ion8 One Touch termos boca Navy, 480 ml
173 Kn

Termosica ion8 One Touch će dugo zadržati toplinu vaše kave ili hladnu svježu limunadu. Boca je vodonepropusna tako da se ne morate brinuti da će se piće proliti u ruksaku ili torbici, čak i ako se okrene naopačke.

ion8 One Touch termos boca Red, 480 ml
173 Kn

One Touch termos boca, marke ion8, je odličan dodatak kada ste na putu. Piće će dugo ostati toplo ili hladno. Boca je vodonepropusna tako da se ne morate brinuti da će se piće proliti u ruksaku ili torbici.

ion8 One Touch termosica Black, 480 ml
173 Kn

Praktični suputnik u zimskom ili ljetnom razdoblju, ion8 termosica One Touch će zadržati vaše piće dugo vremena toplo ili hladno. Bocu možete pakirati sa sobom gdje god idete i ne brinite se da će se vaše piće razliti u ruksaku ili u torbi. Potpuno je vodootporna i neće početi otpuštati čak i ako ju okrenete na glavu.

ion8 sklopiva slamka od nehrđajućeg čelika, crna
45,98 Kn

Sklopiva slamka od nehrđajućeg čelika, marke ion8, je praktičan dodatak za putovanja. Dolazi u praktičnoj putnoj kutijici, tako da je uvijek imate pri ruci. Više ne morate trošiti novac na plastične ili papirnate slamke za jednokratnu upotrebu.

ion8 sklopiva slamka od nehrđajućeg čelika, ružičasta
45,98 Kn

Sklopivu slamku, marke ion8, možete svugdje ponijeti sa sobom. Počnite voditi brigu o okolišu pomoću ove slamke od nehrđajućeg čelika. Uz praktičnu putnu kutijicu možete ju svugdje ponijeti sa sobom.