Emitex dječja vreća ZOE + deka
192,40 Kn

Dječja vreća ZOE u kombinaciji s dekom su praktičan proizvod, na veliko zadovoljstvo kupaca. Izrađena je od kvalitetnog flisa s dodatkom antipeeling-a. Punjenje je napravljeno od poliesterskih vlakana te osigurava toplinu i udobnost. Dužina 90 cm omogućuje korištenje od rođenja do približno 9 mjeseci. Vreća i deka imaju simpatične motive životinja.


Emitex putna dječja torba za kolica, smeđa
198,40 Kn

Emitex putna dječja torba za kolica za potrebe dojenčeta. Imajte uvijek sa sobom sve što vam treba za dijete dok ste na putu! Pričvrstite ju na ručke kolica ili ju nosite preko ramena.


Emitex vreća za kolica 2u1 SEBI
215,90 Kn

Vreća za kolica Sebi je kvalitetna i multifunkcionalna vreća za djecu od projeća do jeseni. Osim u kolicima, može se koristiti i u automobilu ili za prenošenje, ali i kao deka. Topla je i fleksibilna, dužina i širina se mogu pdoesiti. Izrađena je od softshell materijala i flisa. Otporna na vodu i vjetar.


Emitex Zimski komplet vreće za kolica ROMANCE COMBI + rukavice
631 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

ZIMSKI KOMPLET ROMANCE Jeste li za svog mališana našli toplu vreću za kolica? Ovdje je! Vreća za kolica EMITEX ima dvostruku zaštitu protiv klizanja! Jedinstveni otvor je također pogodan za 5-točaka sigurnosni pojas u dječjim kolicima i auto sjedalicama. Vanjska strana zimske vreće za kolica je opremljena s 3D reflektirajućim elementima.


Emitex set jastučića
79,09 Kn

Emitex set jastučića se sastoji od 3 dijela, jastučića pod kopčom i na remenima. Putovanje u auto sjedalici ili dječjim kolicima će biti udobnije za vaše dijete. Izrađeni su od mekanog materijala.


Emitex zaštita naslonjača 3D, siva
136,90 Kn

Emitex zaštita naslona i organizator na stražnjoj strani automobila u jednom. Djetetu osigurava prostor za igračke, piće i druge bitne stvari. Uključena je i uklonjiva torba s patentom koja se može objesiti na kolica.


Emitex zaštita sjedala 3D, siva
79,09 Kn

Zaštita sjedala automobila Emitex ** je praktično osmišljena zaštitna prevlaka koja sprječava **oštećenja automobilskog sjedala. Sprječava klizanje ili pomicanje automobilskog sjedala.