Ecoffee cup Dutch oven bambusova šalica, 350 ml
69 Kn

Posljednji komad!

bambusovom šalicom Dutch oven od Ecofee kombinirate elegantan dizajn kao i ekologiju. Možete popiti kavu ili čaj iz šalice od bambusovih vlakana i smole. Osim toga, silikonski poklopac osigurava da se vaše piće ne prolije na putu. Budite ljubazni prema prirodi i istovremeno trendy.


Ecoffee cup Kubrick bambusova šalica, 240 ml
63 Kn

Posljednji komad!

bambusovom šalicom Kubrick od Ecofee kombinira elegantan dizajn kao i ekologiju. Možete popiti kavu ili čaj iz šalice od bambusovih vlakana i smole. Osim toga, silikonski poklopac osigurava da se vaše piće ne prolije na putu. Budite ljubazni prema prirodi i istovremeno trendy.


Ecoffee cup Threadneedle bambusova šalica, 350 ml
69 Kn

bambusovom šalicom Threadneedle od Ecofee kombinirate elegantan dizajn kao i ekologiju. Možete popiti kavu ili čaj iz šalice od bambusovih vlakana i smole. Osim toga, silikonski poklopac osigurava da se vaše piće ne prolije na putu. Budite ljubazni prema prirodi i istovremeno trendy.


Ecoffee cup Blue Polka bambusova šalica, 240 ml
63 Kn

bambusovom šalicom Blue Polka od Ecofee kombinirate elegantan dizajn kao i ekologiju. Možete popiti kavu ili čaj iz šalice od bambusovih vlakana i smole. Osim toga, silikonski poklopac osigurava da se vaše piće ne prolije na putu. Budite ljubazni prema prirodi i istovremeno trendy.


Ecoffee cup Diggi Do bambusova šalica, 350 ml
69 Kn

bambusovom šalicom Diggi Do, Ecofee kombinira elegantan dizajn kao i ekologiju. Možete popiti kavu ili čaj iz šalice od bambusovih vlakana i smole. Osim toga, silikonski poklopac osigurava da se vaše piće ne prolije na putu. Budite ljubazni prema prirodi i istovremeno trendy.


Ecoffee cup Swanston & Collins bambusova šalica, 240 ml
63 Kn

bambusovom šalicom Swanston & Collins od Ecofee kombinirate elegantan dizajn kao i ekologiju. Možete popiti kavu ili čaj iz šalice od bambusovih vlakana i smole. Osim toga, silikonski poklopac osigurava da se vaše piće ne prolije na putu. Budite ljubazni prema prirodi i istovremeno trendy.


Ecoffee cup Papafranco bambusova šalica, 350 ml
69 Kn

bambusovom šalicom Papafranco od Ecofee kombinirate elegantan dizajn kao i ekologiju. Možete popiti kavu ili čaj iz šalice od bambusovih vlakana i smole. Osim toga, silikonski poklopac osigurava da se vaše piće ne prolije na putu. Budite ljubazni prema prirodi i istovremeno trendy.