Fisher-Price projektor nilski konj, plišani
301,12 Kn 246,83 Kn

Posljednji komad!

Maleni plišani nilski konj postat će vaš najbolji prijatelj kada ćete trebati uspavati svog mališana. Igračka reproducira nježne melodije i projicira svjetleće zvijezde.

Fisher-Price obojeni prstenovi na na štapu
111,17 Kn 99,90 Kn

Igra nudi djeci klasičnu zabavu punu boju. Vaši će mališani biti impresionirani njihovim glatkim oblikom, mogu ih protresti i bilo kako sastavljati. Paket sadrži 5 prstenova, prvi ima prozirnu gornju polovicu.

Fisher-Price akcijske kocke-18%
155,04 Kn 126 Kn

Odlična cijena

Zabavne kocke, proizvođača Fisher Price, imaju četiri različita motiva i mogućnosti slaganja čime potiču vaše dijete na igru.

Fisher-Price dječja igra 2u1-17%
286,41 Kn 235,30 Kn

Posljednji komad!

Uz zabavu igru, djeca uživaju u aktivnoj zabavi kod kuće i na putu! Mekana je, obojana brojevima, lopticama u obliku pande i ljupkim životinjskim prijateljima, koji će djetetu praviti društvo, ako dijete leži ili se igra.

Fisher-Price dječja igračka vodenkonj i lopta 2u1-21%
143,06 Kn 113 Kn

Posljednji komad!

S ovim predivnim plišanim vodenkonjem vaše će se dijete osjećati kao da je zaogrnuto u pamuk. Vodenkonj se lako okrene i pretvori u loptu, koja će vašem djetetu pružiti još više zabave. Uz to, možete ga koristiti i kao lutku.

Fisher-Price dugin labirint
114,39 Kn

Krenite se igrat s duginim labirintom i pri tome se igrajte s živim bojama. Šareni kotači ugodni su na dodir i lako ih možete pomicati po labirintu, rotirati ili pustiti da se sami kreću.

Fisher-Price igra umetanje likova
108,90 Kn

Kreativna igra s robusnim kockama u boji pomaže djetetu prepoznati različite boje i oblike. Djeca mogu pojedinačno sastavljati kockice ili ih umetati u ispravne rupe na kantici.

Fisher-Price lav za jahanje
86,81 Kn 81,80 Kn

Simpatičan mobilni lav donosi vašem djetetu mnogo zabave! Okretna sfera na trbuhu igračke, veseli zvukovi i mekani rep pružit će neograničenu količinu zabave.

Fisher-Price mekane kocke za učenje-26%
143,06 Kn 105 Kn

Posljednji komad!

Mekane kocke s raznim motivima. Neke su za učenje, neke doprinose razvoju senzoričkih sposobnosti. Vaše će dijete s kockama lako upoznati oblike, brojeve, boje i životinje te će lako razlikovati vrste tkanina, koje će mu pomoći u razvoju osjetljivosti na dodir.

Fisher-Price ribica s funkcijama
171,73 Kn

Posljednji komad!

Odličan okrugli morski prijatelj izrađen je od različitih materijala i ukrašen je brojnim uzorcima, tako da će ga vaše dijete moći dugo istraživati. Za razvoj senzacija osjetljivih na dodir, igračka je opremljena plastičnim perajama, zanimljivim repom i ukrašenim ručkama s školjkom i prekrasnom meduzom koja ima pipke od tkanine.

Fisher-Price slagalica Čudovište-22%
184,81 Kn 144 Kn

Posljednji komad!

Fisher-Price slagalica Čudovište s nasmijanim licem bit će odlična zabava za vaše dijete. Igračka je prikladna za djecu stariju od devet mjeseci.

Fisher-Price slon Roly-Poly
162,63 Kn 139 Kn

Posljednji komad!

Fisher-Price slon Roly Poly, pun zabave, će sastavljanjem i kotrljanjem loptice zaposliti ruke djeteta. Prikladno za djecu stariju od tri mjeseca.

Fisher-Price slon za jahanje
86,81 Kn 81,80 Kn

Posljednji komad!

Simpatičan mobilni slon donosi vašem djetetu mnogo zabave! Okretna sfera na trbuhu igračke, veseli zvukovi i mekani rep pružit će neograničenu količinu zabave.

Fisher-Price vrtuljak, 3 u 1-21%
376,42 Kn 294 Kn

Odlična cijena

Glazbeni vrtuljak 3 u 1 primjeren je za kolijevku. Primjereno za djecu sve uzrasti.

Fisher-Price njihaljka Prašuma, sklopiva
828,22 Kn 703,99 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Sklopiva njihaljka za vaše mališane će vas oduševiti s vibracijama i nježnim ljuljanjem.

Fisher-Price dječje kartice za učenje, 5 komada
71,39 Kn

Kartice za učenje su odličan odabir za vašeg malca! Ne samo da vaše dijete može prepoznati 10 strana šarenih slika, već su i kartice opremljene mekom tkaninom i dvjema prstenima za griženje, kako bi razvilo svoja osjetila i uživalo u velikoj zabavi.

Fisher-Price Panda na putu
214,40 Kn

Uz široku paletu tekstura – od mekih ušiju do šumećih listova – vaše će dijete još više uživati u svakoj šetnji. Igračka je prikladna za djecu od rođenja na dalje.

Fisher-Price svjetleća zvečka Panda
88,67 Kn

Zvečka nikad nije bila ovoliko zabavna! Fisher-Price svjetleća zvečka će oduševiti dijete. Igračka je prikladna za djecu stariju od tri mjeseca.

Fisher-Price kornjača za kupanje
127,93 Kn 118,90 Kn

Mala kornjača za kupanje je spremna na pustolovine u kadi. Primjereno za djecu stariju od 6 mjeseci.

Fisher-Price Leptir s likovima
77,48 Kn 73,48 Kn

Leptir s likovima, proizvođača Fisher-Price, pomaže pri razvoju motoričkih sposobnosti djeteta

Fisher-Price igračka Čarobna planina
173,26 Kn 144,34 Kn

Fisher-Price igračka Čarobna planina sastoji se od šarenih krugova koji tvore planinu i figurice medvjeda koja je ujedno i zvečka. Igračka je prikladna za djecu stariju od šest mjeseci.

Fisher-Price igračka Sretan puž, sa zvukovima
148,90 Kn

Dječak će se moći igrati sa pužem na 3 različita načina: 1. pritiskom na puža počinju se stvarati zvukovi, 2. umetanje znakova u otvore u puževoj kući, 3. razvrstavanje znakova po obliku. Puž pušta 10 zabavnih zvukova. Prikladno za djecu stariju od šest mjeseci.

Fisher-Price jednorog s obručima
85,72 Kn

Prednost i novost ove šarene igračke je u tome što svaki od četiri obojena obruča ima drugačiju površinu koju djeca mogu istraživati tijekom igre. Na vrhu je slatki jednorog, ispod je tvrda podloga na koju se stavljaju obruči.

Fisher-Price zabavna knjiga od tkanine
126,13 Kn

Zabavna knjiga iz tkanine koja će zaintrigirati vaše mališane, jer su njezine stranice nalik na papir, a na bokovima su razni materijali koji su ugodni i sigurni za dijete.

Fisher-Price zvečka od tkanine Lopta
103,85 Kn

igračka je mekana zvečka od tkanine u obliku lopte. Ukrašena je šarenim uzorcima i motivima lisice, a mogu je koristiti bebe od 0 do 12 mjeseci.

Fisher-Price njihaljka zečići 3u1 - ružičasta (Y8184)
707,82 Kn 605 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Njihalica je proizvod koji raste zajedno s djetetom. Njihalica za novorođenče se jednostavno promijeni u stolicu za njihanje kada dijete počinje hodati. Primjeren je za hranjenje, spavanje i igranje. Može se koristiti sve do 18 kg težine.

Fisher-Price dugina lopta
85,72 Kn

S tom duginom loptom vaše dijete će svaki dan imati puno zabave! Prilikom trešnje lopte ima zvuk zvečke, koji pomažu u razvijanju dječjih sposobnosti sluha, nasmiješeno sunce sa strane i slatki oblaci pomažu u poboljšanju vizualnih sposobnosti djeteta.

Fisher-Price glazbena podmornica
102,90 Kn

Punom parom naprijed! S ovom glazbenom podmornicom vaš će mali istraživač lako uroniti u svijet „podvodnih” dogodovština kod kuće ili na otvorenom. Zahvaljujući okretnom propeleru, šarenim svjetlima, pjesmama za igranje i morskim i omiljenim podvodnim prijateljima, vaše će dijete uvelike uživati, a uz to će razvijati svoja osjetila; sluh, vid i dodir.

Fisher-Price Moj prvi vlak Tomas
201,39 Kn 132,24 Kn

Čudesi vlak Tomas, marke Fisher Price, oduševit će svakog malog ljubitelja vlakova. Stroj zviždi nakon pritiska na dimnjak, a vagon nosi teret. Igračka je izrađena od visokokvalitetne, bezopasne plastike, izrađena u svijetlim bojama.

Fisher-Price sinonim je za zabavu i bogato djetinjstvo.  Uz široku paletu proizvoda i usluga potpomaže obiteljima s malom djecom tako da pomažu djeci razvijati vještine koje će ih pratiti tijekom cijelog života. A to već rade generacijama – zapravo od 1930. godine.

Fisher-Price sinonim je za zabavu i bogato djetinjstvo.  Uz široku paletu proizvoda i usluga potpomaže obiteljima s malom djecom tako da pomažu djeci razvijati vještine koje će ih pratiti tijekom cijelog života. A to već rade generacijama – zapravo od 1930. godine.