DBB Remond dječja kadica, od 0-3 godine
197 Kn

Posljednji komad!

Dječja kadica za najmlađe od rođenja do 3 godine starosti. Kadica ima podlogu i ručke protiv klizanja. Na dnu, kod nogu je prostor za sapun i šampon. Nakon kupanja upotrijebite odvod u kadi. Uživajte sa svojim najmlađima u kupanju svake večeri.


DBB Remond dječja prijenosna putna kahlica
202 Kn

Posljednji komad!

Praktična kutija s dizajnom, koja je spremna za korištenje u bilo koje vrijeme, bilo gdje i ne samo u pokretu. Na vrhu kutije nalazi se prostor za vlažne maramice. Lako se nositi rukom. Čak i na putu, nećete morati biti zabrinuti da nemate toaletne potrepštine. Kahlicu možete uzeti bilo gdje.


DBB Remond podbradak
43 Kn

Posljednji komad!

Prekrasni pamučni podbradak s motivom životinja. Zatvaranje na čičak umjesto vezanja omogućuje da se podbradak prilagodi djetetovom vratu. Trake s dvostrukom debljinom pružaju potpunu zaštitu vašem djetetu.


DBB Remond podbradak, 3 komada
149,90 Kn

Posljednji komad!

Praktični komplet tri podbratka s dječjim motivom. Imaju džep u koji padaju ostatci hrane što osigurava manje nereda. Jednostavno ih spakirajte i uzmite sa sobom kad ih trebate.


DBB Remond stolac za hranjenje s držačem
199,40 Kn

Stolac za v koji odgovara visinskoj razlici vaše djece. Možete postaviti cijelu strukturu na standardni stolac i pričvrstiti ga s trakama za pričvršćivanje, kako bi vaše dijete moglo jesti zajedno s vama – može crtati, listati knjige, igrati se s kockama i biti aktivniji u svim aktivnostima, sve što se može učiniti na stolu.


DBB Remond stolac za WC školjku s mogućnošću transformacije
328,90 Kn

Jednostavan prijelaz s kahlice na WC školjku. Od sada će prijelaz s kahlice na školjku toaleta biti mnogo lakši. U početku će biti udobno za sjedenje s uporabom ručki, a kasnije će kao dio WC školjke olakšati sjedenje, a zatim stepenice kada vaše dijete nauči sjediti.


DBB Remond Baby Snack, komplet 4 posuda, tanjur, žlica
84 Kn

Praktični komplet, osmišljen posebno za putovanje s djetetom. Hranu možete spremiti odvojeno, s poklopcem, ili ju zamrznuti. Posuda i poklopac se mogu koristiti u mikrovalnoj pećnici. Serviranje na tanjuru s priloženom žlicom. Svi dijelovi mogu se oprati u stroju za pranje posuđa.


DBB Remond dječja boca sa širokim vratom od tritana, 125 ml
48,75 Kn

Dječja boca kapaciteta 125 ml i obradom od tritana koji izgleda kao staklo. Boca je lagana, izdržljiva i primjerna za sterilizaciju. Ima široko grlo, silikonski sesalni predel proti kolikom, z nastavljivim pretokom in s kapaciteto 30 ml.


DBB Remond dječja bočica Vintage, 240 ml
58 Kn

Dječja bočica 240 ml izrađena od borosilikatnog stakla je mehanička i otporna na toplinu za djecu od prvih dana. Praktična bočica s navojnim čepom, silikonski usnik s dvije rupe pruža potpunu kontrolu doziranja hrane, zahvaljujući profesionalnoj naljepnici izravno na boci.


DBB Remond dječja kahlica i pisoar, 2u1
98,98 Kn

Inovativna kahlica 2u1 za vaše najmlađe. Isprva ju koristite kao klasičnu kahlicu, za dječake koji već znaju stajati dok mokre, fiksirajte pisoar na zid snažnim čepovima. Vaš mali dječak će se osjećati odraslom osobom.


DBB Remond dječja putna kadica na napuhavanje
125,40 Kn

Dva ventila na napuhavanje, koja se ispuštaju na dnu kadice, naslon za leđa i glavu – sve to sadrži kada na napuhavanje koje se može koristiti u malom stanu, na izletu, vrtu ili vikendu. Zbog svoje male težine i kompaktnosti, možete je uzeti s vama bilo gdje, a prikladna je za djecu od od 6. mjeseca nadalje.


DBB Remond dječji nastavak za WC
84 Kn

Smanjenje za WC školjku za djecu. Kompatibilan sa svim uobičajenim WC daskama. Pričvrsni dječji sustav za stabilnost. To olakšava prijelaz s kahlice na klasični toalet za vaše dijete.


DBB Remond Dodo PP dječja bočica, 120 ml
48,75 Kn

Dječja bočica 120 ml od polipropilena. Boca je lagana, izdržljiva i primjerna za sterilizaciju. Ima 30 ml silikonsku obradu protiv grčeva i ljestvicu mjerenja po 30 ml.


DBB Remond Dodo PP dječja bočica, 270 ml
51,71 Kn

Dječja bočica 270 ml od polipropilena. Boca je lagana, izdržljiva i primjerna za sterilizaciju. Ima 30 ml silikonsku obradu protiv grčeva i ljestvicu mjerenja po 30 ml.


DBB Remond duda za bočicu Vario 4+, 2 komada
45,69 Kn

Duda za bočicu Vario je pogodna za gusto mlijeko, kašu ili razne juhe. Protok dude se mijenja, ovisno o tome kako je duda okrenuta u djetetovim ustima. Pogodna za djecu od 4 mjeseca starosti.


DBB Remond duda za bočicu Vario 4+, 2 komada
28,88 Kn

Duda za bočicu Vario je pogodna za gusto mlijeko, kašu ili razne juhe. Protok dude se mijenja, ovisno o tome kako je duda okrenuta u djetetovim ustima. Duda je pogodna za djecu od 4. mjeseca starosti.


DBB Remond duda za istraživanje
49 Kn

Duda za istraživanje se koristi za istraživanje različite hrane prije nego što beba počne žvakati. Stavite komad voća, zelenila, sira, a dječja slina će ih omekšati i izvući njihov okus, upotreba je savršeno sigurna bez rizika da se dijete uguši zbog prevelikih komada.


DBB Remond jastučići za grudi, 48 komada
65,46 Kn

Udobni jastučići za grudi za propuštanje mlijeka u umjerenim količinama. Mekani pamuk je na strani koja je u dodiru s kožom. Vodonepropusni sloj na strani u kontaktu s odjećom. Apsolutno neprimjetni i maksimalno upijajući.


DBB Remond kada na napuhavanje
159 Kn

Praktična kada za kupaonicu s tušem, za vrt ili more, kao i za higijenu na putu. Nakon upotrebe, jednostavno ispraznite kadu s rupom na dnu i objesite ju okomito, kako biste je potpuno osušili. S motivom životinja, koji će zasigurno zadovoljiti svako dijete.


DBB Remond kahlica
63 Kn

Udobna kahlica s naslonom za djecu od 6 mjeseci. Praktičan otvor poput osmijeha olakšava rukovanje i čišćenje.


DBB Remond Komplet 3 posude s poklopcem i žlicom
48,75 Kn

Komplet 3 posude s poklopcem i žlicom. Idealno za dječju hranu. Pripremite hranu i zamrznite ju u posudi. Možete ju zagrijati i hraniti dijete s priloženom žlicom. Idealno za putovanja.


DBB Remond komplet 6 posuda s poklopcem
51,71 Kn

Praktične posude s poklopcem u boji za dječju hranu. Primjerene za putovanja, 120 ml posude su prikladne za hladnjake i zamrzivače. Mogu se koristiti u mikrovalnoj pećnici Jednostavan za pranje u perilici posuđa.


DBB Remond Komplet dvije posude za zamrzavanje, 190 i 300 ml
28,88 Kn

Praktične posude s poklopcem za zamrzavanje dječje hrane. Prikladne za putovanja, sadržaj posude je 190 i 300 ml i prikladne su za hladnjak i zamrzivač. Mogu se koristiti u mikrovalnoj pećnici Jednostavan za pranje u perilici posuđa.


DBB Remond komplet za njegu dojenčadi, 6 dijelova
188,90 Kn

6-dijelni komplet za bebe koji se može koristiti na putovanju. U paketu ćete naći praktičan set s patentnim zatvaračem – u pakiranju ćete pronaći spužvu, češalj, četku, škare, termometar i škarice za nokte.


DBB Remond košara za perilicu suđa za dječje bočice
43 Kn

Praktična košara za perilicu suđa u koju postavite manje i veće bočice za dojenčad kako se ne bi oštetile za vrijeme pranja. Položite dječje dodatke u jedan od dva dijela košarice s obzirom na veličinu predmeta i nakon ciklusa pranja ćete ih naći u košarici, savršeno oprane.


DBB Remond Mreža sa 6 igračaka za vodu
92 Kn

Vodene igračke u atraktivnim bojama daju djeci novu dimenziju igre. Kombiniraju higijenu i zabavu. Nakon igranja, očistite igračke u mreži, koja se može pričvrstiti na kadu s vakuumskim čašicama.


DBB Remond portikla s mogućnošću vezanja
41,88 Kn

Portikla s velikim, vrlo praktičnim džepom koji može zaustaviti pad hrane na tlo. Funkcionalnosti poput jednostavnog čišćenja, elastičnog materijala i bočnog vezanja dobro će doći svakom djetetu.


DBB Remond posuda s poklopcem i priborom
75 Kn

Praktična posuda s dvostrukim sastavom, za toplu vodu, koja će držati hranu toplom tijekom hranjenja. Možete staviti poklopac s ručkom. S usisnim dijelom na donjoj strani ploče, ploča je čvrsto pričvršćena za stol i ne može se prevrnuti ili skliznuti.


DBB Remond posuda za kekse, 300 ml
63,14 Kn

Praktična posuda za spremanje keksa ili drugih manjih namirnica je odličan izbor za putovanja. Prednost te posude je da keksi neće ispadati van sami od sebe, već ih dijete mora izvući.


DBB Remond pribor za jelo
107 Kn

Pribor za jelo s ilustracijama u kojem će uživati svako dijete. Tanjur i posuda su opremljeni podlogom koja ne klizi i uklonjivim rubom. Bočica ne kapa i jednostavna je za držanje s obje ruke. Ergonomski oblik žlice i vilice.