Fisher-Price akcijske kocke
155,04 Kn

137,90 Kn

Zabavne kocke, proizvođača Fisher Price, imaju četiri različita motiva i mogućnosti slaganja čime potiču vaše dijete na igru.


Fisher-Price dječja igračka vodenkonj i lopta 2u1
143,06 Kn

Posljednji komad!

S ovim predivnim plišanim vodenkonjem vaše će se dijete osjećati kao da je zaogrnuto u pamuk. Vodenkonj se lako okrene i pretvori u loptu, koja će vašem djetetu pružiti još više zabave. Uz to, možete ga koristiti i kao lutku.


Fisher-Price dugin labirint
114,39 Kn

Posljednji komad!

Krenite se igrat s duginim labirintom i pri tome se igrajte s živim bojama. Šareni kotači ugodni su na dodir i lako ih možete pomicati po labirintu, rotirati ili pustiti da se sami kreću.


Fisher-Price jednorog s obručima
85,72 Kn

Posljednji komad!

Prednost i novost ove šarene igračke je u tome što svaki od četiri obojena obruča ima drugačiju površinu koju djeca mogu istraživati tijekom igre. Na vrhu je slatki jednorog, ispod je tvrda podloga na koju se stavljaju obruči.


Fisher-Price lav za jahanje
86,81 Kn

81,80 Kn

Simpatičan mobilni lav donosi vašem djetetu mnogo zabave! Okretna sfera na trbuhu igračke, veseli zvukovi i mekani rep pružit će neograničenu količinu zabave.


Fisher-Price mekane kocke za učenje
143,06 Kn

Mekane kocke s raznim motivima. Neke su za učenje, neke doprinose razvoju senzoričkih sposobnosti. Vaše će dijete s kockama lako upoznati oblike, brojeve, boje i životinje te će lako razlikovati vrste tkanina, koje će mu pomoći u razvoju osjetljivosti na dodir.


Fisher-Price mobilni zrakoplov
67,48 Kn

Posljednji komad!

Simpatičan mobilni zrakoplov donosi vašem djetetu mnogo zabave! Svijetle boje, sofisticirani zvukovi i smiješni potezi pomažu razviti osjetila vašeg djeteta.


Fisher-Price pokretni građevinski kamion
67,48 Kn

Posljednji komad!

Simpatičan mobilni kamion donosi vašem djetetu mnogo zabave! Svijetle boje, sofisticirani zvukovi i smiješni potezi pomažu razviti osjetila vašeg djeteta.


Fisher-Price ribica s funkcijama
171,73 Kn

Posljednji komad!

Odličan okrugli morski prijatelj izrađen je od različitih materijala i ukrašen je brojnim uzorcima, tako da će ga vaše dijete moći dugo istraživati. Za razvoj senzacija osjetljivih na dodir, igračka je opremljena plastičnim perajama, zanimljivim repom i ukrašenim ručkama s školjkom i prekrasnom meduzom koja ima pipke od tkanine.


Fisher-Price slon za jahanje
86,81 Kn

81,80 Kn

Posljednji komad!

Simpatičan mobilni slon donosi vašem djetetu mnogo zabave! Okretna sfera na trbuhu igračke, veseli zvukovi i mekani rep pružit će neograničenu količinu zabave.


Fisher-Price Zvučna gitara
132,40 Kn

Posljednji komad!

Zvučna gitara uz melodične pjesme za dojenčad i malu djecu. Interaktivna gitara također ima zvono s ogledalom. Igračka pomaže djeci da razviju osjećaj za ritam i spretnost. – Izrađena je od kvalitetnog materijala.


Fisher-Price svjetleća laterna
301,12 Kn

223,40 Kn

Posljednji komad!

Fisher-Price je laterna, koja je inspiraciju dobila u prirodi i razvija dječju znatiželju.


Fisher-Price projektor nilski konj, plišani
301,12 Kn

246,83 Kn

Maleni plišani nilski konj postat će vaš najbolji prijatelj kada ćete trebati uspavati svog mališana. Igračka reproducira nježne melodije i projicira svjetleće zvijezde.


Fisher-Price njihalica Prašuma-15%
752,92 Kn

639,98 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Fisher Price njihalica s uklonjivim lukom sa životinjskim figuricama zabavit će i smirit vašeg mališana. Nije primjeran za djecu mlađu od 6 mjeseci.


Fisher-Price njihalica i sjedalica Prašuma-18%
1.179 Kn

960 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Fisher-price prijenosna njihalica i sjedalice za vaše mališane će vas oduševiti s vibracijama, glazbom te s 6 brzina njihanja.


Fisher-Price njihaljka Prašuma, sklopiva
828,22 Kn

703,99 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Sklopiva njihaljka za vaše mališane će vas oduševiti s vibracijama i nježnim ljuljanjem.


Fisher-Price njihaljka zečići 3u1 - ružičasta (Y8184)
707,82 Kn

584 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Njihalica je proizvod koji raste zajedno s djetetom. Njihalica za novorođenče se jednostavno promijeni u stolicu za njihanje kada dijete počinje hodati. Primjeren je za hranjenje, spavanje i igranje. Može se koristiti sve do 18 kg težine.


Fisher-Price Leptir s likovima
77,48 Kn

73,48 Kn

Leptir s likovima, proizvođača Fisher-Price, pomaže pri razvoju motoričkih sposobnosti djeteta


Fisher-Price obojeni prstenovi na na štapu
99,90 Kn

Igra nudi djeci klasičnu zabavu punu boju. Vaši će mališani biti impresionirani njihovim glatkim oblikom, mogu ih protresti i bilo kako sastavljati. Paket sadrži 5 prstenova, prvi ima prozirnu gornju polovicu.


Fisher-Price dječja igra 2u1
294,90 Kn

Uz zabavu igru, djeca uživaju u aktivnoj zabavi kod kuće i na putu! Mekana je, obojana brojevima, lopticama u obliku pande i ljupkim životinjskim prijateljima, koji će djetetu praviti društvo, ako dijete leži ili se igra.


Fisher-Price dječja šalica za kavu
58,23 Kn

U šalici za kavu nećete naći mlijeko ili kofein, ali ona osigurava mnogo zabave. Ne samo da će šalica pristajati u dječje ruke, nego će zahvaljujući funkciji ropotanja poticati dječja osjetila.


Fisher-Price dječje kartice za učenje, 5 komada
71,39 Kn

Kartice za učenje su odličan odabir za vašeg malca! Ne samo da vaše dijete može prepoznati 10 strana šarenih slika, već su i kartice opremljene mekom tkaninom i dvjema prstenima za griženje, kako bi razvilo svoja osjetila i uživalo u velikoj zabavi.


Fisher-Price igra umetanje likova
108,90 Kn

Kreativna igra s robusnim kockama u boji pomaže djetetu prepoznati različite boje i oblike. Djeca mogu pojedinačno sastavljati kockice ili ih umetati u ispravne rupe na kantici.


Fisher-Price igračka Čarobna planina
173,26 Kn

144,34 Kn

Fisher-Price igračka Čarobna planina sastoji se od šarenih krugova koji tvore planinu i figurice medvjeda koja je ujedno i zvečka. Igračka je prikladna za djecu stariju od šest mjeseci.


Fisher-Price mekana umirujuća žirafa
199 Kn

Odlična cijena

Mekana žirafa reagira na blagi zagrljaj, sigurno će biti omiljeni prijatelj koji će se pobrinuti da vaša beba utone u slatkim snovima.


Fisher-Price Panda na putu
214,40 Kn

Uz široku paletu tekstura – od mekih ušiju do šumećih listova – vaše će dijete još više uživati u svakoj šetnji. Igračka je prikladna za djecu od rođenja na dalje.


Fisher-Price slagalica Čudovište
184,81 Kn

Fisher-Price slagalica Čudovište s nasmijanim licem bit će odlična zabava za vaše dijete. Igračka je prikladna za djecu stariju od devet mjeseci.


Fisher-Price slon Roly-Poly
162,63 Kn

Fisher-Price slon Roly Poly, pun zabave, će sastavljanjem i kotrljanjem loptice zaposliti ruke djeteta. Prikladno za djecu stariju od tri mjeseca.


Fisher-Price svjetleća zvečka Panda
88,67 Kn

Zvečka nikad nije bila ovoliko zabavna! Fisher-Price svjetleća zvečka će oduševiti dijete. Igračka je prikladna za djecu stariju od tri mjeseca.


Fisher-Price zabavni krokodil
85,24 Kn

59,06 Kn

Zabavni krokodil je dječja igračka pomoću koje djeca razvijaju vještine razmišljanja i rješavanja problema.


Fisher-Price kornjača za kupanje
127,93 Kn

118,90 Kn

Mala kornjača za kupanje je spremna na pustolovine u kadi. Primjereno za djecu stariju od 6 mjeseci.


Fisher-Price zabavna knjiga od tkanine
126,13 Kn

Zabavna knjiga iz tkanine koja će zaintrigirati vaše mališane, jer su njezine stranice nalik na papir, a na bokovima su razni materijali koji su ugodni i sigurni za dijete.


Fisher-Price zvečka od tkanine Lopta
103,85 Kn

igračka je mekana zvečka od tkanine u obliku lopte. Ukrašena je šarenim uzorcima i motivima lisice, a mogu je koristiti bebe od 0 do 12 mjeseci.


Fisher-Price sinonim je za zabavu i bogato djetinjstvo.  Uz široku paletu proizvoda i usluga potpomaže obiteljima s malom djecom tako da pomažu djeci razvijati vještine koje će ih pratiti tijekom cijelog života. A to već rade generacijama – zapravo od 1930. godine.

Fisher-Price sinonim je za zabavu i bogato djetinjstvo.  Uz široku paletu proizvoda i usluga potpomaže obiteljima s malom djecom tako da pomažu djeci razvijati vještine koje će ih pratiti tijekom cijelog života. A to već rade generacijama – zapravo od 1930. godine.