je za vrstu roštilja 3 Series.

Campingaz rešetka za roštilj Culinary Modular
363,75 Kn 309,46 Kn

Rešetka za roštilj Culinary Modular poznate marke Campingaz je idealna za peći na roštilju. Izrađena je od litijevog željeza s porculanskim emajlom, pored toga kompatibilna je s Culinary Modular proizvodima.

Campingaz rešetka za roštilj Culinary Modular
394 Kn

Zamjenska rešetka od lijevanog željeza za plinske rešetke serije 3 i serije 4. Rešetka za roštilj ima uklonjiv unutarnji obruč, na koji se lako namjeste dodatci Culinary Modular (Pizza, Wok, Paella, Poultry Roaster).

Campingaz vilica za roštilj sa 4 igle
154,34 Kn 131,07 Kn

Vilica za roštilj marke Campingaz prikladna je za korištenje s alatom za roštilj Master Series, 4 serije, 3 serije, 2 serije RBS i Xpert. Jednostavan za postavljanje i korištenje

Campingaz vrtni roštilj 4 Series Classic WLD
3.775 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Vrtni plinski roštilj s četiri plamenika od nehrđajućeg čelika i 2 poklopca koji rade kao ispusti topline. Campingaz gril 4 Series Classic WLD ima metalno kućište s dva sklopiva, bočna, drvena stola. Jednostavno prenošenje je osigurano s dva praktična kotača. Pojedine dijelove roštilja možete prati u perilici posuđa. Ima metodu paljenja na ugrađenu tipku.