Kärcher cijevni priključak za unutarnje armature
47,14 Kn 32,04 Kn

Posljednji komad!

Priključak na vodovodnu slavinu za unutarnju opremu. Omogućuje povezivanje crijeva za vrt ili u kući. Jednostavno postavljanje zahvaljujući unutarnje vijak od mesinga s robusnom zaštitom navoja.

Kärcher crijevni priključci, G1
41,59 Kn 32,04 Kn

Posljednji komad!

Robusni priključak za slavine od mesinga za poluprofesionalnu uporabu. Ugodan plastični prsten za bolje pričvršćivanje i jednostavniji rad. Prikladni za slavine s navojem G1. Sustav na klik prikladan za sve marke!

Kärcher crijevni priključci, G1 s G3/4
16,64 Kn 10,20 Kn

Posebno robustan priključak za slavinu G1 s reduktor G3/4 za povezivanje s dva navoja. Idealan je za povezivanje na vrtne pumpe Kärcher. Kompatibilan sa svim sustavima.

Kärcher dvosmjerni priključak
16,64 Kn 10,20 Kn

Dvosmjerni priključak za precizno spajanje dvije cijevi. Izdržljiv je i atraktivna izgleda.

Kärcher priključak za crijevo, 12,7 mm
63,78 Kn 42,23 Kn

Posljednji komad!

Vrlo kvalitetna spojnica od mesinga za crijeva. Udoban gumeni prsten na dršci za jednostavno rukovanje i bolji prijem. Pogodan za crijeva s dimenzijama 12,7 mm (1/2") i 15,8 (5/8"). Sustav na klik prikladan za sve marke!

Kärcher univerzalni priključak za crijevo Premium
58,23 Kn 41,38 Kn

Posljednji komad!

Univerzalni priključak za crijevo Premium. Priključak za crijevo je izrađen od nehrđajućeg aluminija i mekane plastike ručke. Kompatibilan sa svim sustavima.

Kärcher univerzalni priključak za crijevo s Aqua Stop
66,55 Kn 41,38 Kn

Posljednji komad!

Univerzalni metalni priključak za crijevo Premium, opremljen Aqua stop funkcijom. Priključak za crijevo je izrađen od nehrđajućeg aluminija i mekane plastike ručke. Kompatibilan sa svim sustavima.

Kärcher držač za crijevo
45,91 Kn 32,04 Kn

Robusni držač za crijevo namijenjen za pričvršćivanje na vanjske zidove. S prostorom za spremanje raspršivača, konektora, spojnica i rukavica za vrt. Nosač je opremljen spremištem za vrtne škare i druge stvari. Za sva vrtna crijeva.

Kärcher trosmjerni razdjelnik
261,22 Kn 147,90 Kn

Trosmjerni distributer s 3 neovisna, pojedinačno podesiva priključka za vodu. Idealno za spajanje tri crijeva na jednu pipu vode (G1 crijevni priključak, G3/4 reducer).

Kärcher filtar za male čestice
66,55 Kn 53,10 Kn

Filter za male čestice pouzdano štiti Kärcher Rain System protiv prljavštine. Filter uložak može se lako i jednostavno ukloniti i očistiti.

Kärcher priključak za crijevo, 19 mm
72,09 Kn 53,10 Kn

Vrlo kvalitetna spojnica od mesinga za crijeva. Udoban gumeni prsten na dršci za jednostavno rukovanje i bolji prijem. Pogodan za crijeva s dimenzijama 19 mm (3/4"). Sustav na klik prikladan za sve marke!

Kärcher univerzalni set za popravak crijeva
33,27 Kn 24,21 Kn

Univerzalni set za popravak crijeva za sva uobičajena vrtna crijeva. Za spajanje ili popravljanje dva komada crijeva – ergonomski dizajn za jednostavnu uporabu.

Kärcher upravljački ventil (2.645-198.0)
83,19 Kn 53,10 Kn

Kontrolni ventil za položaj između cijevi i prskalice. Za kontrolu kontinuiranog protoka vode od 0 do maksimuma. Uključujući dvosmjerne sklopke za spajanje dvije cijevi.

Tvrtka Kärcher vodeća je svjetska tvrtka u području tehnologije čišćenja. U širokom asortimanu proizvoda sigurno ćete pronaći uređaj za čišćenje za vaše potrebe. Specijalizirani su za razvoj i prodaju opreme za čišćenje za privatne, komercijalne i industrijske svrhe.

Tvrtka Kärcher vodeća je svjetska tvrtka u području tehnologije čišćenja. U širokom asortimanu proizvoda sigurno ćete pronaći uređaj za čišćenje za vaše potrebe. Specijalizirani su za razvoj i prodaju opreme za čišćenje za privatne, komercijalne i industrijske svrhe.