Ferrino samonapuhiva podloga Dream 5
544 Kn 433 Kn

Posljednji komad!

Samonapuhiva podloga ima čičak koji omogućuje kombiniranje nekoliko madraca. Sadrži ventil od mjedi sa zaštitnom gumom za brzo napuhavanje. Može se koristiti ne samo za kampiranje u prirodi, već i za razne izlete. Ferrino Dream 5 opremljena je praktičnim setom za popravak.

Ferrino ženske hlače Hervey Winter Pants Women-23%
713,01 Kn 549 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Ferrino Hervey Winter Pants Women, ženske hlače, idealne su za nošenje tijekom cijele godine na putovanjima ili na planinarenje. Materijala je HL Warmstretch Light koji pruža izvrsnu kombinaciju prozračnosti i toplinska udobnost.

Ferrino ženska jakna Acadia Jacket Woman New-43%
1.330,66 Kn 749 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Lagana ženska jakna Ferrino Acadia Jacket Women New izrađena je od tri sloja izdržljivog materijala u modernom dizajnu. Bočni džepovi sa zatvaračima s mrežom također služe kao otvori za prozračivanje. Membrana s parametrima 20K/20K. Jakna je savršena za vanjsku uporabu, tijekom planinskih aktivnosti ljeti i zimi.

Ferrino ženska jakna Kunene Jacket Woman
1.169,02 Kn 1.051,53 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Izuzetno lagana jakna s najmanjom dimenzijom od 2,5 slojem plastificiranosti. Vodootporna, idealna za sve aktivnosti. – Vodeni stp: 20 000 mm, prozračnost: 20 000 g/m2 / 24 h. Vrhunska preklopna jakna, koja zauzima vrlo malo prostora u vašem ruksaku. Primerna je za aktivnosti , trčanje i druge intenzivne aerobne vježbe.